Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Sayın Ulvi Hocalarla İlgili

T

Teknik Admin

Guest
Şimdiye kadar gördüğümüz, yaşadığımız gerçekler göstermiştirki sayın ulvi hocalar dürüst ve iyi insanlardır.
Size bir kaçını anlatmak istiyoruz.
Sayın ulvi hocalara ilk etapta kötülük yaptık iyilik bulduk, sahtekarlıkla suçladık dürüstlük bulduk. Ama diğer sitede olupta yalan ve iftirasına uğradığımız çok insan oldu. Bunu açıklamak istemiyoruz bizde kalsın. Zaten açıklanacağı kadar açıklandı konular içinde.
Sayın dua, sayın muhammed yusuf bunların bir takım bilgileri bizde mevcuttur. Ve bizde mevcut olduğunu bildikleri halde sayın ulvi hocalar bir kere bile bizden bu bilgileri istememişlerdir.
Sayın ulvi hocalara devamlı küfreden sayın muhammed yusuf bizim ücretli gold üyemizdi, bizim korumamız altındaydı. Ve sayın ulvi hocalara karşıda biz koruyorduk.
Biz bunu sayın ulvi hocalar bize iyiliğine devam edince kalleş durma düşmemek için sayın ulvi hocalara aksettirdik. Sayın muhammed yusuf bizim ücretli gold üyemizdir ve bizim korumamız altındadır. Verdikleri cevap şu oldu. Bizim ona olan öfkemiz ve manevi şiddetimiz bizi aittir bizi ilgilendirir. Onun bu durum karşısında kendini korumaya çalışması ve çıkar yol araması onun umut kapısıdır onu ilgilendirir. Senin rızkını kazanmaya çalışman senin rızık kapındır seni ilgilendirir. Hiç biri hiç birini ilgilendirmez. Biz insanların umut kapısını kırıpta asla sonuna kadar ezmeyiz dediler. Aldığın paranın hakkını ver, söz verdiğin gibi korumaya devam et dediler bize. Ve asla bir kere bile bizden sayın muhammed yusufun gerçek adı nedir diye sormadılar, bir kere bile adres bilgilerini istemediler. ( İsteselerdi de vermezdik, bizde hasta sırrı kıyamete kadar dostlukta ve düşmanlıkta gizli kalır. Dünya dolusu altın getirsenizde öğrenemezsiniz, dünya dolusu silahlı askerlede gelseniz öğrenemezsiniz. Bunu sayın by burak yaşadı, sayın ulvi hocalar hakkında kaale alınabilir hiç bir şey öğrenemedi. Ve düşmanlık karşısında bizde asla ve asla bu bilgileri kullanmayız, biz dostken öğrendiğimizi, düşmanken kalleşçe kullanmayız. ) Benzer şeyler sayın dua içinde geçerlidir. Sayın ulvi hocalar asla kinleri ve öfkeleri karşısında dürüstlüklerini ve benliklerini bozmayan nefislerini aşmış insanlar olduğundan dolayı.
Bu kadar çok şeyi canlı canlı görmüş olduğumuzdan dolayı.
Ve başka insanların müslümanım dedikleri halde yaptıkları kötülük, attıkları iftira ve yalanları görmüş olduğumuzdan dolayı
Şu saattten sonra sayın ulvi hocalarla sonuna kadar dost olduğumuzu herkese ilan etmek istiyoruz.

zümrüt

Uzman Onbaşı
maşaALLAH hocalarımıza rabbim kardeşliğimizi bozmasın amin ulvi hocalarım adı gibi gerçektende ulvi insanlar oldunu kanıtladılar

Ulvi Hoca bilgisiyle ve dünyanın açıklayamadığı uygulamalarıyla ki bunu tüm dünyanın gözü önünde yapar dünyayı şaşkınlığa uğratan Bir İlim Kullanıcısıdır

O İlmini diğerleri gibi kendine ve bencilliğine kullanmamış, İlmin İslamiyet 'e Dayandığını Tüm dünyaya söylüyerek dünyaya İslami İlimlerin Gücünün ispatını yapmış bir insandır

