Verebildikleri cevaba bakın bunlar hakikaten ahmaklaşmışlar. Nre tarikatmış bunlarınki adamı ahmak ediyor, tacizcilere uşak ediyor, yalancı ediyor, kör ediyor. Herhalde şeytanın gavsının talebeleri bunlar. Yada bunlar şerefsiz şeyhimiz dedikleri insanı lekelemek için küfrü kabul edip böyle ahmaklık ve yalanlara devam ediyorlar. Yalancının annesine küfredilirken , yukarıda herşey ispatlı ve delille sunulmuşken adam ben babamı beğenmedim gel sen bana baba ol dercesine yalanına utanmadan devam ediyor. Hala insanları salak ve ahmak yerine koyarak kandırmaya çalışıyor. Hadi bu şereften namustan vazgeçmiş yüzü astarı yırtmışta kendi namus ve analarını feda eden yalancı talebeciklere ne demeli

:
Hakikaten haydarı kerrar size iyi maneviyat kazandırmış, şeytanın maneviyatını, domuzluk maneviyatını.
Önce bir kendinize bakın hocacıklar sizi hangi şeytan çarptıda böyle domuzlaştırdı

:
Kalbleri var ama anlamazlar, gözleri var ama görmezler, kulakları var ama işitmezler. İşte bunlar hayvan gibidir, hattâ daha da aşağıdır. Araf 179
Allah onların kalblerini de, kulaklarını da mühürlemiştir. Gözlerinde de perde vardır. Bakara 8
Onlar sağır, dilsiz ve kördür, bu hâllerinden dönüp iman etmezler. Araf 10
Ayetler sizi nede güzel anlatmış

:. Kör esedullah bizimki iftira olsaydı yukarıdaki fotoğraflar neyin nesi.
Yalancıya küfrediyorlar arkadaş, orda hoca diye sunduğunuz insanların çoğunun bakımını zavallı gökçecik bakmaya çalışmakta, siz sahtekarlar sürüsü ise bakımı bile olmayan o zavallıları insanlara bakımcı gibi göstermektesiniz. Bunu hatem hocama itiraf eden gökçedir hadi yalandır desin.

:
Mümin aynadır bakan kendini görür, kendi yazında kendini ne güzel anlatıyorsun esedullah

:
Sana yazdıklarına bakarak gerizekalı diyemem, gerçekten gerizekalılara hakaret olur, onlar bile senden çok daha zeki ve akıllıdır

: