Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Esedullaha Cevaptır

Başıboşların toplandığı sitenin birinde esadullah isminde bir sahtekar kıskanç yalancı insanları kandırabilmek için kendi ağlanacak haline gülmüş. Demişki bu sahtekar ulvi hocalar 18.000 alemde beni bulamadılar, alemin en karanlık yerindeyim herhalde.ulan Gerizekalı ulvi hocam seni bulmuş ve alemlerin enkaranlık yerine atmış, bilirsin siyah şeytanların ve suflilerin rengini simgeler :34:
Ulvi hocam o kadar büyük bir insanki ona laf atarken bile zillete ve rezilliğe kendi dilinizle düşüyorsunuz XD:
İkincisi ise esadullah nurkul hocama laf atmışsın. Nurkul hocam helak edeceğim, çarpacağım, öldüreceğim dememişki ömür boyu eziyet ve işkenceye alacağım demiş ve yapmış nasılmı. Bak şöyle nurkul hocam, esadullah senin hanımının zamanında tedavisini yapan ulvi hocasını dinlememiş ve gece üçte hanımın senin kucağında uyurken gelip tekrar hanımının rahatsızlığı başlatmış, hasta edip gitmiş. Sen kucağındaki hanımını koruyamamışın daha nurkul hocamdan. Ama sadece bunu yapmış başka kötü birşey yapmamış.
Şimdi esadullah sen bunun böyle olduğunu biliyorsun, etrafındakiler yakınındakiler biliyor ancak sen internette sizi yakınen tanımayan insanları kandırırsın. Ama onlarda fırsat bulup yakından tanıştılarmı seninle hanımının durumunu görüp senin yalancılığını ve nurkul hocamın doğruluğunu anlarlar.
Şimdi esadullah sen bunun böyle olduğunu bildiğin gibi etrafındakilerde biliyor. Siz birbirinizin yüzüne baktığı zaman birbirinizin yalanını bilen ve yalan dinde yoktur ama biz hem yalan söylüyor hemde dindarlık taslıyoruz diye düşünen, ve birbirinizin yalancı olduğunu kabul eden insanlarsınız. Bunu inkar edemezsiniz.nurkul hocam hayatınızı rezilliğe ve işkenceye alırım demişti ya esedullah almış bak işte, birbirinize rezil, birbirinize kepazesiniz. Ama Allahın emrettiği gibi onların kalpleri kördür göremezler. Kendi rezilliğinizi göremeyecek kadar körsünüz. Tamam anladık fareler lağımda yaşar, siz lağım faresisiniz ama biz sizi rezil etmedik siz kendinizi rezil ettiniz. Hani ayetin dediği gibi insan en güzel şekilde yaratılmıştır sonra aşağıların aşağısına çekilmiştir. Bu ayette kendini görüyormusun lağım faresi olarak aşağıların aşağısına çekilmeni.
Nurkul hocam ne büyük bir hocaki ona laf atan her insan aşağıların aşağısına düşüyor yani hayvanlardan aşağıya.
Bu arada esedullah hani senin hocan haydarın muhatap olduğu rabbi vardı ya. Önce kendi kıçınızı örtün, sizin rabbimiz dediğiniz bizi bulup bir şey yapamadıki siz orda çok ürersiniz. Hani haydarı kerrar eşşeği rabbine bizi helak ettiriyordu, hani rabbiyle muhataptı. Galiba haydar eşeğinin rabbi kör bizi bulamıyor XD:. Bak haydarın ve sizin rabbiniz daha nurkul hocam kadar bile olamadı peygambersiz din kurmaya çalısan diyalogcu putperest herifler XD:
Nurkul hocam hayatınızı rezillik ve işkence ile doldururum dedi, tüm sülaleninizin, rezillik sende tamam. yazdıkça batıyorsun konuştukça rezil olmaktasın. İşkende ise hanımında zaten başlamış, bak zavallı haydarı kerrarın ve onun tapıp muhatap olduğu rabbi kurtaramıyor. Herhalde sizin rabbiniz kör ve kuluna aciz. Yani sizler gibi zavallı, bir nurkul hocamın yaptığını yapmaktan aciz.
Hadi haydar hocanın şeyhine gitde o düzeltebilirse düzeltsin hanımını.kaç yıl bekledim haydar senin gibi ahmağı adam eder diye ama sen haydar cahili ahmak ettin bravo XD:
Bundan sonra adam ol, daha koynundakini koruyamadan, adammısın ki sağa sola laf atma XD:XD: istediğiniz kadar iftira atın yalan söyleyin kıskançlık yapın adam gibi adam nurkul hocam ve hatem hocamın kesip attığı tırnağı olamazsınızXD:
 
