Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Ramazani Şerif hayırlara vesile olur inşallah...

yaraliasik

Er
Yasaklı Kullanıcı
Cümleten Allah in rahmeti bereketi ve selameti üzerinize olsun Selamün aleyküm...

Arkadaslar Ramazani şerif hapimiz için hayırlara vesile olmasini dilerim.Bu mübarek ayda sizlerle birlikte sohbetler yaparak dualar ederek dua kardeşliği olusturarak elimizden geldigince ibadetlerimizin kabul olmasi gunahlarimizin bagislanmasi dilek ve niyetlerimizin ve ölmüşleirmizin ruhlari için hep birlikte nasip te varsa dua ederek gecirmeyi yüce rabbim nasip eder inşallah.Yazmak istedigim cok sey var fakat hepimiz birbimizi az cok tanidigmiz için kalplerimizden gecnin bir olduguna inaniyorum ve hepinizin ramazani şerifi mübarek olsun diyerek ;

Amin.. ;

Rabbim tuttugunuz oruclari kildigniz namazlari ettigniz dualari kabul eylesin.Bu mübarek ayi bol bol dua ile ibadet ile gecirmemizi nasip etsin.Ramazan ayında evimizin bolluk ve bereket içersinde olmasini ibadetlerimizi tamamiyle layıkıyla yerine getirebilmemizi eş dost akrabalarimiz icin ve kendimiz icin ettigimiz dualarin kabul olmasi ve bol dua edebilmemizin icin namazlarimizi eksiksiz kilabilmemiz icin orucumuzu tam tutabilmemiz nefsimize hakim olmamiz icin ölmüşlermizin ruhlari için dara dusmuslerin dardan kurtulmalari zorda olanlarin zorluktan kurtulmalari sevenlerin sevdikleri ile mutlu olmalari evlerimizdeki huzursuzluklarin mutluuga dönusmesi icin hatalarimizin affi gunahalrimizin affi için bize edilen ve bizlerin baskalari için ettigimiz dualarin kabul olmasi için bu mubarek ramazan ayi serifi hurmetine hos geldin ya ramazan diyerek ....

Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesifun ve selamun alel murselin velhamdulillahi Rabbil alemin. El-Fatiha. Amin…

Rabbim kabul ylesin ramazani serifiniz hayırlara vesile olsun...Vesselam vedduaa...

Üst Alt