Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Haydarı Kerrar, Esadullah, Kurtuluşu Zorun Düşmüşlüklerinin İspatı.

Bugün üzülerek görmekteyiz ki haydarı kerrar, esedullah ve kurtuluş zor ekibi kendi bayan üyelerine taciz eden, peygambere küfreden insanların yandaşı ve talebelerinden özür dilemişlerdir.
Buda ulvi hocamın ne kadar haklı olduğunun delil ve ispatıdır. Kişi sevdiği ile beraberdir.
Nurkul hocam hakikaten bunların akıl ve edeplerini almış açıktan dpmuzlaştırmış haydarı kerrar ve tamamını.

Ulvi hocam havas yurdununa saldıran hackerlere tehdit ederken havasyurdu kardeş sitemizdir diye, hain ve ihanet ehli kurtuluş zor ise şerefsizliğinin ve namussuzluğunun ispatını yapmış kendi bayan üyesine taciz edenlerle birlik olmuştur. Haydarı kerrarıda pazarlamacı durumuna düşürmüştür kendinide, kurtuluş zoruda, esedullahıda. İşte buda ispatıdır.

Bakın fahrettin özdemir kim olmakta işte by burağın konusunda fahrettin özdemirin kim olduğu ve peygamber düşmanı olduğunun ispatı
http://www.ilimyuvasi.com/forum/int...ani-fxhrxttxn-gercek-yuzunu-belli-ediyor.html
İşte nurkul hocamı küfürbazlıkla suçlayan kurtuluşu zorun özür dilediği insanların gerçek yüzü. İşte küfürleri ve küfürbazlığı. Ulvi hocamın bir lafı var annende sana çektiyse baban kesin bellisizdir gibicesine. Kurtuluşu zor ş..... d..... annende senin gibi yalancıysa evdeki baban değildir. Utanmaz yüzsüz a.. herif. Haydarı kerrar y.... bu küfürler senin ananada benden hediye olsun.
İşte özür diledikleri İsmi Azamın küfürleri
GERÇEK HOCALAR NURER, ULVİ, NURKUL ve DİĞERLERİ: İSMİ AZAM DENİLEN MAHLUKAT KİMDİR
İşte İsmi Azamın Alaha ve peygambere küfürleri, ve bu küfürleri ettirenler d.... kurtuluş zorun özür dilediği farettin özdemir, star gibi insanlar.
http://hakikihocalar.blogspot.com/2012/09/allaha-kurana-ve-resulullaha-edilen.html
Va haydarı kerrar dümbüğü bunu bildiği halde hala onlarla birlik olmaktadır, haydarı kerrarda peygamberimize küfreden bir din ve peygamber düşmanıdır. Burda yazdıklarımda bunun en büyük ispatıdır.


Özür dilerim bu küfür resimlerini buraya koymam doğru değildi ama haydarı kerrar ve kurtuluş zor d..... ne mal olduğunu insanlar anlayabilsin diye koymak zorundaydım.
İşte bununla ilgili başka ispatlar daha
Önce ismi azamın emir sultan hocalarına ettiği küfürlerin resmini koyuyorum. Havas yurdunda emir sultan hoca , kendine bu küfürleri eden ismi azam ve onun yandaşlarından özür dileyen kurtuluş zora hocalık yapmaktadır.
Kendisine böyle küfürler eden ismi azamdan özür dilemektedir. Bunun adını siz koyun benim buna ad vermeme terbiyem elvermiyor

İşte dümbük kurtuluş zorun özür dilediği insanların peygambere olan küfürleri. Önce haydarı kerrar ile birlik olup peygamberimizin adını indirdiler yahudi bayrağı koydular adına havas dediler, sonrada peygamberimize küfürler eden fahrettin, ismi azam gibi insanlardan özür dilediler, sonrada ulvi hocaları karaladılar. Niye çünkü ulvi hocalar insanlara peygamberimizi sevmeyi ve saygı duymayı öğretiyorlardı.
Sonrada müslüman gözükerek gerçek müslümanları kandırmaya ve kendilerine yandaş yapmaya çalıştılar, bu şekilde salak yerine koymaya çalıştılar.
İşte ispat bu küfrü emir sultan hocalarına eden ismi azamdır. Kurtuluşun özür dilediği fahrettinin adamı

