Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Hocam ALLAH sizlerden sonsuz RAZI OLSUN...

elvin

Çavuş
selamünaleyküm ulvi hocam ve kardeşlerim.
Bismillahirrahmanirrahim
bana 5 ay kadar önce ulvi hocam ve zalim hocam tarafından sohbet alanında bakım yapılmış ve üzerimde bulunan musallatım alınmıştı bu sayede birçok sıkıntımdan kurtulmuştum.MAŞALLAH ki bu zaman içersinde kendimi çok iyi hissediyordum.20 gün önce yine yatağa yattığım zaman sanki vücudumun her yerinden beni çekiyolarmış gibi oluyordum her yerim geriliyordu rahat bi uyku göremiyordum.sıkıntımı 10 gün kadar önce hocama yazdım.şu ana kadar kendimi takip ettim sıkıntım hocama yazdığım günden beri yok oldu gitti ALLAHA şükürler olsun.hocamdan yalnız ben değil annem ve kardeşlerimde faydalandı.kısaca annem ağrılarından kardeşlerim musallatlarından ve korkularından kurtuldu.hocam bir ALLAH RAZI OLSUN cümlesi için yaptığınız yardımlardan dolayı tekrar teşekkür ederiz.ALLAH RAZI OLSUN.resmen hayatımız hocamızla bu sitede tanıştıktan sonra ulvi hocadan öncesi ve ulvi hocadan sonrası oldu.MAŞALLAH ki evimize ruhumuza huzur ve bereket geldi.ayrıca bu site ve hocamız maneviyatımıza çok şeyler kattı.biz bir şeyler bildiğimizi sanıyomuşuz fakat hiç bişey bilmiyomuşuz.bu siteyi kuranlardan sitedeki bakım yapan başta ulvi hocam ve tüm hocalarımızdan şifa için okuma yapan tüm kardeşlerimizden ALLAH RAZI OLSUN.sizler bizleri sevindiriyosunuz Rabbimde her iki cihanda sizleri sevindirsin.ALLAH bizler gibi sıkıntıda olupta çare arayan tüm mümin kardeşlerimizin yolunu buraya düşürsün:52:.Rabbime şükürler olsun biz burayı bulduk onlarada buldursun.bu sitedeki değerli hocalarımız varken başka yerde çare aramaya gerek yok.ALLAH sizlerden sonsuz RAZI OLSUN.sizleri başımızdan eksik etmesin.AMİN:52:hocam siz bir:209:siniz.

güncel....

Üst Alt