Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Körlerin Göremediği Pazartesi, Ahmakların Bakımı

Havas yurdunun ahmakları nurkul hocam bakımınızı elinizden alırken galiba gözlerinizide ellenizden almış, körlüğünüzden bir türlü pazartesiyi göremiyorsunuz.

Öncelikle zümrüt ablamı, ulvi hocamı, nurkul hocamı yada hatem hocamı takip edin bakım nedir nasıl yapılır onu öğrenin. Tavsiye vermek bakım yapmak değildir, Siz sadece şunu oku bunu oku tavsiyede bulunuyorsunuz. O zaman ben bugün internette ilk yazacak hastanın tavsiyesini baştan yazayımda hasta gelmeden bakımını yapan hoca olarak ünleneyim. XD:
Daha bakımlarınızda bile ulvi hocamı ve nurkul hocamı taklit ediyorsunuz. Hala onların sözlerini kullanıyorsunuz ve izinden gitmeye çalışıyorsunuz.
Bakın havasyurdu ahmakları sizin bakım dediğiniz şeyi daha kimse bana yazmadan yazıyorum
Bugün siteye gelecek ilk hasta iç sıkıntısı var, içi çok darlanıyor bazen nefesini bile sıkıyor. Çoğu zaman düşünce basıyor, bazen korkulara kapıldığı oluyor.
Abdestli olarak üç fatiha, bir amener resulü okusun, Allahın emirlerini yerine getirsin. Farzları kaçırmasın
Kişiye özel uygulama olduğu için gizlenmiştir

Ey ahmaklar sürüsü havas yurdunun hoca diye geçinen gerizekalıları bu adam düşünmeyecekmi bundan öncede Allahın emirlerini yerine getiriyordum o zaman niye rahatsızlandım diye. Yada Allahın emrini o kadar yerine getiripde bir ton sıkıntı çeken insan var diye. Hazır adamın inancıyla oynayacaksınız ahmaklığınızdan.
Kimse tıp okumasın, hasta gelmiş kanser doktara, doktor desin abdest al Allahın emirlerini yerine getir, farzları kaçırma, bol bol fatiha oku.
6 sene yorulmasın insnalar değilmi, siz hala sebep sonuç ilişkisinin ibadetle alakalı olmadığını anlayabilmiş değilsiniz.
Size göre Allahın emirlerini yerine getiren hiç kimsenin hasta olmaması lazım ama nedense çoğu hasta. Niye, sebep nedir. Allahın emirlerini yerine getirmek hasta olmaya engel olmuyorda hasta olunca iyileştirici özellikmi taşıyor. O zaman hastalık ilerlemeden iyileştirsinde zavallı insanlar sizin gibi sahtekarlara muhtaç kalmasın XD:
Siz işte bu kadar gerizekalısınız. XD:
 
Bakın dediğim oldu, saatlere bakarak dediğimin doğru olduğunu anlayabilirsiniz. :3:
İşte havasyurdunun bakım adı altında insanları kazıkladığı saçmalıklardan bir tanede ben sundum. Havas yurdundakiler bu bakımla hoca oluyorlarsa ben süper hocayım. Kıçıyla ilham dağıtan haydarı karrarın kıçını koklayarak ilim öğrenen talebeleri ancak bu kadar olur zaten XD:XD:
İşte ilk ispat bakın yukarıda yazdıklarıma dediklerimin nasıl doğru çıktığını anlarsınız XD:
Havas yurdunun ahmakları gelin hep eşek kıçı koklamayın, enik olmayın insan olunda birazda ilim ben size öğreteyim. hasta gelmeden bakmayı. Gördüğünüz gibi ben size göre süper hocayım XD:



Havas ve bakımın duayeni dost hoca var artık XD:XD:
 
Havas yurdunun hocacıkları sizin yaptığınız bakımlara bizim orda çingene falı denir. Klişe sözler standart kelimeler, çingenelerin baktığı el falı, kahve falı, bakla falı yukarıda sizin bakımlarınızla dalga geçmek için yaptığım sizin bakımlarınızla aynıdır. XD:
Unutmayın hiç bir taklit orjinali kadar sağlam, başarılı ve verimli değildir.
İşi ehline bırakın Peygamberimizin emrine uyun, bu işin ehli ulvi hocalarım, nurkul hocam ve hatem hocamdır. Bakımı ve şifa vesilesi olmayı gerçekten hak edene yani ehline ulvi hocama, nurkul hocama ve hatem hocama bırakın. Benim hocalarımdan kopya çekerek taklit yapmayı bırakın.
Kukla olmayın XD:
 
güncel XD:
 
