Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Esedullahın Münafıklığı

Bir zamanlar by burak adında biri çıkmıştı, bize çok şey anlattı ama bizler ne demek istediğini hiç düşünmedik.

O zaman demiştiki Allaha, Resulune, size devamlı küfreden dua yöneticiniz olmuş, dua yada herhangi bir hacker bir siteye siz istemeden yönetici olamaz. Duayı yönetici yapan sizin yöneticilerinizden birisi.

O zaman üç tane yöneticimiz vardı dinçer, ulvi hocam ve gespenst ( yani esedullah )

Aşağıda koyduğumuz resimler gerçekten münafık esedullahın hem ulvi hocamıza, hem haydarı kerrar ahmağına hemde emir sultan ve diğerlerine ihanetin göstergesi olacaktır. Dua haydarı kerrarın şeyhine küfretsin, beraberinde yürüdüğün emir sultan gibi insanlara küfretsin sen duayı yönetici yaparak dalga geç. Esedullah daha çok düşeceksin ne kadar münafık biri olduğun daha çok çıkacak ortaya XD:XD:
Tabiki senle beraber haydarı kerrar ahmağınında ne kadar mal olduğu.

Tarihlere bakın ve kiminle konuşan kimin cana yakın kardeşi olduğuna dikkat edin. Tarihlere bakın.

Bu blogspot önce farettin özdemirindi yani kartal, davut gibi niklerle ortalıkta dolaşıp fitne çıkarmaya çalışan, Allaha resulune kurana küfredene kardeşim diye hitap eden sahip çıkan şahsın.

Galiba yerlerine yetişen esedullah, kurtuluşu zor gibi münafıklar ondan daha şeytanki emekliye ayrıldı. Artık onun yerine onun kapı köpekleri bakıyor XD:XD:

ArDaHaN

Er
Yasaklı Kullanıcı
neyse banlıcasınız banlıyın sizin karakteriniz esadullah zamanında bana zulum yapan biri kimden aldıysa yetkiyi ulvi hoca zamanında esadullaha manevi araştırmasını yaptım ona kim emir verdiyse demişki SANA ZENGİNLİK VAR onunla ugraş beni intara sürükleyen esadullah saygımdan küfür etmiyorum agızımı bozdurmasın sonra manevi araştırmasını yaparım allahıma kurana 40 sene üstünden kalkmıcak duamı ederim kıyamete kadar sürer denemesi bedeva gitsins savcılıga şikayat etsin elimde kapı gibi rapor var delirtmesin adamı şerefsiz altındanki karısına sahip cıksında sonra medyanda cenk atsın önce poposunu sallıyor sonra karısına erkegim diye adam geciniyor adamı
bakın okuyun bunları
...ömrümde yapmadıgım dualar var yaparım sonrasını karışmam 7 degil 7 bin haydarı kerrar gelse düzeltemez
hakkarili sarıya yakın topun biri anneme gösterdim fotorafınıda diyorki AFFEDERSİNİZ küpe takmış.kırık dölü gibi biri diyor .neyse dostca kalın

Üst Alt