Ulvi Hoca internet ortamında 3000 den fazla kişiye karşılıksız yardımcı olmuş ve yüzlerce teşekkür almış bir insandır

Ulvi Hoca şarlatanların ipliğini pazara çıkarmış ve tüm oyun ve tezgahlarını bozmuş bir insandır

Ulvi Hoca, şerefsiz vatan haini bazı insanların kendilerini Müslüman göstererek Atatürk 'e laf atıp Atatürk 'ü din düşmanı göstermelerine engel olmuş ve bu dinci geçinen vatan hainlerinin gerçekte ateistlerle, dolandırıcılarla, şarlatanlarla, tecavüzcülerle bir ve birlik olduğunu dünyanın gözü önünde açığa çıkarmış bir insandır

Ulvi Hoca internet tecavüzcülerini ve sırf para uğruna ona şereflerini satan şerefsizlerin ipliğini pazara çıkarmış ve tüm rant kapılarını durdurmuş bir insandır

Ulvi Hoca kimdir biliyormusunuz

Ulvi Hoca sahtekarın, şarlatanın, vatan haininin, din ve ALLAH düşmanının, şerefsizin, satılmışın, tecavüzcünün, tacizcinin internet alemindeki korkulu rüyasıdır

O kadar korkarlarki Ulvi Hoca'dan yetiştirdiği internet talebelerine bile saldırılarda bulunulmuş, haklarında karalama ve iftira kampanyaları çıkarılmış ve talebelerinin nikleriye aynı sahte siteler açarak insanları kandırmaya ve dolandırmaya çalışmışlardır

Ulvi Hoca bir efsane ve ekoldur

peki Ulvi Hoca'yi karalayanlar kimdir

tecavüzcüler çünkü iplikleri açığa çıktı, insanlar ne mal olduklarını anladılar

vatan hainleri çünkü Türk 'ü sevmezler

Din ve ALLAH düşmanları , ateistlerden bazıları çünkü Ulvi Hoca şu an yaptıklarıyla onların her türlü görüşünü çürütmektedir

hırıstiyan ve yahudilerden bazıları, çünkü Müslüman 'ın Gücünün ve Bilgisinin İspatı olduğunu istemezler

sahtekarlar ve şarlatanlar çünkü insanları dolandıramaz oldular

Tamamını yazmıyayım bu böyle devam edip gider

Ulvi Hocamız karşısındakilerin sayısına bakmadan mücadeleye girmiş ve diz çöktürmüş bir insandır yarenleriyle beraber

Ve bu devirde doğruluk ve dürüstlük ışığını tekrar yakmıştır

Onu suçlayanların hepsi kendi yalanlarında boğulmuş ve yüzleri açığa çıktıkça rezil olmuşlardır

Ulvi Hocamız bu dünyaya hizmet etmez, bu dünyayı insana hizmet ettirir. Onun için dünyaya tabi dünyaya hizmet edenler Ulvi Hocamızı hiç sevmez ve devamlı iftira atarak karalamaya çalışırlar

Ulvi Hoca işte budur, bu dünyada kimsenin cesaret edemediğine cesaret eden ve kimsenin yapamadığını yapan bir ALLAH Kuludur ve o kadar dürüsttürkü herşeyi tüm dünyanın gözü önünde, insanların ve üyelerin hepsi seyrederken yapar MAŞALLAH

O 'nun bu yaptıklarını yapamayanlar kıskançlıktan çatlar, varsa aynısnı yapabilen cesaret edebilen hodri meydan hadi buyursun

daha dünyadan Ulvi Hocanın yaptğı işin sırrını daha çözebilen çıkmamıştır ve çıkamazda

