Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

nevin kardeşimizin ablası için 4444 tefriciye okuyalım inşaALLAH

hanne

Uzman Çavuş
selamün aleyküm ilim yuvası kardeşlerimiz sitemiz üyelerinden nevin kardeşimizin isteği üzerine ablasının hayırlı bir evlilik yapabilmesi için 4444 salat-ı tefriciye okuması başlatılmıştır katkılarınız bekliyoruz Allah hepinizden razı olsun.

Bismillahirrahmânirrahîm

Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabü ve tukda bihil havaicü ve tünalü bihir regaibü ve husnül hevatimi ve yüsteskal gamamü bi vechihil kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek.


(Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet,mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz.O Peygamber ki,onun hürmetine düğümler çözülür sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir.O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir Allah'ım,onun ehl-i beytine, ashabına da hergöz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar
sayısınca salât et.")


Salat-ı tefrıcıye lıstesı:
Nevın 500
sultan 500
kalan 3444
sure:28/04/2013 e kadar
bana tefrıcıye de yardım edecek kardeslerımden allah razı olsun.
 
Sevinc in hayirli bir evlilik yapabilmesi icin 4444 salat- i tefriciye listesi
Nevin 500
Sevinc 500
Sultan 500
Hanne 100
Zumrut 100
Kalan: 2744
Bitis suresi:28/04/2013
 
Cuma sela vaktinde duasi yapilacak kardeslerim bu yuzden hanne ve Zumrut hocam cuma sela vaktinden once bitirirmisiniz ? Rabbim razi gelsin sizden insallah.
 
Bir kardesim aldigi duayi bitiremeyecegini soyledi, 200 tane daha okuyabilecek kimse var mi? Cuma gunu sela vaktine kadar bitirilmesi lazim. Allah razi olsun insallah hepinizden, Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah,Amin.
 
Zumrut Hocam, dualrimiz bitti, sizden rica etsem Alah rizasi icn ablama bakim yapbilirmisiniz? Ve eevlnmesi icin baska dualarin okunmasina vesile olurmusunuz?
 
Üst Alt