Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Ulvi Hocamızın Erken Dönmesi İçin Fatiha Okuyalım

hanne

Uzman Çavuş
Bismillahirrahmanirrahim.

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

okudum rabbim kabul etsin inşAllah...

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

okudum rabbim kabul etsin İnşaAllah...

zümrüt

Uzman Onbaşı
Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e, âline, ashabına ve ihvânına, Senin razı olacağın şekilde ve onun hakkını eda edecek bir surette salât ve selâm et, bize ve dinimize selâmet ver. Âmin, ey Rabbü’l-Âlemîn.
İlâhî! Dil verdin, zikrinden ayırma; gönül verdin fikrinden çevirme. İman verdin, daim eyle; ihsan verdin, kaim eyle.
“DUA” sevgiliye yazılmış bir mektup gibidir.. Zarfın içerisine yüreğini koyanın, duası kabul edilir..
Son nefesimizde inşallah La İlahe İllallah Muhammeden Rasulullah demeyi mevlam bizlere nasip eder.
Allahı’m! Habibiyeti ve salâtıyla Cennetin kapılarını açan ve ona getirdikleri salâvatlarla ümmeti için de o kapının açılışını teyid buyurduğun Habibin Aleyhissalâtü Vesselâma rahmet et.
Ey gecenin sahibi.. Nasıl ki kudretinle geceyi gündüzle örtüyorsan; bizim de hatalarımızı, günahlarımızı rahmetinle ört..
Ya Rahman! Rahmetinde sınır tanımayan! Rahmetini, merhametini çekme bir an bile üzeremizden..
En “HAYIRLI” Dua, “ALLAH”tan Korkan ve “TEMIZ” Bir Kalbe Sahip Birinin Yaptığı “DUADIR”
Allah’ım, mübarek günler, geceler hürmetine milletimizi terör illetinden muhafaza eyle!
Ayet ayet yaşat bu dünyayı rabbim, sana secde secde yürüyeLim, dua dua kabul et bizi, sana en yakın yerde ölelim..
Ey Rabbim, gönlüme genişlik ver. İşimi kolaylaştır. Dilimdeki tutukluğu çöz-tâ ki sözümü iyice anlasınlar.
Tek kurtuluşumsun dua’m. Seni yüreğimden dilime düşürüne hamd olsun.
Allah’ım! Davranışlarımızı ”İnancımızla” bütünleştir; Sözümüzü de ”Özümüzle” birleştir ve tez vakitte ulvi hocamızla bizi kavuştur amin

dua-yazilari.jpg

:52:

ipek

Uzman Onbaşı

okudum rabbim kabul etsin inşAllah...

T

Teknik Admin

Guest
Hangi sayın ulvi hocayla konuştuk bilmiyoruz ama sayın ulvi hocalardan bilgi gelmiştir. Sayın ulvi hocanın uzun süre önce çekilmiş olduğu yalnızlık sürecinin bitmesine az kaldığını, sayın nurkul hocanın ise hocaları tarafından ıraka gönderildiğini ve çok yakında döneceğini bildirmişlerdir.

Hangi sayın ulvi hocayla konuştuk bilmiyoruz ama sayın ulvi hocalardan bilgi gelmiştir. Sayın ulvi hocanın uzun süre önce çekilmiş olduğu yalnızlık sürecinin bitmesine az kaldığını, sayın nurkul hocanın ise hocaları tarafından ıraka gönderildiğini ve çok yakında döneceğini bildirmişlerdir.

ALLAH Razı olsun Hocam İnşaAllah en yakın zamanda gelirler Amin

hanne

Uzman Çavuş

okudum rabbim kabul etsin inşaALLAH

zümrüt

Uzman Onbaşı
ulvi hocam burada yoksun fakat senihep yanımda hissediyorum rabıtalarımda ise efendimizin sözü var bana ulvi hocanı bırakma dedi ve sen zaten benim hep yanımdasın :)
dün gelip bana manevi ameliyat yaptın yüzüme beyaz bişey sürdün ve boğazıma ve kalbime de rabbim senden razı olsun yakında aramızda olacağına yürekten inanıyorum seni çok özledik gözlerimiz seni arıyor hocam ne olur çabuk gelin

:47:

elvin

Çavuş

ipek

Uzman Onbaşı

okudum RABBİM kabul etsin inşaALLAH

okudum rabbim kabul etsin İnşaALLAH

döndü Çok Şükür :9:

zümrüt

Uzman Onbaşı

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.AMİN

Okudum rabbim kabul etsin

Üst Alt