Çünkü dünya ilim olarak Ulvi Hocanın Ayağının Altında vede çok gerisinde

ALLAH Razı Olsun Ulvi Hocamddan da , O 'nun Gibilerden de

Ulvi hocam benim annemin kanser hastalığına ailemin bir çok Maddi Manevi hastalıklarına yazmakla bitiremiyeceğim sıkıntılara şifasına vesile olan ve tek bir kuruş istemeyen mubarek bir insandır her devirde olmuştur böyle Mubarek insanlara iftiralara ama sonunda yine bu Mubarek insanlar galip gelmiştir Ulvi hocam gibi bilmiyorlar ki birine çamur attıklarında ilk onların eli kirleniyor Ulvi hocam çok temiz iyi niyetli Ehli Sünnet ten asla taviz vermeyen mert temiz doğru dürüst mükemmel bir insandır 4 yıldır yanındayım bir kere yanlış bir hareketini görmedim Ulvi hocam Sen bize Yetersin ALLAH Senden Razı olsun benim ailem gibi yüzlerce hatta binlerce insana yardımı dokunmuştur teşekkür blogundaki teşekkürler kanıtıdır Ulvi hoca 'bu sitede Ulvilerin ünlenmesi tanınması önemli değil Ehli Sünnet in ünlenmesi ve tanınması önemli' diyerek kendi teşekkürler bölümünü ve konuları gizleyen bir insandır bende ondan habersiz o teşekkür blogunu açmıştım herkes tanısın diye MaşaAllah Hocam

son olarak...Ulvi hoca Ehli Sünnet Yolunda kendini insanların yürüyüp geçebilmesi için Basamak Taşı yapmış Bir Gönül Eridir ALLAH ondan Razı Olsun ALLAH başımızdan eksik etmesin İNŞALLAH

( GERÇEK HOCALAR ULVİ HATİP ALPTÜRK NURER HOCA NURKUL HOCADIR GERÇEK HOCALAR )

bikovali

Onbaşı
Ehli sunnet yolundan giden herkes basimizin tacidir is bu ornek kisilere sadik dost, arkadas, yada kardes olabilmekte. rabbim boyle kisilerin yolundan gitmeyi nasip etsin her kendini bilen kisiye

hanne

Uzman Çavuş
maşAllah hocam Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin ulvi hocamlarla dostluğunuz kardeşliginiz daim olsun..ulvi hocamın sevgisi o kadar kuvvetlidir ki insana dağları aşırtır..bende uzun zamandır bu sitedeyim ve bir kere dahi ulvi hocalarımızın yanlışını , arkasında duramıyacakları sözlerini ve işlerini görmedim aksine hocalarımızın yaptıgı bir çok bakıma kullandıkları ilme güce ve güzelliklerine şahit oldum yüzlerce insana Allah rızası için yardımda bulunmuşlardır bunlara ben ve ailemde dahil olmak üzere sıkıntı ve dertlerinden kurtarmışlardır..o yüzden meyve veren ağaç taşlanır misali gelen giden taş atmaktan uzak kalmamıştır ama atılan her taş meyveyi düşürmüyor ağacın gövdesini güçlendiriyor bundan kimsenin şüphesi olmasın..ayrıca ulvi hocalarımıza bizi sizin gibi değerli bir insanla tanıştırdıkları içinde çok teşekkür ederim .Rabbim iki cihanda sizlerle olmayı nasip etsin..

hanne

Uzman Çavuş
Müslüman yol levhası gibidir. Sizi arzu ettiğiniz yere götürür. Yol levhası olmak çok kıymetlidir. Çünkü Cehenneme götüren yol levhaları da çok var. Levhanın maddi değeri yoktur. Ama gösterdiği istikamet çok mühimdir.

* İnsanlar üç gruptur. Bir kısmı ekmek, su, hava gibidir; her zaman ihtiyaç duyulur. Bir kısmı ilaç gibidir; bazen lazım olur. Bir kısmı hastalık gibidir; kaçılır.

Mümin, toprak gibi, su gibi, hava gibi olmalıdır. Herkese akıl veren değil, yol gösteren olmalıdır. Kısacası mümin, Peygamber efendimizin; (En kıymetli amel, elinden ve dilinden kimsenin incinmemesidir) buyurduğu gibi olmaktır.

:47:

Üst Alt