Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

İşte İspatlar Havas Hoca İle Kurtuluş Zorun Seyyid Malabub Hakkında Sapıklık Tartışması

Kurtulkuş zor sen o zamandan sapıklara özlem duyuyormuşun XD:
Ne mal olduğun zaten o zamandan belliymiş XD:
Sana teşekkür etmemiz gerek sayende haydarı kerrarın, esedullahın ve diğerlerininde ne mal olduğunu öğrenmiş olduk XD:

 
Ve haydarı kerrar seyyid malabubu suçlar, yalaka kurtuluş menfaatine göre yön çizen kurtuluş haydarı kerrara eyvallah der ama kendi formunda özel bölüm açar. Hem haydarı kerrara yalakalık yapmış olur hem seyyid malabub ile işini yürütmüş olur.
İşte bunların gülünecek halleri XD:
Şimdi ise hepsi dost dün birbirine kazık atanlar, yalan söyleyenler bugün kardeş olmuşlar XD:
Reziller sürüsü.
 
06-01-2011 tarihinde haydarı kerrara susacağını ve tek kelam etmeyeceğini söyleyen sapık kurtuluş zor, haydarı kerrar hocasına ihanet eder ve seyyid malabuba kendi sitesinde bölüm açar.
 
İşte tarihin ispatı. Resimlerde tüm tarihleri görebilirsiniz.
 
Ve şimdi haydarı kerrarı çağıran kurtuluş zor bu seferde seyyid malabuba ihanet etmiş ve bölümlerini silmiştir.
Kendi menfaatine göre işine nasıl gelirse öyle kıvırmak olmalı bunun adı, yada dansözlük.
Peki bu kadar ihaneti göre göre havasyurduna giden haydarı kerrar, esedullah ahmağına ne denir ancak kör ve mal denir.
İşte körlüğünüzün ispatı, esedullah yazdığın ayet sadece seni anlatır XD:
 
İşte ulvi hocalarımızın yapmaya çalıştığı birlik ve beraberlik hareketi ( havasyurdunda açılmış konusudur. ) Ve kurtuluş zor hain ve şeresizinin sitesinde havas malzemeleri satan, medyum reklamı yapan star grubuna yaptığı uşaklığı itiraf ederek ulvi hocalarımızın Allah rızası için yardımlaşma başlattığı tüm siteler arasına fitne ve fesat soktuğunun itirafı. Ve bunu yaparken haydarı kerrar şerefsizinin bu ihaneti bildiği ve desteklediğini açıklaması.
Ulvi hocalarım demişti osmanlıyı tarikatlar yıktı diye işte size ispatı. Haydarı kerrar şerefsizi kendi benliği uığruna Allah rızası için yardımlaşma sitelerine ihanette bulunmuş, tacizci gruplara birlik olmuş ve hatta kendi sapık diye suçladığı seyyid malabuba bölüm açan kurtuluş zor şerefsizi ile birlik olacak kadar adileşmiş ve şerefsizleşmiştir.
Bunun adında din, islam koyan bu şerefsiz cinlerin tecavüzüne uğramış haydarı kerrar, kurtuluş zor , esedullah gibi şerefsizler yüzünden insanlar dinden ve islamdan soğumuşlardır. Tacizcilerle birlik olan haydarı kerrar bayan üyelerinin tacize uğramasımı hoşuna gidiyor, ne mal olduğun burdan belli XD:
Sapık şeyh bozması XD:
Buna karşın ulvi hocalarımız asla bozulmamışl ve istikametlerinden taviz vermemişlerdir.
İşte size tarihlerle belgelerle fotoğraflarla olayların geçmişi ve haydarı kerrarın ihanetinin iç yüzü. İŞte ulvi hocalarımızın birlik çağrısı, işte fitne sokan kurtuluş zorun kendi ve haydarı kerrar münafığı hakkındaki itirafları.







