Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

teşekkürler ulvi hocam....

ela

Er
s.a hocam ve kardeşlerim..ben son zamanlarda etrafımda yüzü köpek vucudu insan gibi şeyler görüyor ve ayrıca yanımdan hızla geçen karaltılar görüyor ve korkuyordum bununla birlikte işten eve gelmek istemiyor eve geldigim zaman sıkıntı ve asabiyetim oluyordu.sohbet alanında ulvi hocamı görünce bakım istedim ALLAH razı olsun oda beni kırmadı zamanını benimle paylaştı bakımımı yaptı.gördügüm şeylerin beynime yerleştirdigim şeyler oldugunu söyledi fakat eve gelince olan sıkıntımı benden aldı beni rahata ve huzura kavuşturdu şu an gayet iyim maşALLAH.ALLAH hocamdan binlerce kez razı olsun ..bu arada hocamada MAŞALLAH..RABBİM ilmini arttırsın o bizleri sevindiriyo ALLAHTA onu sevindirsin .siz bizim için bir hazinesiniz...

güncel....

hanne

Uzman Çavuş
Allah razı olsun hocalarımızdan gerçekten değerini bilen için bir hazinedir ulvi hocalarımız .Allah için çok seviyorum sizleri vede seviliyorsunuz ...

Üst Alt