Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Mevlana Celalettin Rumi Hem Evliya Hem Alimdir

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
Bazı forumlarda okudumki kendini hoca zanneden bazı cahiller Mevlana Hazretlerine batıl demiş, kalpsiz olan Mevlana 'dan ne anlar. Mümin aynadır bakan kendini görür diye Emreder Hadisi Şerif 'te zavallı hocacık kendini görürde gözleri kördürler göremezler hesabı kendin olduğunu göremez batılın.

Demiş mevlananın sözüne ruh nasıl Allah 'ta sonsuzlaşır ruh ol emriyle varolmuştur yani ruh mahluktur. Bu zavallı cahil kardeşin Allah 'ın kudret Sıfatını hatırlatmak isterim. Her insan Rab 'binde sonsuzlaşır bu kardeş düşünemiyorki kulun sonsuzluğu yaratılmıştır mahluktur. Mevlana 'nın burdaki sonsuzluktan kasti herhalde Allah 'ın Sıfatlarından Başlangıcı ve Sonu Olmamakla karıştırmış olacakki bu kadar basit hataya düşmüş zavallı. Mevlana demeMişki ben Allah olurum ruhum sende sonsuzlaşır Ya Rab 'bim demiş. O zaman bu zavallıya sormak gerekir uzayda sonsuzdur diyorlar, rakamlarında sonu yoktur yani sonsuzdur Sonsuzluk Allah 'ın Sıfatı ise rakamlar yada kainat Allah 'mıdır haşa

Allah kimseyi düşünmekten aciz zavallı etmesin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncel

Üst Alt