Zannedersem sayın esedullahın konusunda bizim ve sayın zümrüdünde adı geçmiş. Sayın zümrüdün istiharesine, bizimde hatem efendi ve askerlerine biraz laf atılmış. Tabiki atarlar bizler ressamız onlar kör olanlar rengi anlayamazlarki. Zaten kör olmasalar şeytanı melek zannetmezlerdi. Melek dediği şeytan çıkanın istiharesi ne çıkacaktır Allah bilir. Bunun için sayın zümrüdün istiharesini anlayabilecek kapasiteyede sahip değiller. Sayın esadullah istihare yapsa herhalde tapacağı putları görürdü. Seviyesi o. İstihare Allaha yapılır işlerine gelmediğinde Allahtan gelen cevapları bile inkar ve red eden sahtekarlar kralı sayın haydarı kerrar ve sayın esedullahın durumu tarjikomiktir. Sayın haydarı kerrarın salih hoca karşısında kendi melekleri ile birlikte düştüğü rezillik ise zaten bu karaktersizlerin ne olduğunu yeterince anlatmaktadır. Bükemediğiniz bileği öpeceksiniz, hadi bizi yeni tanıdınız, sayın haydarı kerrarı haydar hoca yapan sayın ulvi hocanın elini niye öpmüyorsunuz. Sebebi basit o eli öpmek bile şeref ister, şerefsizler öpemez. Sayın esedullah ve sayın haydarı kerrarda ve etrafındaki hocacıklarda şeref olsa yalancıya küfredilirken yalanlarında ısrar etmezler. Hani hatem efendi helak olmuştu niye hala karşımızda dimdik, ve cinler sayın haydarı kerrara niye kahkaha ile gülüp dalga geçiyorlar. Bize göre sayın esedullah ve sayın haydarı kerrar sayın zümrüdün elini öpünde biraz mertlik ve adamlık bulaşsın sizlere.
 

Fecir

Onbaşı
Zannedersem sayın esedullahın konusunda bizim ve sayın zümrüdünde adı geçmiş. Sayın zümrüdün istiharesine, bizimde hatem efendi ve askerlerine biraz laf atılmış. Tabiki atarlar bizler ressamızonlar kör olanlar rengi anlayamalarki. Zaten kör olmasalar şeytanı melek zannetmezlerdi. Melek dediği şeytan çıkanın istiharesi ne çıkacaktır Allah bilir. Bunun için sayın zümrüdün istiharesini anlayabilecek kapasiteyede sahip değiller. Sayın eesdullah istihare yapsa herhalde tapacağı putları görürdü. Seviyesi o. İstihare Allaha yapılır işleirne gelmediğinde Allahtan gelen cevapları bile inkar ve red eden sahtekarlar kralı sayın haydarı kerrar ve sayın esedullahın durumu tarjikomiktir. Sayın haydarı kerrarın salih hoca karşısında kendi melekleri ile birlikte düştüğü rezillik ise zaten bu karaktersizlerin ne olduğunu yeterince anlatmaktadır. Bükemediğiniz bileği öpeceksiniz, hadi bizi yeni tanıdınız, sayın haydarı kerrarı haydar hoca yapan sayın ulvi hocanın elini niye öpmüyorsunuz. Sebebi basit o eli öpmek bile şeref ister, şerefsizler öpemez. Sayın esedullah ve sayın haydarı kerrarda ve etrafındaki hocacıklarda şeref olsa yalancıya küfredilirken yalanlarında ısrar etmezler. Hani hatem efendi helak olmuştu niye hala karşımızda dimdik, ve cinler sayın haydarı kerrara niye kahkaha ile gülüp dalga geçiyorlar. Bize göre sayın esedullah ve sayın haydarı kerrar sayın zümrüdün elini öpünde biraz mertlik ve adamlık bulaşsın sizlere.

