Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a hocam ve kardeşlerim..ben son zamanlarda etrafımda yüzü köpek vucudu insan gibi şeyler görüyor ve ayrıca yanımdan hızla geçen karaltılar görüyor ve korkuyordum bununla birlikte işten eve gelmek istemiyor eve geldigim zaman sıkıntı ve asabiyetim oluyordu.sohbet alanında ulvi hocamı görünce bakım istedim ALLAH razı olsun oda beni kırmadı zamanını benimle paylaştı bakımımı yaptı.gördügüm şeylerin beynime yerleştirdigim şeyler oldugunu söyledi fakat eve gelince olan sıkıntımı benden aldı beni rahata ve huzura kavuşturdu şu an gayet iyim maşALLAH.ALLAH hocamdan binlerce kez razı olsun ..bu arada hocamada MAŞALLAH..RABBİM ilmini arttırsın o bizleri sevindiriyo ALLAHTA onu sevindirsin .siz bizim için bir hazinesiniz...
Kısa Kısa Hadis-i Şerifler
• Şerefli ve kıymetli herhangi bir işe Allâh’ın ismiyle başlanmaz ise o iş hayırsızdır.
• Müslüman bir kimsenin, bir malda kusur olduğunu bildiği halde, müşteriye haber vermeden satması haramdır.
• 'Bizi aldatan bizden değildir.
• Kişi sevdiği ile beraberdir.
• Kim bana bir defa salavat-ı şerife okursa Allah Teala ona on salat eder.
• Mümin müminin aynasıdır.
• Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.
• Müslüman, insanların elinden ve dilinden emin olduğu kimsedir.
• Yeryüzündeki mahlûklara acımayana, göktekiler acımaz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.