Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Senden baska ilah yoktur!

hanne

Uzman Çavuş
Belki Şu Anda Çok Dertlisin..

Belki ? Artik yeter? diyorsun
Belki de kendinden geçmissindir
Belki de ağliyorsundur.
Beklide bütün musibetlerin sonunda eline bir sey gecip geçmeyeceğini düsünmektesin
Duy ! Rabbin sana söylüyor
Sabredenlere, felaketlere karsi göğüs gerenlere, mükafatlari hesapsiz ödenecektir!?
Belki de onca insanin içinde neden senin seçildiğini soruyorsun
Oysa Rabbinin seçtikleri kiymetlilerdir?
Içinizden mücahitlerle sabredenleri ortaya çikarincaya kadar elbette sizi deneyeceğiz!?
Hayat bir imtihan değil mi.?
Her soru ebedi hayatinda yer olan bir tuğla
Nefes alip verdiğin her an yeni bir soruya gebe?
Onlar olmasaydi sonsuzluk yurdunda sana ait hiç birsey olmayacakti..
Derdin yoksa üzül asil
Dertliysen bil ki...
O seni seviyor..
Bak! Sevdiğin ne diyor?
ALLAH(cc), hayrini dilediği kisiyi sikintiya sokar..
Belki sen Ashab-i Uhud kadar aci çekmedin?
Hani krallari onlari iman ettikleri için
Ates dolu hendeklere attirmisti ya..
Belki sen Ebu Zer(r.a) kadar aci çekmedin..
Amcasi inandiği için onu hasira sarip
Yakmisti ya..
Belki sen Vahsi kadar aci çekmedin
Sevgilisi ona
Bana görünme! demisti ya...
belki sen Yakup(a.s) kadar aci çekmedin..
Yusufu (a.s.) elinden alinmisti ya..
Belki sen Hatice (r.anha) kadar aci çekmedin..
Muhammed(sas) yurdundan kovulmustu ya..
UNUTMA..!
Rabbin kimseye
Dayanabileceğinden fazlasini yüklemez
Belki kalbindir aciyan,
Belki bedenin,
Belkide ruhundur kivranan,
Belkide yokluktur seni saran
Belkide bin bir türlü muamma,
Her ne durumda olursan ol
Diline yakisir bu dua
LA ILAHE ILLA ENTE SUBHANEKE INNI KÜNTÜ MINEZZALIMIN..
Senden baska ilah yoktur!
Sen bütün noksanliklarindan münezzehsin
süphesiz ben nefsine zulmedenlerden oldum…

Selam ve dua ile..

hanne

Uzman Çavuş
BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİYM (Rahman ve Rahim olan ALLAHın adıyla.Hamd alemlerin Rabbi Allaha mahsustur.Efendimiz Hz Muhammet ve Onun bütün al ve ashabına selatü selam olsun.Allahım senden Muhacir RESULULLAH Efendimiz Hz Muhammet (s.a.v) in hürmetlerine istiyoruz.Hürmetlerine bizi daimi himayen de tutmanı bozulmayan ve zelil edilmeyen emanınla idrak edilemeyen kafi koruman içine almanı her şeyi kışatmış parçalanamayan hıfzına yüksek ve aşılamayan kalene korunmuş zayi olmayan emanetlerin arasına katmanı(senden diliyorum)İnayet ve hıfz çadırını üzerimize kurmanı koruma gözetme ve setretme ile bürümeni kötülerin şerrini bizden engellemeni nuru azametinle bizi zalimler ve facirlerden gizlemeni şer konuşan bütün dilleri bize karşı bağlamanı zarar niyetiyle atılan bütün okları geri çevirmeni bize hasetle bakan bütün gözleri bize düşmanlıkla atan bütün kalpleri kör etmeni bizim kahrolmamızı isteyenleri rahat ve istikrardan edecek ve bütün buudlarıyla yerin genişliğini onlara dar getiricek şekilde kahretmeni bize eziyet eden herkesi hilm lütuf ve mühlet dairesinden çıkarmanı maksatlarına ulaştırmıycağın derecede düşmanlarımın ellerini kelepçeleyip kalplerini bağlamanı azgın ve kötülük kollayan herkese karşı bize yetmeni helak olan ve elden giden şeylere karşı bize bedel olmanı bizi her türlü fitne hayırsızlık ve sıkıntıların şerrinden
korumanı kalbimizi haset ve kinden korumanı arkamı ve önümü kötülükten arındırmanı her iki cihandada bizi gaye i hayelimize ulaştırmanı kazanın zorlamaları ve kaderin belalarından bizi gizli lutuflarınla bürümeni gecemde ve gündüzümde ikametimde ve yolculuğum da uykumda ve uyanıklığımda
açığımda ve gizlide bütün diğer hal ve tavırlarımda gizli maiyyetinle bizimle beraber olmanı diliyoruz.Allahım yine Ashabı Bedir hürmetine senden cani ve serkeşe şamil affınla ve her iyiye ve kötüye ulaşan ihsanınla ve bize bol bol ikramda bulunmanı hiç bir mahlukun senden alacağı bir hakkı yoksa da bizi senden başkasına müstaniğ kılmanı ömrümüzü uzatmanı mümin kullarının kalplerine sevgimizi yerleştirmeni üzerimizdeki hakları ve borçları ödemeni göz açıp kapatıncaya kadar bizi nefsimizle baş başa bırakmamanı
günahlarımızı bağışlamanı hele kazanç lütfetmeni sürçmeleri mi affetmeni
amellerimizi ve iyiliklerimizi kabul etmeni bizi zürriyetimizi üstadımızı ve kadın erkek bütün müminleri karanlıklardan aydınlığa çıkarmanı bizimle isyanlarımız arasına en büyük kalkan ve sağlam bir sur ile girmeni ve İslamı
razı olacağım gaye i hayalim eylemeni lütuf ve rahmetinden ümit kesmeden af ve şefkatin den ümit yitirmeden dini ve dünyevi işlerim de afiyet içinde tertemiz bir hayat yaşatmanı demime damarıma karışacak zulümden ve senden başka herşeyden bizi uzaklaştırmanı kırık kalbimi zafer ve öç alma ile sarmanı bize inabe ve hüsni yakın lütfetmeni dünyayı bize salih kullarına gösterdiğin gibi göstermeni kopmuş ipimizi lutfunla birlrştirmeni acizliğimizi kudretinle desteklemeni tabiatımdaki serazatlığı
izale etmeni gevşeyen himmetimi harekete geçirmeni sana olan haşyetimden ötürü göz yaşlarımı sürekli yağan yağmurlar gibi salıvermeni
en büyük matlub ve maksudlarımı bize bağışlamanı güzel akıbetler ve sonuçlar lütfetmeni diliyoruz AMİN HAMD ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAH A
mahsustur

Üst Alt