Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

ULVİ OĞLUM ALLAH Senden Razı olsun

ben semih in annesiyim..onun yardımıyla yazıyorum..geçen sene multiple mylom (kan kanseri ) teşhisi bana konmuştu..kemoterapi ye gittim aylarca..semih ulvi hocadan bahsetti ALLAH razı olsun annem o benim demiş manevi ameliyat mı tam olarak bilmiyorum onu yapmış temizlemiş bak demiş tahlilleri temiz çıkacak benle hala kemoterapiye girenler devam ediyor benim tahlillerim temiz çıktı doktor bile şaşırdı RABBİM in izniyle tabi evvel ALLAH sonra sizin yardımıyla iyileştim Çok Şükür Semih söledi ulvi hocayla tanış die zaten ailede hatta mahallede tanıyan çok sizi RABBİM Sizden razı olsun Ne dileğiniz varsa Kabul olsun...AMİN

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
ben semih in annesiyim..onun yardımıyla yazıyorum..geçen sene multiple mylom (kan kanseri ) teşhisi bana konmuştu..kemoterapi ye gittim aylar ca..sonra semih ulvi hocadan bahsetti ALLAH razı olsun annem o benim demiş manevi ameliyat mı tam olarak bilmiyorum onu yapmış temizlemiş Sağ olsun RABBİM in izniyle tabi evvel ALLAH sonra sizin yardımıyla iyileştim Çok Şükür Semih söledi ulvi hocayla tanış die zaten ailede hatta mahallede tanıyan çok sizi RABBİM Sizden razı olsun Ne dileğiniz varsa Kabul olsun...AMİN

Amin Rab 'bim Şifamızı ve Şifanızı daim Etsin , tüm annelerin ellerinden öperim

Üst Alt