Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Ulvi Hoca'dan İlk Sohbet

ulvi –
Selamun Aleykum

dost
Aleykum Selam

Fecir -
Aleyküm selam hocam hoş geldiniz

ulvi -
Hoşbulduk fecir kardeşim sizde hoşgeldiniz. şirin kardeşim açığa çık nasılsın

Fecir -
nasılsınız hocam

ulvi -
Elhamdulillah Fecir kardeşim sizler nasılsınız

dost -
siz nasılsınız hocam hatip hocam mısınız nurkul hocam mı

ulvi -
şirin kardeşim ben mi. ben Ulvi Hatip Alptürküm. orjinal ulvi hocan yani

ulvi -
geldik Elhamdulillah vatana ihanet ehline hesap sormaya

dost -
hoş geldiniz hocam

Fecir –
çok şükür hocam sağlığınıza duacıyız hoş geldiniz sefalar getirdiniz

ulvi -
Allah Razı Olsun Fecir kardeşim sefalar bulduk

Fecir -
hocam yoktunuz ama maşaAllah elinizi hep üzerimizde hissettik

ulvi -
Allah Razı Olsun Fecir kardeşim, sizin hiçbirinizin benim elime ihtiyacı yoktuki.Hepinize MaşaAllah

Fecir -
Estağfurullah hocam ne zaman sıkışsam sizden bir cevap geldi çok şükür

ulvi -
Allah Razı Olsun Fecir kardeşim ama sen tek başına ulvi oldun zaten sitede. şirin kardeşim nurkul oldu hatem kardeşim nusret oldu hepinizden Allah Razı Olsu
n

Fecir -
Allah razı olsun hocam sizin isminizin olduğu yerde bulunmak bile taşıması çok büyük bir onur

ulvi -
şirin kardeşim

dost-
efendim hocam

ulvi –
mükemmel hayat arama hayat güzeldir içini kirleten insanlardır

ulvi -
insanlar Peygamberleri öldürmeye kalmışlar, Allah'ı inkar etmişler, velileri idam etmişler
putlara tapmışlar, kendilerine sahte evliya ve veliler edinerek aşırı gitmişlerdir.
biz inananlar kirli insanların oluşturduğu bu girdap ve kaosta fenerler gibiyiz,
en büyük ilim fenerliğini bozmamaktır

ulvi -
şeytan kıskanana ve ihanet edenlerin başıydı kim ki şeytana biat eder onda kıskançlık ve ihanet olur
o hain olur Hz. Hızır Aleyhisselamın sözüdür Aslıhu Neslihu ihanet edenler aslında ihanet olanlardır
bir insanın aslı nedir anne babasıdır. zina bundan büyük günahtır. aslı bozar aslı şeytanlaştırır halbuki bizim aslımız Hz. Adem'dir Tüm Meleklerin secde ettiği Peygamber

garip-
Hayırlı geceler selâmün aleyküm

dost
Aleykum Selam

Fecir -
Aleyküm selam

ulvi -
Aleykum Selam garip kardeşim hoş geldin

garip -
Hosbulduk sayın hocam

ulvi -
kimki asli Peygamberliği bırakır ve asli ihanete geçerse şeytanın tabiatına ve tabilerine girer, bu insanların dininin önemi yoktur. yahudinin Hz. Ali Efendimizin'in gölgesini çiğnediği gibi arkasından giderek İslam aleminde yürür ve hakiki Müslümanların gölgelerini çiğnemeye kalkarlar, efendileri şeytan nasıl lanetlenip kovuldu ve rezili rüsva olduysa bunlarda rezili rüsva olmaya mahkumdurlar aslıhu neslihu

ulvi –
şirin kardeşim senin eli öpülesi bir annen var Fecir kardeşimizin öyle zümrüt kardeşimizin öyle hatem kardeşimizin öyle, içinize şeytanlık girdirmemişler daha pek çok kardeşimizin öyle ihanet etmemişler ne babalarına, ne abilerine ne kocalarına onun için şirin kardeşim velevki hiçbirşey değilsin sen bana sevgili ve şirin bir kardeşsin

dost
Estğ. Hocam .bu dedikleriniz sadece kalbinizin güzelliği benlik bir durum yok hocam sizden ne gördüysek onu yapmaya çalıştık ..keşke kapınızda paspas olaydık

ulvi -
hayır şirin kardeşim doğruları söyledim sadece.garip kardeşlik burdamısın

garip -
Buyrun hocam

ulvi -
senden komisyon alacağım bak içimden öyle geldi birden
smile.png
tanışıyormuyuz kardeşim seninle hoş hatem kardeşimiz senin hakkında yazmıştı ama bize bazı şeyler

garip -
Hayır hocam hiç tanışmadık henüz Hatem Hocanın güzelliği

ulvi –
Fecir kardeşim hakkın ödeşilmez hakkını helal et

Fecir -
estağfurullah hocam ne hakkı bu acize ilim nasip oldu sizin sayenizde amacımız sadece layık olmaya çalışmak

ulvi -
Fecir kardeşim İnşaAllah hediyelerin gelmekte[/B]

garip -
Hocam sizi cok sordum hatem hocanın kendisine

ulvi -
garip kardeşim ben sadece aciz bir kulum Hocalarımın bana göstermiş olduğu bir tutam sevgi ve şefkatim