Sapık şerefsiz hala utanmadan dinden bahsederek insanları kandırmaya çalışmaktadır. Ama bakın 2011 de ihanetine başlayan kurtuluş zor şerefsizi ulvi hocalarımıza karşı nasıl konuşmaktadır. Herhalde iki yüzlükük, yalan ve sahtekarlık bu olsa gerek. Nurkul hocam boşuna dememiş yalancıya küfrediyorlar diye, anasıyla anılmak isteyenler bakın nasılda açığa çıkmışlar. Birde utanmadan nurkul hocamıza küfürbaz derler. İlikleri içleri dışları yalan ve sahtekarlık olmuş bu haydarı kerrarında kurtuluş zorunda. Yalan ve ikiyüzlülük hakkında ise gidin havas yurduna ayet ve hadis yazarlarlar bol bol utanmadan sanki kendileri yalan söylemiyormuş gibi. Haydarı kerrarında kurtuluş zorunda işi bu münafıklık, tabiki yine yalan söyleyecek insanları müslümanız diye kandıracaklar. Bu asaleti annedenmi babadanmı almışlar merak konusu XD:
Tarihlere iyi bakın.

 
Kurtuluş zorun hafsa zehraya kalleşliği ve hafsa zehranın kurtuluş zora ana bacın yokmu diye sorması

Kurtuluş dansözü her iyilik gördüğüne kalleşlik yapmaya çalışan bir asaletsiz, işte ispatları XD:
Yediği kabı kirleten bir fino sadece XD:

 
Ve ulvi hocamın kurtuluş zoru fitne çıkarmaması için uyarması, ama anlamadı salak hayvanlardan aşağıya düştü XD:
Kendişyle beraber haydarı kerrar ahmağınıda düşürdü XD:
Haydarı kerrar ahmağının aciz şeyhçikleri haydarın hayvanlardan daha aşağı çkilmesine mani olamadılar XD.

 
İşte ulvi hocalarımızın etrafındaki herkesi korumaya çalışması ve yediği kabı kirleten kurtuluş zor, esedullah, haydarı kerrarın kalleşlik ve kahpeliğinin ispatı. Ulvi hocalarımız kurtuluş zorun sitesini korumaya çalışırken, kurtuluş zorda haydarı kerrarla birlik olmuş ulvi hocalarımızın kuyusunu kazma peşinde.
Ulvi hocalarımız ehli sünnet sitelerini birleştirme derdinde iken, kurtuluş zor, haydarı kerrar ahmağı ile birlik olmuş Allah rızası için yardımlaşma sitelerini ve ehli sünnet sitelerini yıkma ve dağıtma peşinde.
Aslında tek faydaları oldu münafıkların yani pisliklerin tamamını yanlarında götürdülerde bize temiz insanlar kaldı.
Ulvi hocalarımızın lafıyla aslıhu neslihu, herkes aslına, geldiği kana layık yere gitti XD:

 
Siz kapalı kapılar arkasında size ters olan her fikir sahibi yasaklarken, işinişze geleni konuşturup işinize gelmeyeni susturuken işte ulvi hocalarımızın erkekliği. Ulvi hocalarımızın binde biri kadar erkek olsanız belki adam yerine koyardım sizi XD:

 

hanne

Uzman Çavuş
Allah razı olsun dost kardeşim çok güzel ispatlamışın fakat onlar bu ispatların altındanda çıkarlar adamların bir yüzü yokki binbir surat olmuş onlar ama biraz aklı olan anlar onların ne mal olduklarını bu kadar yazının üstüne daha ne diyecekler acaba ulvi hocamız birlik olun parçalanmayın dedi bakın ne güzelde tutmuşlar onun sözünü bütün yalancılar sahtekarlar yanar dönerler birlik olmuşlar zaten Allah ıslah eylesin bunları ıslah olmayanıda kahreylesin...
 

