Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Ulvi Hocamdan Allah(cc) Razı olsun

Yıllarca buyuye maruz kalmış her defasında yapılanı çözdürmüş ama bir türlü tam olarak iyileşememiştim. Sürekli beynim uyuşuk geziyordum. Kafamı ne yapılırsa yapılsın toparlayamıyordum. Ulvi Hocam sağolsun kafamdaki ağırlığı kaldırmak için yardımcı oldu. Şimdi kuş gibi hafifledim, eskiden nasıl biri olduğumu hatırladım :).
Hocam içime su serpti. Yapılanlar tekrarlansa bile Allah'ın izniyle korkum yok.
Allah sizden razı olsun Ulvi Hocam, ilminizi arttırsın, yardımcınız olsun inşallah.

K

Korunacak Bilgiler

Guest
Amin hepimizin İnşaAllah, Rab 'bim Şifamızı ve Şifanızı Daim Etsin, hepimizden Razı Olsun Amin

MaşaAllah

polathoca

Uzman Onbaşı
rabbim bu hocalarımızı bize nimet olarak vermiştir bunların kıymetini bilmemiz lazım bol bol dua etmemiz lazım.hocayım diye gecinen şarlatanlara karşı elhamdülillah bu can hocalarımızı karşımıza cıkardı rabbim derecelerini ve makamlarını daim ve yüksek eylesin.amin.

Tugtegin786

Uzman Onbaşı
MaşaAllah,Allah şifanızı daim etsin.Hocalarımdan ve ilimyuvasına gönülden bağlı herkesten Rabbim razı olsun.

Üst Alt