Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Sadece üzülmekle yetindiğimiz için pişmanız

hanne

Uzman Çavuş
Amerikalı kâfirler kardeşlerimizi öldürürken eğlence peşinde koşmasak da feryatlarını işitmediğimiz için pişmanız

Gazetelerde çıkan onca yalan yanlış haberlere inanmasak da gerçek haberin peşinde koşmadığımız için pişmanız…

Kâfiri hiç sevmedik ama düşmanlık yapamadığımız için pişmanız…

Zulmüne sevinmedik ama ölümüne de üzülmediğimiz için pişmanız…

Onların mallarını almadık boykot ettik ama Iraka göndermelerine engel olamadığımız için pişmanız…

Bacılarımıza tecavüz ettikleri için beddua ettik ama onları kurtarmak için bir şeyler yapmadığımız için pişmanız…

Şehid olan kardeşlerimize dua ettik ama onların davasının ilerleyebilmesi için canlarımızı onların yerini doldurmadığımız için pişmanız!

Ağladık sızladık Sürekli kendimizi tatmin ettik ama kâfiri korkutmak adına hiçbir şey yapmadık belkide Yapabileceğimiz şeyler olduğu halde yapılacak olan şeyleri küçük gördüğümüz için hep erteledik!

Hâlbuki her şey küçükten başlar bunu unuttuk Bir insan doğduğunda küçüktü yıllar sonra nasıl da büyüdü! Bir bitki sadece kuru bir tohumdu ama yıllar sonra nasıl da köklendi ve büyüdü

İslam dini ilk geldiğinde bir kişiydi nasıl da Mekke’yi fethetti Bunları unuttuğumuz için pişmanız…

İçimizdeki kini sadece konuşarak giderdiğimiz için pişmanız…

En ufak hatasından dolayı kardeşimizi terk ettiğimiz için pişmanız

Cebimizdeki paranın yarısını bile çıkarıp infak edemediğimiz için pişmanız…

Sadece üzülmekle yetindiğimiz için pişmanız…

Namazlarımızda bol bol dua/beddua etmediğimiz için pişmanız!!

Unuttuk Ya Rabbi! Bize verdiğin o kocaman dua silahını UNUTTUK O silahdan başka silahlar ile silahlanmak istedik! Olmadı Duayı küçük gördük, büyüklerinin peşine düştük Beceremedik! Kullanamadık!

Hâlbuki bize büyük silahı kullanmayı küçük gördüğümüz dua öğretecekmiş Pişmanız duayı unuttuğumuz için Öğret bize Ya Rabbi! Dua silahını kullanmayı öğret

Kuran silahına sarılan kullarından eyle!!!

Biz öyle bir şeyi unuttuk ki pişmanlık fayda etmiyor Tüm dünya birleşse Sen dilemezsen bize bir zarar veremezmiş Bunu unuttuk

Pişmanlık duyduklarımızdan bizi sorumlu tutma Tevbe ettik affet Kurtar bizleri pişmanlıklarımızdan!!!

Amin Amin Amin

Üst Alt