Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

siyah turmalin taşı

duyumsal

Er
Yasaklı Kullanıcı
Rab'in bize şifa olarak sunduğu bir diğer nimetlerden birisi de taşlardır. ben size siyah turmalin taşından bahsetmek istiyorum. bu taş vucudun elektromanyetik dengesini sağlayan, koruma ve denge için çok güçlü bir taştır. Özellikle vucudun hormon , bağışıklık ve otonom sitemini üzerine olumlu etkileri vardır. Allerjiye, negatif enerjili varlıkların saldırılarına, nazara ve büyüye karşı, korku ve vesveseye karşı oldukça etkili bir kristaldir. kısaca işevinden bahsedecek olursak Aura enerjini bedende muhafaza eder ve negatif enerjiyi kendi bünyesinde absorbe eder. Hassas kişilerde duygu kontrolünü depresif ruh hakini dengelemede yardımcı olur. kullanmadan önce deniz suyuna yada temiz suya rafinere edilmemiş tuzu karşıtırarak bir gün bekletilir. ve kullandıktan sonra bakımı için haftada bir kez temiz suya akıtıtlır ve bir gün de toprakta gömülür. ve tekrardan enerji depolar. piyasada uygun fiyatta bulabilen faydalı ve etkili bir taştır.

Üst Alt