Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Evliyaların Dilek Duası

islam73

Uzman Onbaşı
Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*

İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi.

Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir.

Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır:

"Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun

dileğini vermezse ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin."

Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz.

Bu duayı okumaya (türlü engeller,maniler çıkmasına rağmen) ısrarla,kesintisiz 7 gün devam ettim.Etmez olaydım! Olmaz denilen işim hiç ummadığım şekilde rast gitti ve oldu.İstediğim oldu ama hayatımda alt üst oldu! İnsan istediğini değil; hayırlı olanı istemeliymiş...Daha sonra yine bu duayı okuyarak durumu düzeltmek istediğimde ezberimde olan duayı unutmuştum! Ne zaman bu duayı bulmak için Kenzül Havas'ı açtım ise bulamadım! Onlarca kez,ısrarla aramaların nihayetinde bulduğumda ise mutlaka bir mani çıkarak amacıma ulaşamıyordum. Burda yaşadıklarımın teferruatları ile konuyu uzatmak istemiyorum. Bu dua ile alakalı söyleyeceğim tek kelamım şudur;
Bu duayı okumak ve devam ettirmek tamamen nasip işi! Israrla okumaya devam edildiğinde olmazların olduğunu bizzat müşahade ettim! Bu duadan istifade edecek kardeşlerime naçizane tavsiyem ''Kesinlikle hayırlısını isteyin'' Okumanın evvelinde peygamber efendimize(s.a.v.) bol bol salatü selam getirerek,akabinde 1 fatiha,3ihlas okuyup efendimizin(s.a.v.)ruhuna,devamında aşerei mübeşşere ve sahabe efendilerimizin ruhlarına,sonrasında ise tüm evliya,enbiya,veliler ve ümmeti muhammeddin ruhuna, en son olarak bu duayı tanzim etmiş olan Mukatil Bin Süleyman hazretlerinin ruhuna 1fatiha,3ihlas okuyarak niyetinizi edin ve bu duayı öyle okuyun.

alintidir

ebruli04

Çavuş
Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*

birgün

Uzman Onbaşı

aslıhan

Çavuş
ALLAH razı olsun..

islam73

Uzman Onbaşı
Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır:

"Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun

dileğini vermezse ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin."

Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz.

mina

Er
ALLAH razı olsun..
Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin aminn.

zümrüt

Uzman Onbaşı

Üst Alt