Gerçek altınla altın suyuna batırılmış sahte altının ayrımını sarraflar yapar.
Görüntüleri aynı olduğu için insanlar sahte altınıda gerçek zannedebilirler. ama bir kuyumcuya gittiklerinde ise hüsrana uğrayarak üzüntü içinde dönerler.
Sayın ulvi hocaların bakımı ile havas yurdu hocacıklarının bakımı gerçek altınla sahte altın gibi birbirinden çok farklıdır.
Bu işin ehli olarak bizler sayın ulvi hocaların bakımına baktığımızda her seferde hayranlığımız artmakta, takdir ve gıpta ile karşılamakta, ama havas yurdunun sayın hocacıklarının yaptığı bakımları ise eksiklil ve hatalarını bildiğimiz ve gerçek bir bakım olmadığına vakıf olabildiğimiz için üzüntü ile karşılamktayız.
Çünkü havas yurdunda bakım adı altında, bakım ve şifa vesilesi olmayan hayali ve farazi şeyler insanların önüne bakım ve şifa vesilesiymiş gibi sunulmakta ve insanlar kandırılmaktadır.
Bu şekilde derdine derman arayan insanların hayal ve umutları ile oynanmakta, insanlar kurtulduklarını zannederken sıkıntıları dahada artmakta ve ilerlemektedir.
Bu şekilde havas yurdu ve sayın havas yurdu hocacıkları hem yalan söylemekte, hemde yalanlarında ısrarcı olmakta, hemde gerçek bakım ve şifa ehline iftira atmakta, iftiralarında ısrarcı olmakta, hemde derdine derman arayan insanları kandırmakta, bu vesile ile onların hakkına geçmekte yani kul hakkına girmekte, ve kul hakkkına girmekte ısrarcı olmaktadırlar.
Kimse bir doktorun yanında üç beş sene çıraklık yaptı diye doktor olamaz. Doktor hasta geldiğinde stetsoskopla kalbini dinliyordu, öksür diyerek sırtından öksürüğünü dinliyordu, sonrada başı ağrıyana şu ilacı veriyordu, karnı ağrıyana şu ilacı veriyordu, bende yaparım diyerek doktor olamaz ve doktorluk yapamaz. Bu sadece sizi doktor zannederek gelen insanları kandırmak ( yalan söylemek ), hastalığına çare arayan insanın umuduyla oymak ( kul hakkı ), hastanın ölüme sebebiyet rahatsızlığı varsa hastanın canını bu şekilde tehlikeye atmak ve benzeri bir çok şeydir. Doktorun yanında üç beşe çalışarak bu şekilde bende doktor oldum diyerek karşı bir muayahane açması hem o kişinin ne kadar cahil, hem insanlara ne kadar saygısız, hem ne kadar ahmak, hemde hz. osmanın sözünün ne kadar doğru olduğunu anlatan ( cehalet öyle bir binektir ki binenei rezil eder sözü ) akıllara zarar bir rezilliktir. Sayın ulvi hocanın yanında üç beş sene durdular diye, sayın ulvi hoca öğretmediyse hiç biri bakım yapamaz ve ilim ehli olamaz. Bu yukarıda doktor örneğiyle anlattığımız durumun aynısıdır. Mümin elinden, belinden ve dilişnden emin olunabilen kimsedir. Sayın havas yurdu baş hocacığı haydarı kerrar ve sayın diğer hocacıklar, sizden kimse emin değil siz nasıl müslümansınız. Yalan sizde. İnsanların umutları ile oynamak sizde. İftira sizde. İşi ehline bırakmamak sizde. Sayın ulvi hocaların taklidini yaparak sayın ulvi hocaların değerini düşürmeye çalışıyorsunuz, sayın ulvi hocalar sizden emin değiller. Bu taklitle sayın ulvi hocaların ve bizlerin bakım ve şifa çözümlerimize değersizmiş gibi iftira atıyorsunuz. Bu bakım ve manevi şifa vesilesi olma işinin ehli sayın ulvi hocalar ve bizler olduğumuz halde işi ehline vermiyorsunuz, yani bize bırakmamaya çalışıyorsunuz. Kendi rezilliğinizi görmüyorsunuz birde utanmadan insanlara kötü söz söylemeye kalkıyorsunuz ( onlar kördürler göremezler )
Size denilebelecek tek şey var Allah şerrinizden tüm insanları emin etsin.
 
Baktırmak isteyen yokmu XD:XD:
 
Güncel körler, güncel, ah rezil olmaktan bıkmayan ahmaklar XD:
 

zümrüt

Uzman Onbaşı
semih sen adamı gülmekten öldürürsün halamı pazartesi diyorlar vallahi artık iyice zıvanadan çıktılar bek-le-me-yin pazartesi mazartsi filan yok öle bir şey size gelen geldide siz anlamıyorsunuz :18: hay allahım sen bizleri koru amin
 
XD:
 

Fecir

Onbaşı
Bakın dediğim oldu, saatlere bakarak dediğimin doğru olduğunu anlayabilirsiniz. :3:
İşte havasyurdunun bakım adı altında insanları kazıkladığı saçmalıklardan bir tanede ben sundum. Havas yurdundakiler bu bakımla hoca oluyorlarsa ben süper hocayım. Kıçıyla ilham dağıtan haydarı karrarın kıçını koklayarak ilim öğrenen talebeleri ancak bu kadar olur zaten XD:XD:
İşte ilk ispat bakın yukarıda yazdıklarıma dediklerimin nasıl doğru çıktığını anlarsınız XD:
Havas yurdunun ahmakları gelin hep eşek kıçı koklamayın, enik olmayın insan olunda birazda ilim ben size öğreteyim. hasta gelmeden bakmayı. Gördüğünüz gibi ben size göre süper hocayım XD:



Havas ve bakımın duayeni dost hoca var artık XD:XD:

Dost hocam,
Sizden öğreneceğimiz çok şey var...XD:XD:XD: muthissin vesselam XD:
 
XD:
 
Güncel
 
Üst Alt