Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Şimdi Filistinde Said Nursi Olsaydı Ne Olurdu, Atatürk Olsaydı Ne Olurdu? (Ulvi Hocadan Alıntı)

Şimdi filistinde said nursi olsaydı ilk yapacağı iş halkın dili arapça değilde yönetimin dili ibranice kitaplar yazar ve bunun adına Allah'tan gelen ilhamla yazılmış kutsal kitap tefsiri derdi. İlham vahiy derdi. Atatürk ise buna gökten geldiği iddia edilen kitaplarla Milli mücadele yönetilmez derdi. Münafıklar ise Atatürk bunu Kur'an-ı Kerim için dedi derdi.

Said nursi derdiki ilim öğrenmek cihat etmekten ve yahudi ile savaşmaktan üstündür, talebelerini alarak Filistinlileri öldüren katleden ve filistinli kadınlara tecavüz eden yahudilere tek kurşun bile atmadan,zamana göre lüks bir deniz manzaralı villaya Allah'tan ilham almaya ve ilim öğrenmeye gider
smile.png
, Atatürk ise gökten indirildiği iddia edilen kitaplarla milli mücadele yönetilmez der ve eline silahı alırdı, yahudilere karşı savaş başlatırdı.

Said nursi derdikiş Filistinlileri katleden ve kadınlarına tecavüz eden yahudilere yöneticilik verelim, vali ve kaymakamlık verelim Allah bana böyle ilham etti, Atatürk derdiki filistinlileri öldüren ve filistinli kadınlara tecavüz eden yahudileri filistin sürelim ve atalım bağımsız filistini kuralım. Gökten indirildiği iddia edilen kitaplarla ( risaleyi nurlarla ) kurtuluş savaşı ve devlet yönetilmez.

Said nursi derdiki Allah Kur'an-ı Kerim'de yahudi ve hırıstiyanları dost edinmeyin diye emretmiş ya tüm İslam Ümmeti tarih boyunca bunu yanlış anlamış, Allah bana ilham etti, bana vahyetti, İslamın ve filistinin kurtuluşu ehli kitap yahudilerin elinden olacak, yahudilere sevgi, şefkat ve merhamet gözüyle bakalım, yahudileri sevelim, filistinlileri ve çocuklarını öldüren yahudilerden, filistinli kadınlata tecavüz eden yahudilerden filistinliler tarafından öldürülen varsa şehittir derdi, Atam Abdulhamit deli diye said nursiyi içeri attırırdı, Atatürk ise hadi lan ordan der sürgüne gönderir ve gökten indirildiği iddia edilen kitaplarla kurtuluş savaşı yönetilmez derdi.

Vehhabiler Peygamber Efendimiz'in Kabri Şerifler'ini yıkmaya niyetlendiğinde Atatürk Kabri Şerifi'n Tek taşına zarar verirseniz ordularımla gelir arabistanı başınıza yıkarım der ve Kabri Şerifi korumak pahasına savaşa girerdi. Şeyh said çıkar bir Türkü ve bir Türk askerini öldürmek 70 tane kafiri öldürmekten efdaldir yani sevaptır derdi said nurside bu şeyh saide biraderi azamım yani büyük abim derdi ve şeyh saidin kulağına intikamını alacağım yada aldım diye fısıldardı. ( Bu öldürülmesi efdal olan Türk askerleri kurtuluş savaşı sırasında Peygamber Efendimizin ve Evliyaların Şereflendirdiği ve Beraber Savaştıkları Türk Askerleri olurdu. )

said nursi ve münafıklar filistinli kadınlara tecavüz eden yahudileri cennetlik ve şehit ilan said nursi müceddid ve zamanın kutbu ilan ederlerdi, filistinlilerin yahudiler tarafından katledilmesine engel olan, ve filistinli, kadınların tecavüze uğramasına mani olan Atatürkü ise deccal ilan ederlerdi.

Sonrada aziz nesin gibiler çıkıp derdiki Türk Milletinin yüzde doksanbeşi ahmaktır.
Said nursiyi İslam ümmetinin başına mason abduh ve cemalettin afgani gibi mason ve yahudi uşakları gönderirdi, Atatürkü ise git ülkeyi kurtaracaksın diye son Osmanlı Padişahı gönderirdi tam yetkiyle hemde. Yoksa zamanının paşası Kazım karabekir henüz yüzbaşı olan bir Mustafa Kemal'e niye emrindeyim deyip itaat etsin ki.
Said nursinin eserlerini ( risaleyi nurları ) yahudiler ( shell firması ) dağıttırıdı, ama aynı yahudiler Atatürk'e küfrettiridi.

Ulvi Hoca/2014
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
güncel
 
güncel
 
Üst Alt