Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Frekans Meselesi (Ulvi Hocadan Alıntı)

Alıntı
selamun aleyküm abi benim çok yakın bir akrabam dam üstlerinde çok hızlı hareket eden varlıklar gördüğünü söylüyor aynen insan suretindelermiş
bir gece de ben namaz kılarken yine o akrabam bana sesleniyodu ben namazdan sonra ne oldu ben namazdaydım dedim o da aynen benim kıyafetimde şeklimde uçar gibi hızlan hareket eden birini görmüş
suallerime gelince acaba o varlıklar üç harfliler miydi ifritler miydi şeytanmıydı yoksa melekler miydi ve niye benim suretime büründüler
2-böyle şeyleri her insan görebilir mi mesela o gören akrabam bunları görünce hiç korkmuyo ve diyoki o varlıklarla frekanslarımız farklı o yüzden göremiyoruz onlar azcık bizim frekansımıza indiler mi gözükebiliyorlar
peki bu frekans meselesinde acaba onlar mı frekanslarını değiştiriyo yoksa bizim frekansımız mı değişiyor ve o akrabam nasıl oluyo da korkmuyo
Ulvi Hocanın Cevabı:

Abim o akrabanda canlı zan oluşuyor gerçekte gördüğü birşey yok nasip olursa bugün kaldırmaya çalışırım üzerinden

Senin frekansın değişir abim onların frekansıda senin frekansına bağlı olarak sana karşı değişir

Senin frekansın değişmeden onlar istediği kadar uğraşsınlar görükemezler

Ulvi Hoca / 2009

güncel

Üst Alt