Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Ya rahman

سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم.

"Bir şeyi dilediğinde O'nun buyruğu, sadece 'OL!' demektir; hemen oluverir."
"Sübhandır, münezzehtir o Zat ki, her şey üzerinde hakimiyet elindedir.
Ve.. Hepinizin de dönüşü O'na (cc) olacaktır!"

Yasin Sure-i Hakimi 82 ve 83. Ayet-i Kerimeler

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥GÜNÜN DUASI♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Acizliği içinde ümitsizliklere düşen kullarının kuvvet, kudret ve hüküm sahibi Rabbi ALLAHIM!

Muhteşem ve idrak ötesi hakimiyetine öyle muhtacız ki!
O kadar çok maddi manevi dert ve isteklerimiz var ki!
Senin sonsuz, tükenmez hazinelerinde hadsiz hesapsız bulunan nimetlerin bizim için öylesine cazibedar ve çekici ki!
Ahir zamanın garip halleri içinde gerekli gereksiz öyle çok şeye ihtiyaç duyuyoruz ki!
Asıl ihtiyacımız olan iman ve ihlas nimetlerine ilgisiz gibi duran öylesine acınası ve şaşılacak hallerdeyiz ki....
Bütün bu hallerimizi, dertlerimizi, ihtiyaç ve kederlerimizi kelimelere dökmek mümkün değil ama SEN bilirsin; SEN bütün hepsinden haberdar ve hepsinin çaresine de maliksin!
Senden geldik; Sana dönmeyi bekliyoruz korku ve aşk arası duygularla.....
Berzah aralığı misal bu fani ve tuhaf dünya hayatında bizim yardımcımız ol ne olur bizi kendi halimize bırakma!
Kayıp, zavallı, çaresiz, boynu bükük bırakma bizleri ne olur........
Gizli yaralarımızı SEN (cc) tatlı tatlı sar sarmala...
Buğulu gözlerimizin yaşını SEN dindir..
İhtiyaçlarımıza helalinden öyle nimetler ihsan et ki biz bile şaşıp kalalım!!........
Yüreklerimize şefkat ve muhabbetinle tecelli et; et ki gayrı çok bunaldık yalnızlıklardan.......................
AMİN!.................
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Üst Alt