Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

said nursiye göre Atatürk niye deccal (Ulvi Hocadan Alıntı)

Atatürk niye deccal said nursiye göre

Yani aynı yüzyılda darvin evrimi çıkarmış, kominizm çıkmış, rusyada leninlere ateizmi yaymaya başlamış, bizim ülkemiz hırıstiyanlar tarafından işgal edilmiş kadınlarımız tecavüze uğrar , çoluk çocuğumuz öldürülür iken Atatürk hırıstiyanları ülkemizden atmış.

Suçu bu mu hırıstiyanları ülke dışına atmak mı, atmasaydı, savaşmasaydı, ülkeyi hırıstiyanların eline bıraksaydı deccal olmazdı değil mi?

Atatürk ülkeyi kurtardığında ülkede şeriat değil ingiliz işgali yani hırıstiyan yönetimi vardı, atatürk şeriatı değil hırıstiyan yönetimini yıktı yerine ama doğru ama yanlış olan ama İslam'a daha yakın olan kendi düzenini getirdi.

Bunun için mi deccal, bence said nurside ve onu alim zannedenlerde bir anlama sorunu var. Hani Peygamber Efendimiz Sahabi Efendilerimiz'le Giderken bir köpek leşine rastlarlar Sahabi Efendilerimiz ne kadar pis kokuyor Derken Peygamber Efendimiz Bakın Ne Kadar Güzel Dişleri Var Der.

Ulvi Hoca / 2011
 
Son düzenleme:
itlere binaen güncel
 
güncel
 
güncel
 
güncel
 
Üst Alt