MaşaAllah hocam .. Allah razı olsun sizden.
 
  1. Esedullah

    admin.gif


    Bir arkadaşım vardı eskiden , birde köpeği vardı adı DOST çok yaramaz bir köpekti gece gündüz havlardı. Bazı sahipsiz kalmış köpekler var gece gündüz havlayan o geldi aklıma
    3.GIF
    biz ulvi nurkul derken halefleri kaldı meydanda , kişiliklerini kaybetmiş varlıklar. Bunu anlayacaksınız ulviler , hatemler ve onların kılığına girmiş zavallılar, chilliğiniz o kadar ayyuka çıkmışki kalbimin bir yeri hala sızlamakta buda merhametten olsa gerek, Unutmayın.... siz ve sizin gibi binlercesi bir araya gelseniz bırakın bir kişinin sülalesini süründürmeyi of bile diyemezsiniz ahmaklar. Yazıyorum küfrünüz artıyor farkındamısınız bilmem ama siz bilirsiniz , yapabileceğiniz iddalarda bulunun rezil oluyorsunuz , Allah c.c. sizlere yardım etsin yoksa işiniz zor....





nankör ve hainin biri verecek bir cevap bulamamış, mantıklı tek söz söyleyememiş, aynaya bakmış kendini görmüş sonrada ürmüş XD: sonrada aklına gelmiş arkadaşımın köpeği dediği dost bile kendinden daha insan. ulan eşşek esadullah haydar eşşeğinin yanında senin gibi kraliçe olacağıma Ulvi hocanın kapısında köpek olmaya razıyım nedense bu geps eşinin facebook ta ki sıkıntı ve sorunlarıyla ilgili paylaşımları siliyorXD: o kadar cahil ve ahmak ki Ulvi ve Nurkul hocamın yokluğunu gündeme getiriyor.bu geps in zekası yok ki Ulvi ve Nurkul hocam yokluğuyla bile bunları yenip rezil ediyor XD: Ulvi ve Nurkul hocam yokken bile burda kılımı kıpırdatamıyan zavallılar bana laf atmakla pirim yapmaya çalışıyor XD: alemlerin en karanlık köşesinde kalan zavallı gepsXD: kafan hiç çalışmıyor güneş Ulvi hocaydı Ulvi hocanın peşinden değilde haydarın peşinden gidince senin gibi ahmaklar karanlıkta kalıyor.çünki sizin haydarınız şeytanı melek sanıyor kendi ile beraber sizide batırıyor XD: alemlerdeki en karanlık yer cehennemdir Ulivi hocalar yanında olmayınca alemlerin en karanklık yerinde yani cehennemde olduğunu kendi ağzınla itiraf ediyorsun zekan bunu anlamaya bile yetmiyor ALLAH seni kendi ağzınla rezil ediyor XD: hani kıyamette organlar insanların günahlarına şahit olacaklarya onun gibi yani XD: Ulvi hocalar o kadar büyük hocalar ki onlara laf atmakla bile kıyametiniz başlamış haberiniz yok organlarınız ağızlarınız günahlarınızı ikrar etmeye başlamış şahit oluyor XD: kıyametten önce kıyameti yaşıyan kepaze geps kimse bundan aşağı rezil olmuyor XD: sen kıyameti yaşarken yahudiler bile dünyada sefa sürüyor XD: Not: eşin ve sülalendeki diğer insanlar için hoca lazım olursa Ulvi hocamdan ve Hatem hocamdan yardım dilenebilirsin merhamet sahibidirler sana ve haydara acıyacaklarına ben garanti veriyor XD:XD:XD:
 