Herhalde bunlar devlet içinde ateist bir illgal yapılanmanın uzantıları idi. İki tane eski istihbaratçılar denilen kurtlar vadisinde o tipte insan geldi iki tokat ettı haydarı kerrara, oda korkudan kendini ve şerefini sattı.
Hangi müslüman peygamberine küfreden ismi azam denilen mahlukat gibilere kardeşim diyenlerden özür dileyebilir ve onlara kardeşim diyebilirki.
Haydarı kerrar denilen şerefsiz dümbükler ancak.
farettin, star 67 açılan bloglar, peygamberimize edilen küfürler hepsi aynı kişiler tarafından açılan yerlerdir ve ortakları içinde haydarı kerrar, kurtuluş zor gibi isimlerde bulunmaktadır. Kurtuluşu zorun peygamberine küfredenlerden özür dilemesi bunun en büyük örneğidir.
İşte ispatı.

Ulvi hocam aslında bunlara adam olsunlar dini sevsinler diye sabretmişti ama domuzdan yağ çıkarmı çıkmaz. Haydarı kerrar ve kurtuluşu zordanda adam olmaz. Müslüman olmaz.

Ulvi hocamın yanındayken emir sultan buydu

Gökçenin ölmüş dümbük dedesi demiş ya, ilim ve maneviyat isteyen haydarı kerrarın yanına gitsin. Haydarı kerrarın yanına giden emir sultanın yeni hali ise annesine Allahına, peygamberine şeyhine küfreden ismi azam ve onun yandaşlarından özür dileyerek onlara kölelik, insalara ise hocalık yapmak olmuş.
E dümbükten maneviyat ve ilim alan ancak d...... olur.
İşte gökçenin d..... dedisinin ilim ve maneviyatı bu kadr işte. Haydarı kerrarında verebileceği ilim ve maneviyat bu kadar işte d..... yapmak, ananana küfredene karını teslim ettirmek.
Artık bu arkadaşları kendi domuzlukları ile başbaşa bırakıyoruz ve domuzlukları ile mutlu olduklarını görerek layıkını buldunuz diyoruz.
Helal olsun nurkul hocam bu insanların tamamını birden bu kadar rezil rüsva ettiniz bu kadar kısa sürede, ne şerefleri kaldı, ne itibarları ya helal olsun.
Havas yurdunun ahmak üyeleri, geçmişinize ve şu anınıza bir bakın. Aynaya bakın ve kendinizden utanın düştüğünüz içler acısı durumu görün. Adam olun gidinki bu şerefsizliklerinizi evlatlarınız görüpte sizden utanmasın.

Bunların edepsizliklerini ve peygamberimize küfreden peygamber düşmanı olduklarını insanlara gösterebilmek için, her zaman gizlediğimiz küfürlerinden bazılarını koymak zorunda kaldım. Herkesten özür dilerim. İşte nurkul hocama küfürbaz diyenler gerçekte bu kadar küfürbaz, aşağılık ve a.....

Argo kelime teknik admin tarafından silinmiştir.
 

Fecir

Onbaşı
En rezili de, bu kadar sürede bu kadar rezil olduklarını anlayamamak herhalde... Bunlara din düşmanı alçak demeyi düşünüyordum ama alçağın bile yerden biraz yüksekliği vardır...
 