Fecir -
Allah razı olsun kıymetliler kıymetlisi hocam ne derseniz odur

ulvi -
garip kardeşim insanlık sıralamasına sokarsak burda Fecir kardeşimde zümrüt kardeşimde hatem ve şirin kardeşimde hepsi benden ileridedir aslında bu saydığım insanlar istediğimi bana veren insanlar

Fecir -
hocam çok utanıyorum kıpkırmızı oldum resmen

ulvi -
ulvi hocaya muhtaç bir topluluk değil, ulvi hoca olsa da olmasa da yenilmeyen bükülmeyen ihanet etmeyen hepsi birer ulvi olan bir topluluk. işte bu topluluk Rab'bimin İzniyle biz yoktuk ve sadece seyrettik kimin gücü yetebildi çok konuşanların maneviyatı niye sökmedi kimin zekası yetebildi Elhamdulillah Müslüman'ın gelmesi gereken hal bu Fatih ve peşinde İslam Alemi değil Fatih ve Peşinde herbiri bir Fatih Olan İslam Alemi Ümmet budur ikinci dediğimiz herkes bir fatih Sultan Mehmet Han Olmalı

garip -
Evet hocam. Inşallah hocam

ulvi -
Hatem kardeşim nerdedir

Fecir -
hocam ben en son iki gece önce burada konuştum sizi sordu

ulvi -
tmm görüşürüz İnşaAllah

garip -
Hocam gidiyormusunuz

ulvi -
evet İnşaAllah müsadenizi alacağım artık hergece beraberiz İNşaAllah bir mani bir engel çıkmazsa

garip -
Hocam cikmadan birsey söylemek istiyorum

ulvi -
buyur garip kardeşim

garip -
Hocam sizinle iki dakika bile olmadı ama sanki kalbim yerinden çıkacak gibi

Fecir -
nasılsa görüşecez diye ben daha sonra sorucam hocam inşaAllah soracaklarımı izin verirseniz

ulvi -
Allah Razı Olsun Garip ve Fecir kardeşim. Fecir kardeşim sor İnşaAllah

garip -
Özür dilerim edepsizlik ettiysem

ulvi - Estağfirullah Garip kardeşim ben edepsizlik ettiysem ben özür dilerim.güzel bakan güzel görür Garip kardeşim ondandır Allah Razı Olsun

garip -
Icimde anlatamadigim bir heyecan var

Fecir -
hocam biliyorum ki hep kontrol ediyordunuz ben istiyorum ki eksik , hata varsa söyleyin düzelteyim yapmam gerekenleri yazın ki içimde şüphe kalmasın yaptıklarıma dair

ulvi -
Fecir kardeşim bizim ilmimiz ayıraçtır kalbini bozmadığın müddetçe asaletini yitirmediğin müddetçe hatan yok demektir ilim canlıdır tabisini kendi seçer bozulan olursa kendi atar benzetme yapacak olursak cinden şeytandan korkma onlardan yol yordam almaya kalkma bildiğin şekilde devam et eksik ve hataların zaman içinde doğruya dönüşecektir İNşaAllah

garip -
Hocam bu fakir sonradan geldi bu kapıya. Layık olabilecekmiyim

Fecir -
Ulvi ismini duyan cin şeytan yanaşamıyor hocam Allahın izni ile

garip -
Maşallah amin

ulvi –
Allah'ın İzniyle Hamd Olsun Rab'bime.tutturmuşlar bir ruhani sistem cinleri cinler yönetiyor
yöneten cinleri melekler yönetiyor diye yok böyle bir şey. biz bunların sırlarını ve işleyiş temellerini hateme öğrettik öğrenin İnşaAllah ondan .cin hırıstiyan meleği görüyor ama nedense Müslüman olmuyor ama Meleğim emriyle islama hizmet ediyor bence mantıksız .peki cinler o zaman insanlardan önce niye helak edildiler niye şeytanın şerrinden Allah'a sığınıyoruz şeytanda cinlerden Ayeti Şerife'de geçer o zaman bulalım şeytanın meleklerden hadimini kestirelim sesini olsun bitsin

Fecir –
Tüm insanlık da kurtulsun

ulvi -
öyle Fecir kardeşim. bunlar oyundur .Ayet mahluk değildir mahluğa muhtaç olmaz Ayeti yazdığımda cin şeytan gitmiyorda yazdığım Ayeti Şerifeye cin şeytan ismi eklediğimde cin şeytan gidiyorsa bu Ayet'in havası olmaz cin şeytan isminin havası olur

ulvi -
Allah'a Emanetsiniz kardeşimlerim
Rab'bim Razı Olsun

Fecir -
Amin ecmaiyn

garip -
Amin ellerinizden öperim

Üst Alt