zümrüt

Uzman Onbaşı
esadullah daha düne kadar sohbet alanlarında istediğin yardımları unuttun galiba.bizlerin ve ulvi hocamın hızır gibi yetişip te seni ve eşini sıkıntılardan kurtardığını haydar hocanın hiç bir şey yapamadığını unuttun galiba.bak şimdi semihin yazdıklarının sonuna kadar hak verdim.köpeğe bile iki sefer ekmek versen ömür boyu yanında kalır ve asla nankörlük etmez o bahsettiğin arkadaşının köpeği kadar insan olduğun zaman ulvi hocam ve nurkul hocam seni affetsin diye rıcacın ben olacağım söz.yeter ki insan ol :3:
 
T

Teknik Admin

Guest
Artık insanlar ikiye ayrılıyor şakşakçılar ve havhavcılar. Doğrular ve dürüstler alkışlanacağı için doğru ve dürüst insanların peşinden giden düzgün insanlara şakşakçı, doğrulara düşman olup, kendi menfaati için yalanı ve eğriliği destur edinip düzgün insanlara, doğru insanlara ürenlere havhavcılar diyorlar. Ne mutluki bize diğer sitenin havhavcısı değilde bu sitenin şakşakçısıyız.
 
  1. Esedullah

    admin.gif

    Allah akıl versin siyah dumanı püskürtenlere
    3.GIF
    bunu aklınıza ben kazıyacam şakşakçılar.... nurkulunuz , ulviniz, hataminiz, diğerleri ve diğerleri ve diğerleri, ateş olsalar bir sigara bile yakamazlar bunu artık o kalın kafanıza ve kararmış kalbinize ve siyah dumanlar içinde kaybolmuş hayatınıza sokun , kendinizi daha fazla aşağıların aşağısına itmeyin ....

    iddaya binaen güncel


Gelde gülme şimdi esedullah denen gerizekalıya, hala düştüğü rezilliğin farkında değil laf ebeliğiyle insanları kandırmaya çalışıyor salak.
Ulvi ve nurkul hocam o kadar akılliki sizlerin ne mal olduğunu herkese gösterdi ve kıçınıza tekmeyi bastı. Rezil oldunuz ne yapabildiniz.
Haydar denen şerefsiz evliyalık taslıyordu millete cinlerin oyuncağı olduğunu açığa çıkardı ulvi ve nurkul hocam ne yapabildiniz rezil olmaktan başka
Sahte evliya haydarı kerrar hocanız meleklere cinlere emretmekten bahsediyordu, cinlerin kıçıyla güldüğü soytartılar olduğunu açığa çıktı ne yapabildiniz rezil olmaktan başka.
Namustan bahsediyrdunuz nurkul hoca yalancının annesine ve eşine küfredildiğini bildiğiniz halde bu küfrü hazmedecek domuzlar olduğunuzu ve bile bile yalan söylediğinizi açığa çıkardı. Ne yapabildiniz rezil olmaktan başka.
Saysam bitmez.