zümrüt

Uzman Onbaşı
gökçenin ölmüş dedesi star için ne dedi acaba kesin evliya sanmıştır XD:
irin ve lağım çukurunda temizlik olurmu
temizlik akarsudan olur tıpkı hatem hocam gibi :9:
 

hanne

Uzman Çavuş
işte bütün gerçekler ulvi hocalarımızın ne kadar haklı oldugunu bir kez daha gördük.onlar ateistlerle bir olup ulvi hocalarımız karalamaya çalıştılar ama kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü ordanda çıkacak gibi degiller.Allah ıslah etsin bunları.gerçek bir hain ve din düşmanı çıktılar dua20 bile baş tacı yaptılar kendilerine. bir zamanlar salavatlar hatimler formatlarına uymuyordu şimdi formatlarını degiştirmişler galiba renkten renge giriyorsunuz işinize nasıl gelirse öyle davranıyorsunuz.
 

bikovali

Onbaşı
ben bu konulardan cok uzagım ama hersey bir tarafa bu kadar kufuru kaldirmak cok zor ne din kaldi ne peygamber ne ana ne baci yuh artik yaa ulan ahirdaki sigir olsa karsilik verirdi hic olmazsa mööö derdı yanı ne dıyeyım adam butun degerlerınıze sovecek sız mal gıbı bakacaksınız kusura bakmayın bırakın hocalıgınızı ben sızın mılletınızden bıle suphelıyım ya arkadas hrıstıyanın dınıne sovsen karsılık verır bıre mubarek adı ustunde hocayız dersınız vay sızın gıbı ınsanın ben rezıl serefsızler allah belalınızı versın dınınıze sovdurdunuz yazıklar olsun o soz karsısında muslumanın kukremesı gerekırdı ama gorunen o kı sereften yoksun ınsanlarmıssınız
 
Hala utanmazlar dibindkie peygamberimize küfür edenlere ses çıkarmamışlar, ulvi hocalarımıza ve bize laf atmaya çalışıyorlar. Aynı kapı finoları gibi. Kuranda kördürler göremezler diye yazdığı gibi, körler göremiyorlar.
 
Güncel şerefsizler güncel.... verecek cevabınız yok, kahpe kadınlar gibi kendi rezilliğinizi gizleyip utanmdan güncel yazıyorsunuz. Bakın nurkul hocam almış sizin hayatınızı rezilliğe, Esadullah şerefsizi karını staramı tedavi ettiriyorsun yoksa XD:
Sakın starıda bir ifrit transta ele geçirip nisraya olduğu gibi hanımına saldıttırmasın, taciz ve ötesi ettirmesin XD:
Tabiki atalar ne demiş deveye diken insana ise sen anladın onu yararmış XD:
Nurkul hoca karını kızını transata ifrit yaptı gibi bahanelerle taciz ve ötesi etmediği içinmi ikuyruk acın XD:
 

zümrüt

Uzman Onbaşı
Ey Rab 'bim ilmim olup şeytan gibi olacağıma, ibadetim olup azıp yoldan çıkacağıma beni Üveys gibi cahil et.Amin
 
XD:
 
Güncel
 

zümrüt

Uzman Onbaşı
Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyuruyor:
“Muhakkak ki Allah, sizin dış görünüşünüze ve kalıbınıza bakmaz. Kalplerinize ve niyetlerinize bakar.” (Müslim, İbn-i Mace, Ahmed b. Hanbel) Peki, bu hadis-i şerif neyi anlatmaktadır?
İmam-ı Gazali Hazretleri Kalplerin Keşfi eserinde bu hadisi şerifi zikrettikten sonra İbni Abbas (Radıyallahu anh)ın şu sözlerine yer veriyor:
Nice tövbe eden kimseler vardır. Kıyamet günü kendilerini tövbe etmiş sanarak Allah’ın huzuruna çıkarlar. Halbuki onlar gerçekten tövbe etmiş değillerdir. Çünkü onlar tövbenin kabul edilmesi için gereken şartları yerine getirmemişlerdir.
Bu şartlar şunlardır:
-Samimi bir kalp ile işlediği günahtan pişmanlık duymak
- Bıraktığı günahı bir daha işlememeye kesin karar vermek
- Şayet mümkünse haksız davranmış kimselere haklarını geri vermek
- Hak sahiplerinden helallik istemek
- Hak sahiplerine haklarını geri vermek ve onlar ile helalleşmek, mümkün değil ise kendisi ve hak sahipleri için Allah’tan af dilemek.



