Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Ramazan Fitnecilerine Dikkat

RAMAZAN FİTNECİLERİNE DİKKAT!

ramazan-ayi-mubarek.jpg

Manevi huzur ve sükûnetin hâkim olması icap eden Ramazan-ı Şerif ayını her sene Müslümanlara zehir etmek için elinden geleni yapan insanlar var. Biz bunlara reformist diyoruz. Bunlar Ramazan Ayı geldiği zaman yumurtlamaya başlıyorlar.

Her Ramazan’da çok önceden âlimler tarafından çürütülen fikirleri sanki yeni bir şey bulmuş gibi ortaya atarak Müslümanların zihinlerini bulandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Bu Ramazan’da da muhtemelen şöyle haberler duyacaksınız:
“Falanca İlahiyat Profesöründen bomba iddia”
“Filanca şunun aslında böyle olmadığını söyledi”
“Filancaya göre bu orucu bozmuyormuş”
“Ünlü ilahiyatçıdan ilginç oruç yorumları”
Müslümanlar artık bu oyunlardan bıktı usandı. Bırakın Milletimizin yakasını da huzurlu bir Ramazan Ayı geçirsinler.
İsmailağa Cemaati olarak özellikle televizyon ekranlarında ve internet sitelerinde boy gösterecek “İlahiyatçı” etiketli insanlara dikkat edilmesi gerektiği hususunda uyarıyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

siyang

Uzman Çavuş
Allah razı olsun semih kardeşim gerçekten etraf fitnecilerle dolu Rabbim bizleri korusun

:52:

Üst Alt