Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ALLAH razı olsun vesilenle iyileştim ama sıkıntım çok büyük ve küçük oğlanla sıkıntım çok..babalarını üzülüyolar beni üzüyolar büyük çok sinirli yeni evlendi ama ailesiyle iyi geçinmiyo hangisinde bir problem var onu da bilmiyorum ALLAH bilir.. bende üzülüyorum..kalıyorum ara yerde bunların yüzünden hastalığım yenilicek..benim hiç üzülmemem lazım stres yapmamam lazım hastalığımın yenilenmemesi için ama semih in sayesinde her gün üzüntü yaşıyorum stres yapıyorum sonundan da çok korkuyorum ALLAH ım iyi yapsın die.. CENAB I ALLAH doğru yolu göstersin ne derdi var ALLAH rızası için yardım et sölemede sölemiyorum..Oğlum Oğlumu iyileştir böle değildi.. DUA et babasınıda mutlu etsin ALLAH razı olsun
ALLAH razı olsun vesilenle iyileştim ama sıkıntım çok büyük ve küçük oğlanla sıkıntım çok..babalarını üzülüyolar beni üzüyolar büyük çok sinirli yeni evlendi ama ailesiyle iyi geçinmiyo hangisinde bir problem var onu da bilmiyorum ALLAH bilir.. bende üzülüyorum..kalıyorum ara yerde bunların yüzünden hastalığım yenilicek..benim hiç üzülmemem lazım stres yapmamam lazım hastalığımın yenilenmemesi için ama semih in sayesinde her gün üzüntü yaşıyorum stres yapıyorum sonundan da çok korkuyorum ALLAH ım iyi yapsın die.. CENAB I ALLAH doğru yolu göstersin ne derdi var ALLAH rızası için yardım et sölemede sölemiyorum..Oğlum Oğlumu iyileştir böle değildi.. DUA et babasınıda mutlu etsin ALLAH razı olsun
Anneler emreder bizler yerine getiririz, anneler baştacı, annelr can ağacı, anneler Milletin Güzellikleri, Anneler sevginin göstergesi, anneler fedakarlığın doruk noktası, kısaca insan hayatında anneler herşey
Anneler emreder ulvi yerine getirir, Allah'tan hepimize asla değerini bilemediğimiz annelerimizin değerini bilmek ve Hayır Dualarını Almak Nasip Etsin Amin
sizin oğlunuz pırlanta gibi bir insandır yaşıtları onun tırnağı olamaz pek azı mustesna
allahını peygamberini murşidini tanıyan bilen seven sayan bir oğlunuz var bunun değeri hiç bir şeyle ölçülemez
her insanın hayatında zor gunleri olabileceği gibi semih kardeşimin de zor gunlerinde olmuş olabilir ama ben semihe inanıyorum ki islamın emrini yerine getirir annesine öf bile demez vede doğruyu en kısa zamanda kabul edecektir.
Böyle bir kardeşimizi bu şekilde yetiştirdiğiniz için size hürmet eder ellerinizden öperim dilerim tez zamanda rabbim hidayet ve mutluluk verir allah razı olsun hepinizden
Kısa Kısa Hadis-i Şerifler
• Şerefli ve kıymetli herhangi bir işe Allâh’ın ismiyle başlanmaz ise o iş hayırsızdır.
• Müslüman bir kimsenin, bir malda kusur olduğunu bildiği halde, müşteriye haber vermeden satması haramdır.
• 'Bizi aldatan bizden değildir.
• Kişi sevdiği ile beraberdir.
• Kim bana bir defa salavat-ı şerife okursa Allah Teala ona on salat eder.
• Mümin müminin aynasıdır.
• Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.
• Müslüman, insanların elinden ve dilinden emin olduğu kimsedir.
• Yeryüzündeki mahlûklara acımayana, göktekiler acımaz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.