Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Namazlardan sonra okuduğum dua

Ya Erhamerrahımin, Ya Erhamerrahımin, Ya Erhamerrahımin
İlahi Ya Rabbi, İlahi Ya Rabbi, İlahi Ya Rabbi
Hamd olsun verdiğin nimetlere sağlık ve afiyete. Ey bağışlaması bol Rabbim beni, ailemi, anne ve babamı, Milletimi, Devletimi ve bütün inananları koru rahmetini, yardımı esirgeme bizlerden. Bizlere yaşama sevinci ver, her türlü güçlüğe karşı dayanma gücü ver sana kul olma sevinci ver bizi her türlü kötülüklerden musibetlerden, şerlerden muhafaza eyle. Sana karşı işlemiş olduğumuz gizli, açık küçük, büyük her türlü günahtan sana sığınıyoruz. Ya Rabbi Settar isminle dünyada ve ahirette ayıplarımız ört. Allahım kul hakkım olan Ümmeti Muhammede, Gıybetini yaptığım Ümmeti Muhammede, sen rahmet eyle, merhamet günahlarını affeyle hastalarına şifa, dertlilerine deva, borçlularına eda nasip eyle Allahım vermiş olduğun evlatlara hamd olsun. Olmayanlara da nasip eyle Ya Rabbi Verdiğin evlatları din yolunda, iman yolunda yetiştirmeyi nasip eyle. Dünya hırsına kapılanlardan olmasın. Şeytanın ve nefsinin peşine koşmasın. Dünyada ve ahirette bizlere faydası dokunacak evlatlar olsun. Bizleri sakin insanlar yap öfkeli insanlar yapma. Allahım annemden, babamdan sen razı ol onlar küçükken nasıl bana bakıp büyütmüşlerde sen de ahirette onlara rahmet eyle, merhamet eyle onların günahlarını affeyle.
Allahım seni sevmeyi bizlere sevdir senin sevdiğin ve razı olduğun amelleri işlememizi nasip eyle senin sevmediğin ve razı olmadığın amelleri işlememize engel ol Allahım bizi gece gündün ibadet eden kullarından eyle bizlere hidayet nasip eyle bizlere hidayet nasip ettikten sonra kalplerimizi kaydırma. Namazlarımızda huşu ve huzur nasip eyle. Allahım şeytanın şerrinden, şeytanlaşmış insanların şerrinden nefsimizin şerrinden dünyanın şerrinden gözümüzün dilimizin kulağımız şerrinden sana sığınırız.
Allahım sana hamd-ü senalar olsun bizleri insan olarak yarattın bizleri Müslüman olarak yarattın bizlerin son peygamberin (S.A.V) ümmeti olarak yarattın yaratılışımızı güzel yaptığın gibi kalbimizi ve ahlakımızıda güzel kıl bizlere iyi ahlak ver kötü ahlak verme iyi ahlakı ancak sen verirsin kötü ahlaktan ancak sen korursun. Allahım bizi din yolundan ve iman yolundan ayırma son nefesimizde Kelime-i Şehadet getirerek çene kapamayı nasip eyle Müslüman olarak canımızı al Salih kimseler olarak canımızı al Allahım ölüm anımızda sen bize kafisin mezarda sen bize kafisin sıratta ve mizanda sen bize kafisin Allahım kalbimizi dinimiz üzerine sabit kıl takvayı bizlere rızık eyle tevfikini refik eyle. Allahım benimle günahlarımın arasını doğu ile batı arası kadar uzaklaştır. Bizlere dünyada ve ahirette iyilik mutluluk ve güzellikler nasip eyle. Cehennem azabından kabir azabından ve korkaklıktan sana sığınırız. Allahım bizler aciziz bizler günahkarız geçmişteki günahlarımın şerrinden ve gelecekte işleyebileceğim günahların şerrinden sana sığınıyorum

Ben teşekkür edri. Allah hepimizden razı olsun Allah bu duaları devamlı okuyanlardan eylesin bizleri

Üst Alt