Yani sizin yaptığınız görünüşte tövbelere veya insanlar önünde yaptığınız tövbe ve tevazuya Mevla Teala bakmaz. Siz yaptığınız ibadetlerde ne kadar takva gözükürseniz gözükün Allah’ın değer vereceği kalplerinizdekidir.
Hazreti Ömerin namaz kılarken boynunu aşağı doğru büken gence: “Boynunu kaldır zira tevazu kalptedir.” buyurması bu kabildendir.
Mesela bir insan görünüşte çok zahit ve kılı kırk yararcasına ibadet ediyor olabilir. Vaaz sohbet ederken kendini parçalıyor, hüngür hüngür ağlıyor olabilir. Ama bunu biz böyle görüyoruz. İşte bu dış görünüş oluyor. Mevla Teala ise buna değil kalbin içindeki niyete bakıyor.
DIŞ GÖRÜNÜŞ VE KALP BAĞLANTISI
İbnu Ömer (radıyallahu anhümâ) anlatıyor: “Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
”Allah, kıyamet günü, büyüklenerek elbisesini sürüyenin yüzüne bakmayacaktır.” (Buharî, Libas 1, 2, 5, Fezailu’l-Ashab 5, Edeb 55; Müslim, Libas 42, (2085); Muvatta, Libas 11, (2, 914); Tirmizî, Libas 8, (1730); Nesâî, Zinet 102, (8, 206); Ebu Davud, Libas 28, (4085).)
”Kim namazda izarını (gömleğini) çalımla yere değecek kadar uzatırsa, Allah onun ne günahını affeder, ne de onu kötü amellere karşı korur.” [Ebu Davud, Salat 83, (637).
Bakınız bu hadisi şeriflerde de yine riya ve kibir olan dış görünüş zemmedilmektedir.
DIŞ GÖRÜNÜŞTEN MURAT
Bütün bunlardan anlıyoruz ki, Allah (Celle Celaluhu) nun biz insanlara bakmayacağı “dış görünüşten” maksat kibir için giyilen elbiseler ve riya için yapılan ibadetler, insanları kandırmak için girilen şekillerdir.
Dolayısıyla Resulüllah’ın sünnetini ihya etmek amacıyla takke takmak, sarık sarmak, cübbe giymek vs.. bu konuya dahil edilemez.
Öyle olmasaydı: “Müşriklere muhalefet ediniz (hâl ve hareketlerinde onlara benzemeyiniz) Sakalları bol bırakınız, bıyıkları derince kesiniz!” (Buhari) gibi emirler olmazdı. Öyle ya, Allahu Teala dış görünüşe bakmayacak ise kâfirlere muhalefet etmenin ne manası vardır?
KAFİRLERE BENZEMEK HOŞ GELİYOR!
Modaya uyduğunuz zaman kimsenin sesi çıkmaz ama Sünneti Resul’e uyduğunuz zaman hemen başlarlar: “Dış görünüş önemli değil, kalbin temiz olsun, şekilciliği bırakın, biz de müslümanız, ne gereği var bu zamanda böyle giyinmenin” gibi hırıltılara. Çoğu cahillikten, kimisi ise kasten söyler. Kimisi de alay eder. Hepsinin ortak noktası seni sevap ve faziletlerden mahrum etmeye çalışırlar. Bilerek veya bilmeyerek şeytanın “sözcülüğünü” yaparlar. Biz bunlara eğer biliyor ve dilimiz dönüyor ise anlatmalıyız, eğer o kadar ilmimiz yok ise kulak tıkayarak yolumuza devam etmeliyiz…
İSMAİLAĞA CEMAATİ İSMAİLAĞA ismailağa İSMAİLAĞA ismailaga İsmailağa İsmailağa İsmailaga.info
 
Güncel
 
Üst Alt