O kadar gerizekalısınızki körsünüz ancak hayvanlar gibi vücutla varsınız.
Ulvi ve nurkul hocam hayatınızı rezilliğe ve musibete boğarız dedi, kahrederiz helak ederiz demedi.
Ve siz gerçekten tüm internet alemine rezil olmuş durumdasınız.
Nurkul hocam yalan, iftira ve şirklerinizi açığa çıkardı, müslümanız oynunuzu yaktı. Hakiki müslüman olmadığınız açığa çıktı.
Nurkul hocam imansizliginizi açığa çıkard yahudiye benzemek için altıgen yıldız taktınız.
Nurkul hocam bahsettiğiniz hz. Muhammede olan sevginizin yalan olduğunu açığa çıkardı , peygamberimize küfredenlerle birlik oldunuz.
Nurkul hocam sizin tüm oyun ve hilelerinizi yaktı kıçınızı kurtarabilmek için böyle mal mal yazmaya başladınız.
Nurkul hocam esedullah senin karını gece üçte hasta etti gez belki şifa bulursun, senin adamlığını yaktı XD:
Senin dün ulvi hocamdan istediğin yardımlardan sonra nasıl nankör ve hain olduğunu açığa çıkardı şerefini yaktı.
Senin ve yanındaki havhavcıların kendi menfaatleri uğruna annesine küfrü layık gören kendi annesini ucuza mal edenler olduğunuzu açığa çıkardı namusunuzu yaktı.
Sizler ne yapabildiniz.
Sen hala esedullah köpeği hala helak olmadım diyorsun senin ruhun, şerefin, onurun, haysiyetin, imanın helak olmuş vücudun kalsa ne olur kalmasa ne olur XD:
Sen köpek olduğun ve insanı insan yapan meziyetlerden yoksun olduğun için esedullah tabiki vücudu bir halt zannedersin. Çünki sen ayette denildiği gibi aşağılardan aşağı çekilenlerdensin.
Almanyada eğitim almış esadullah,
İstihare Allaha yapılır, yapılan istiharede kara dumanları Allahamı göstereceksin dinsiz imansız köpek.
Sizin gerektiğinde Allahı red eden münafıklar olduğunuzun ispatı söyledikleriniz.
Bu arada senin şeyhin haydarı kerrar köpeği rabbiyle muhataptı hani, hani hatem hoca bir daha bakım yapamayacaktı, hatem hocanın yaptığı bakımlar herhalde artık haydarın bir tarafına giriyordur. Senin haydarı kerrarının muhatap olduğu rabbi ne yapabildi XD:
Hani senin haydarı kerrarın rabbine dua ediyordu, nurkul hocanın hayatı kararıyordu, ne oldu haydarı kerrrarın rabbi niye birşey yapamadı XD:
Sen önce kendi kıçını ört esedullah köpeği, senin rabbim dediğin ne yapabildi bak gülüyorum ona. Putperest esedullah XD:
Bu gülmemi haydar rabbine götürsün depe depe kullansın haydarın taptığı XD:
Cine şeytana oyuncak olmuşunuz işiniz gücünüz körlük yapıp kendinizi rezil etmek esedullah köpeği.
Mehum erbakanın dediği gibi taklitçi bunlar taklitçi, yani siz taklitçisiniz.
Önce ikinci el çakma hocalıktan kurtulun kendinize ait orjinal bir şeyiniz olsun. Biz ne yaparsak aynısını taklit etmeye çalışıyorsunuz.
Size hasta takibatını bile hatem hoca öğretti, bakın daha yeni hatem hocanın uyguladığı sisteme geçtiniz.
Hem ordan köpek gibi ürer hemde burdan bizden bir şeyler öğrenebilmek için bizi izlersiniz.
Bakın yediğiniz kaba pisliyor sonra o kaptan yemek yiyorsunuz XD:
Onun için içiniz dışınız b.k. Nurkul hocam sizi b.k etti hala haberiniz yok XD:
Sizin şeref, haysiyet herşeyinizi yaktı hala sigara yakamazsınız diyorsunuz siz hakikaten salaksınız
 

zümrüt

Uzman Onbaşı
hocalarıma laf atma saygılı ol hocalarıma laf atmak senin ne haddine ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz der ulvi hocamız haydi elinden geleni ardına koyma ayrıca sizi de istiharede sorduk cevap alamadık neden acaba istersen bir düşün
 
