Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Amerikayı İlah Zanneden Suskun Malına

Amerikayı İlah Zanneden Suskuna

Zamanında Ulvi hocam kurtuluş malının bir konusunu kapattırmıştı. Türkiye ****fizik kuşatma altında diye bir konu. Siz hiç bir gücü olmayan yahudileri nasıl dünyanın en güçlü gizli ilim sahipleri kabul edersiniz diye. Bunu nasıl halka aktarır ve müslüman halkı nasıl yahudilere karşı korkutursunuz diye.

Senin gibi kafası basmayan gerizekalılar hala amerikan uşaklığı yaparak müslümanları amerikaya karşı korkutmakta, onların haşa neredeyse Allah'tan güçlü olduğuna inandırmaya çalışmaktasınız.

Başınıza taş düşse amerika ve israilden diye karılar gibi feryadı figanlar edip ağıtlar yakmaktasınız.

Gerizekalı suskun malı, Ulvi hocamın depremlerle ilgili üç konusu var, Ulvi hocam yunanistana yolluyorum demiş yunanistanda olmuş. Şimdi bu ne idüğü belirsiz kasedi doğru kabul edip Kuran ilmi kullananların gücünü inkar mı ediyorsun.
unutma herkese kendi rabbi güçlüdür rabbin amerika ve hırıstiyanlar olursa İslamı bile onların kurtarmasını beklersin.

Amerikanın sen salak salak niye reklamını yapıyorsun. Belki babanıda annenle amerika evlendirmiştir.

İslam ülkelerinde olan her deprem felaket amerikadan size göre amerika ve hırıstiyan ülkelerde olan her deprem ve felaket Allah'tan. Bunun içinde hırıstiyanlar felaketlerinden kurtulsun diye dua yazıp gönderirsiniz. Ama dualarını amerikanın verdiği felaketleri durdurmaz.

Size göre hayır ve şerde amerikadan, amerikan uşağı, İslam düşmanı suskun.


Suskun malı yüzyılın en büyük felaketlerinin çoğu hırıstiyan ülkelerde ve amerikada olmuş. Bunlarıda mı amerika yaptı, kendi insanlarını katletecek kadar şerefsiz bir ülke amerika o zaman.

Ama size göre hırıstiyan uşağı suskun bunları amerika ve avrupaya kimse yapmamıştır, müslümanım diyen ülkelerin buna gücü yetmez. Müslümanlar kimki değilmi ezik köpekler. Amerika deprem yapar, tsunami yapar müslümanları ezer ama müslümanlar hiç bir şey yapamaz ancak ezildikçe ağlar değilmi suskun malı. Ama müslümanlar senin ilahın olan amerikaya hiç bir şey yapamazlar değilmi.
Bende aynı videodan çekip yayınlayacağım az kaldı amerikayı ezen müslüman Ulvitonik ve doğa silahları saldırıları.
smile.png


Asıl güç Müslümanlardadır gerzek herifler amerikada değil

Allah kimseyi sizler kadar mal ve ahmak etmesin.
 
güncel
 
güncel
 
güncel
 
Üst Alt