Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Ulvi Hocadan Duyduğumuz Sözleri Bu Başlık Altında Toplayalım

semihbaba4125

Asteğmen
güncel

semihbaba4125

Asteğmen
Kardeşim Kuranı Kerim bir tarih kitabı değildir, tarih Kuranı Kerim 'in Parçasıdır

parça ile bütüne hükmolunmaz ama Bütün ile parçaya hükm olunur. Ulvi Hoca 2011

semihbaba4125

Asteğmen
Bir rivayete göre bu rivayetin bizlerle alakası yoktur Kuranı Kerim 'deki İlim Sayısı 77.000 dir

Bize göre Kuranı Kerim 'deki İlim Sayısı çoğunluğu kaplayan Tektir ama Hemü Tüm İlimleri Kapsar Binlercedir ama Hepsinin Toplamı ve Özüdür Tekdir

Yine de Allah Bilir belki de yanlışımdır. Ulvi Hoca 2011

semihbaba4125

Asteğmen
Biz kişilerden yana değil doğrulardan yanayız kişileri savunmaz doğruları savunuruz Kişi doğruyu savunduğu müddetçe kişiyi savunuruz. Nurkul Hoca

semihbaba4125

Asteğmen
kimi şelaledir dışında yaşar, kimi meşaledir için için yanar, Hepsi ayrı Güzellik Hepsi Ayrı Zerafettir

zaman çok keskinç bir kılıçtır. Bunun içindir ki ben zamanı çok severim kardeşim.

Demiş ya Atalar zaman gerçeğin aynası hakikatin nişanesidir. Ulvi Hoca

semihbaba4125

Asteğmen
güncel

semihbaba4125

Asteğmen
GÜNCEL

semihbaba4125

Asteğmen
Bu forumda Müslümanın yumuşak karnını kullanmak yasaktır

Müslümanın yumuşak karnı ikidir şimdiye kadar açığa çıkan

Biri Allah Rızası İçin bunu dilenciler kullanır

İkincisi şeriat ve Atatürk düşmanlığı ermeni mollaların torunları kullanır

Nedense bu ermeni mollaların ermeni imam ve hoca hatta alim torunlar bu şeriatı şu an işgal altında bulunan ırakta , Afganistan'da, Filistin'de, Pakistan'da kurmazlar

Gider gelir Türkiye'de Atatürk düşmanlığı ve Şeriat kavgası çıkarmaya çalışırlar

Şeriatı isteyen adam Türkiye'de insanlar rahatça yaşayabiliyor, daha uygun yerler varken Türkiye'de kargaşaya gerek yok der adam gibi gider Filistin'e cihadını eder bir tarafı yiyorsa

Ama Ehli Sünneti yeryüzünden silmeye çalışan hain şeriatı bahane eder, her tarafta Sünni kanı dökülürken bu ülkede de Sünnileri birbirine öldürtülmeye çalışır

03.06.2010 Ulvi Hoca

semihbaba4125

Asteğmen
Dua Vesileye açılan kapıdır ya Dua Eder vesileni istersin yada vesileyi direk bulur Dua etmiş gibi olursun

Yine de Allah Bilir

Duayı tembelliğine alet edenler ve tembelliği için kullananlar batmaya mahkumdur
Ulvi Hoca 2010

semihbaba4125

Asteğmen
ona dedimki Ayet köpeğe yedirilmez , çıplak göbeğe Ayet yazılmaz tuttu Allah Şahittirki ulvi şarlatandır dedi

Adam zaten çoktan şeytanın oyuncağı olmuş, bu gibilere biz cin evliyası deriz anlamı ise cinlerin oyuncağı olmuş akıl budalası feraset fakiri zavallı demektir

köpeğe Ayet yedirilmez dedim diye adam beni şarlatan yapmaya kalktı, bir insan ancak bu kadar yalancı ve iftiracı olabilir
Ulvi Hoca 2010

semihbaba4125

Asteğmen
Türk bayrağı nasıl oluştu sorusuna
Kardeşim Allah Razı Olsun, bir savaşta kan gölü üzerindeki Hilal ve yıldızın yansıması diye duymuştum ama sadece kulaktan dolma bilgi

İkinci bir duyum Hilal İslamı simgeler yıldız Alemleri, Alemleri kuşatmış Bir İslam Olarak diye duymuştum ama sadece kulaktan dolma bilgi
Ulvi Hoca 2010

semihbaba4125

Asteğmen
Pir Abdulkadir Geylani benim ayağım diğer velilerin boynu üzerinedir dediğinde velinin birisi itiraz etmiş kabul etmemiş

Pir beddua vermiş domuzun ayağı boynun üzerine olsun diye o veliye

Gün geçmiş zaman dönmüş, bu veli bir Hristiyan kıza aşık olmuş, kızı istemiş

Kızın babası zorluk çıkarmışta çıkarmış, en son demiş çiftliğimde bana uşaklık edeceksin diye

Veli kabul etmiş, zaman geçmiş veli çiftliğe uşaklık ederken, kızın babası bunu domuzlara çoban etmiş ve bir domuz istemiş

Veli domuzu almış ensesine götürürken birden Pirin bedduası gelmiş aklına, boynuna domuzun ayağı değsin lafı

Hemen pişman olmuş, hatasını anlamış domuzu atıp , tövbe istiğfar etmiş ve gidip pirden özür dilemiş

Üst Alt