T

Teknik Admin

Guest
Bunlar haydar denen sayın zerzavat rabbimle muhatabım sizi helak ettireceğim dedi, ve rabbiyle muhatap olmadığı şeytanların oyuncağı olduğu açığa çıktığı için, usta hırsız ev sahibini bastırırmış hesabı oyun yaparak kendi rezilliklerini sayın ulvi hocaların üstüne atmaya çalışan sahtekarlar sürüsü.
Sayın esedullah hani hatem efendi ölmüştü biz bakım yapamıyorduk, sayın haydarı kerrarınız öyle diyordu niye hala bakım yapabiliyoruz. Madem müslümansınız dürüst olun hadi. haydarı kerrar hocanızı niye bunu demiyorsunuz, yoksa sahtekarsınızda işinize gelmiyor diyemi XD:
 

Gökhan

Çavuş
Bu haddini bilmez esadullah kendini ne zannediyor anlamadim. bi zamanlar burda imali imali konusup kendini alim gosterirdi. Senin ve yanindakilarinin konusmalri kibir doluydu. o zamanlar soyleyemedim. Herkes hakettigi yerdedir
 

hanne

Uzman Çavuş
Tilki olun istediğiniz kadar kurnaz olun yinede aslanların yani ULVİ NURKUL VE HATEM HOCALARIMIZIN izinden yürürsünüz gerizekalılar :48:
 

zümrüt

Uzman Onbaşı
Tilki olun istediğiniz kadar kurnaz olun yinede aslanların yani ULVİ NURKUL VE HATEM HOCALARIMIZIN izinden yürürsünüz gerizekalılar :48:
bunun adı bencilliktir ulvi hocamın fikirlerini çalıp kendilerine mal ettiler hocamın kurmak istediğini kendilerince yaptılar fakat eline yüzüne bulaştırdılar hırsızlar XD:
 
Bu haddini bilmez esadullah kendini ne zannediyor anlamadim. bi zamanlar burda imali imali konusup kendini alim gosterirdi. Senin ve yanindakilarinin konusmalri kibir doluydu. o zamanlar soyleyemedim. Herkes hakettigi yerdedir

çok dogru söylemissin kardeşim senın söyleyemedigini ben o zamanlarda söyledim kendisi beni sohbette yasaklamakla tehdit etmişti :):):)bugun şunu gördük herkes hakettigi yerde,boş teneke çok ses çıkarır :)
 

Gökhan

Çavuş
çok dogru söylemissin kardeşim senın söyleyemedigini ben o zamanlarda söyledim kendisi beni sohbette yasaklamakla tehdit etmişti :):):)bugun şunu gördük herkes hakettigi yerde,boş teneke çok ses çıkarır :)
:45::3: o hadsiz sözde müslüman. islamla alakasının olduğunu düşünmüyorum. cinlerin şeytanların gazına geliyo heralde coşuyo kendini bişey sanıyo. havasla uğraşacağına gidip EFENDİMİZ'İN hayatını okuyup örnek alsa sözde değil özü süzü bir müslüman olsa ne iyi olurdu amaaa o budalada beyinsizde o ışığı göremiyorumXD: ondan bi cacık olmazXD:XD:. köpek ondan daha vefakar.
 

zümrüt

Uzman Onbaşı
:45::3: o hadsiz sözde müslüman. islamla alakasının olduğunu düşünmüyorum. cinlerin şeytanların gazına geliyo heralde coşuyo kendini bişey sanıyo. havasla uğraşacağına gidip EFENDİMİZ'İN hayatını okuyup örnek alsa sözde değil özü süzü bir müslüman olsa ne iyi olurdu amaaa o budalada beyinsizde o ışığı göremiyorumXD: ondan bi cacık olmazXD:XD:. köpek ondan daha vefakar.

:47:
 
Üst Alt