Gaib

Er
Amcanın birine sormuslar amca laiklik nedir biliyormusun . Amcanın cevabı şu olmuş,; Ben Laiklik filan bilmem Camiye laik olan camiye birahaneye laik olan birahaneye ( Birahane tabirinde kücümseme asla yoktur nice birahanede olupta tevbe edip islam adına hayırlı ve guzel işler yapanlar vardır hepsinin ayakları başımızın üstündedir) vel hasıl bu insanlarında ne oldugu ortadadır. benlik davasında bulunan şeytanlaşmıştırda farkında degildir. bir kişi ben biliyorum diyor ise ve benlik davası güdüyor ise zaten o cezanın en büyügü ile mükafatlanmıstır. Allah haddini bilen Sevdigini Allah icin seven bugz ettiginede Allah icin bugz eden kullardan eylesin. Umulurki bu insanlarda tevbe eder ve halim kerim Allaha itaatkar benlik davasından uzak bir hayat sürerler. ve Şu bir gercektirki Kişi başkalarının hatalarını araştıra araştıra kendi hatalarını görmez olur. Kişi hataya düşebilir yanlıs yapabilir fasık olabilir belkide farkında olmadan yada olarak şeytanın izinden gidip onu takip edebilir. Ancak bu diger insanlar icin ve kendi icin bir sınavdır. Kimse kimseyi kücümsememeli ve aşagılamamalıdır. Sabredenlere nice müjdeler vardır. kimse kimsenin kalbinin özünü bilemez Allah'tan Gayri. Sevgi muhabbet hoş görü edep takva güzel ahlak bize lazım olan budur. bunların olması icin ne gerekiyorsa yapmak icap eder. Allah bizi idrak sahibi gönül ehli muhabbet ehli Rızası icin calısan ve hakkı ile kendisinden korkan kullarından eylesin Amin . ( Her şeyin en dogrusunu Allah Celle celaluhu bilir) vesselam, ..
 
Verebildikleri cevaba bakın bunlar hakikaten ahmaklaşmışlar. Nre tarikatmış bunlarınki adamı ahmak ediyor, tacizcilere uşak ediyor, yalancı ediyor, kör ediyor. Herhalde şeytanın gavsının talebeleri bunlar. Yada bunlar şerefsiz şeyhimiz dedikleri insanı lekelemek için küfrü kabul edip böyle ahmaklık ve yalanlara devam ediyorlar. Yalancının annesine küfredilirken , yukarıda herşey ispatlı ve delille sunulmuşken adam ben babamı beğenmedim gel sen bana baba ol dercesine yalanına utanmadan devam ediyor. Hala insanları salak ve ahmak yerine koyarak kandırmaya çalışıyor. Hadi bu şereften namustan vazgeçmiş yüzü astarı yırtmışta kendi namus ve analarını feda eden yalancı talebeciklere ne demeli XD:
Hakikaten haydarı kerrar size iyi maneviyat kazandırmış, şeytanın maneviyatını, domuzluk maneviyatını.
Önce bir kendinize bakın hocacıklar sizi hangi şeytan çarptıda böyle domuzlaştırdı XD:

Kalbleri var ama anlamazlar, gözleri var ama görmezler, kulakları var ama işitmezler. İşte bunlar hayvan gibidir, hattâ daha da aşağıdır. Araf 179

Allah onların kalblerini de, kulaklarını da mühürlemiştir. Gözlerinde de perde vardır. Bakara 8
Onlar sağır, dilsiz ve kördür, bu hâllerinden dönüp iman etmezler. Araf 10


Ayetler sizi nede güzel anlatmış XD:. Kör esedullah bizimki iftira olsaydı yukarıdaki fotoğraflar neyin nesi.
Yalancıya küfrediyorlar arkadaş, orda hoca diye sunduğunuz insanların çoğunun bakımını zavallı gökçecik bakmaya çalışmakta, siz sahtekarlar sürüsü ise bakımı bile olmayan o zavallıları insanlara bakımcı gibi göstermektesiniz. Bunu hatem hocama itiraf eden gökçedir hadi yalandır desin. XD:
Mümin aynadır bakan kendini görür, kendi yazında kendini ne güzel anlatıyorsun esedullah XD:
Sana yazdıklarına bakarak gerizekalı diyemem, gerçekten gerizekalılara hakaret olur, onlar bile senden çok daha zeki ve akıllıdır XD:
 
Üst Alt