Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Ev Talebeleri Hakkında

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
Kardeşlerim bazı kardeşlerimiz Allah Razı Olsun niyetlerindeki güzellikten dolayı ev talebesi olmak istemişler

Kardeşlerim ev talebeliği zordur herkes kaldıramaz, ev talebeleri arasında makam mevki, para pul, şan şöhret yoktur Cami gibi herkes eşittir

Ev Talebeleri gusül abdestssiz durmazlar ve namaz abdestsiz boğazlarından lokma geçmez, ellerinden geldiğince abdestsiz yere basmazlar

Ev Talebeleri besmelesiz Yemeğe Başlamaz Hamdsız kalkmaz

Ev talebelerinin evin eşiğinde Besmele girerken Selam çıkarken Selam ve Besmemeleleri vardır

Ev talebeleri sokağa çöp atmaz tükürmez ve benzeri pis şeyleri yapmazlar bilirlerki o sokakları temiz ve güzel bulmak herkesin hakkıdır

Ev talebeleri sokakta yürüken asla bir bayana bakmaz , ellerinden geldiğince telefonda dahil bayanlarla konuşmaz ( Helalleri hariç ) Konuşacak olsalar bile konuştukları bayanın yüzüne ve gözlerine bakmazlar

Ev Talebeleri Cemaatle Namazı terketmez, İbadeti aksatmaz, günde en az 10 Sahife Kuranı Kerim Okur

Ev Talebeleri her Vakte kelimei Şehadet, Besmele Hamd ve Selam ile girerler

Ev Talebeleri beş vakitte ayrı yarı Tövbe Hamd ve Dua Ederler

Ev Talebeleri Kıbleye Karşı asla ve asla ayak uzatmaz, saygısız bir şekilde durmaz ve tükürmezler vede benzeri pis şeyleri yapmazlar

Dahası var bu kadarı yeter zannedersem şimdilik

kenzul

Onbaşı
Allah razi olsun hocam...bizi bilgilendirdiniz...Rabbim bizleri salih kullarindan ve sizlerede talebe eylesin ins..

Tugtegin786

Uzman Onbaşı
MasaAllah...Rahman razi olsun hocam.Allah sizin ve talebelerinizin ilmini arttirsin insaAllah.Duanizda bizleri eksik etmezseniz cok mutlu olurum.

islam73

Uzman Onbaşı
MasaAllah. insaAllah bütün kardeslerim icinde ben dahil ev talebelerinizi örnek aliriz

zersin

Çavuş
Maşallah hocam, mevlam senden ve ev talebelerinizden bizede feyizlenmeyi nasip etsin, mevlam ilminizi arttırsın.

polathoca

Uzman Onbaşı
Kardeşlerim bazı kardeşlerimiz Allah Razı Olsun niyetlerindeki güzellikten dolayı ev talebesi olmak istemişler

Kardeşlerim ev talebeliği zordur herkes kaldıramaz, ev talebeleri arasında makam mevki, para pul, şan şöhret yoktur Cami gibi herkes eşittir

Ev Talebeleri gusül abdestssiz durmazlar ve namaz abdestsiz boğazlarından lokma geçmez, ellerinden geldiğince abdestsiz yere basmazlar

Ev Talebeleri besmelesiz Yemeğe Başlamaz Hamdsız kalkmaz

Ev talebelerinin evin eşiğinde Besmele girerken Selam çıkarken Selam ve Besmemeleleri vardır

Ev talebeleri sokağa çöp atmaz tükürmez ve benzeri pis şeyleri yapmazlar bilirlerki o sokakları temiz ve güzel bulmak herkesin hakkıdır

Ev talebeleri sokakta yürüken asla bir bayana bakmaz , ellerinden geldiğince telefonda dahil bayanlarla konuşmaz ( Helalleri hariç ) Konuşacak olsalar bile konuştukları bayanın yüzüne ve gözlerine bakmazlar

Ev Talebeleri Cemaatle Namazı terketmez, İbadeti aksatmaz, günde en az 10 Sahife Kuranı Kerim Okur

Ev Talebeleri her Vakte kelimei Şehadet, Besmele Hamd ve Selam ile girerler

Ev Talebeleri beş vakitte ayrı yarı Tövbe Hamd ve Dua Ederler

Ev Talebeleri Kıbleye Karşı asla ve asla ayak uzatmaz, saygısız bir şekilde durmaz ve tükürmezler vede benzeri pis şeyleri yapmazlar

Dahası var bu kadarı yeter zannedersem şimdilik
maşallah.....

K

katip

Guest
Ev talebesi olmak .Bu düşünce sanırım çocukların düşlerindeki ,şekerle kaplı bulutları doyasıya yemek gibi ulaşılmaz bir haldir bana.Ancak sizleri tanımak dahi tarif edilemez bir kıvanç sebebidir .Rabbim razı olsun..

Moderatör tarafında düzenlendi:

zümrüt

Uzman Onbaşı
ben konuyu görmemişim maşaALLAH abicim ve size ev talebelerine gerçekten bu site bizlere bir hediye oldu ulvi abimin bir sözü hep aklıma gelir ulviyi tanımadan önce ve tanıdıktan sonra hayatınız değişecek :47:ev talebesi değilim keşke olsam fakat bu bile bana yetti allah c.c ebeden razı olsun abim

güncel

Üst Alt