Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Konulardaki Argo ve Küfürlü Kelimeleri Temizliyoruz

T

Teknik Admin

Guest
Konularda ve başlıklarda geçen bize yakışmayan argo ve küfürlü kelimeleri temizliyoruz. Bunun tek sebebi sayın ulvi hocaların mantığını anlamış olmamızdır. Sayın ulvi hocalar hiç bir konuda yanındakileri ezdirmemek için talebelerinden birini serbest bırakmış küfre küfürle, hakarete hakaretle karşılık vermesini sağlamıştır.
Böyle yaparak hem üyelerinin küfür ve hakaret yemesine engel olmuş, hemde üyelerinin başlarının belaya girmesine engel olmuştur.
Sayın ulvi hocalar biz üyeleirnden her zaman her tartışmada ilim ve ispatla cevap vermemizi, hakaret ve küfür olaylarını ise sayın nurkul hocaya bırakmamızı istemiştir.
Durum böyle olunca sayın ulvi hocaların istediği gibi hareket etmek bizim yapmamız gerekendir. Bunun için sayın nurkul hoca hariç her üyemizin yazmış olduğu yazılardaki argo ve hakaret içeren kelimeler denk geldikçe silinerek yada temizlenerek değiştirilecektir.
İlim yuvası kem sözleri sayın nurkul hocaya, mücadeleyi sayın semihbabaya, ilim konusunu ise sayın ulvi hocalara, sayın ulvi hocalar yoksa sayın zümrüt, sayın fecir yada bize bırakmalıdır.
Ancak mücadele sayın semihbabaya destek olmak ama bunu yaparken argo kelime ve küfür kullanmamak doğru olandır.

Şunu hiç bir zaman unutmamak lazım. İnsanoğlunu peygamberlerimiz bile düzeltememiş. Kaç kere helak edilmiş kavimler.
Sütü bozuk insanı, münafık insanı, yalancı insanı, şerefsiz insanı, arsız insanı, yüzsüz insanı, gurusuz insanı ne yaparsanız yapın, ister küfredin ister asın düzeltemezsiniz. Yine yalanlarına ve şahsiyetsizliklerine devam edecektir. Küfür ve argo kullanarak ağzını kirlettiğinize değmez.
Dürüst olan zaten dostta olsa düşmanda olsa dürüsttür. Asla yalan söylemez.

Üst Alt