Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Eksiklikler ve Açıklanması Gerekenler

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
Ben nurkul önce bunu yazayım İnşaAllah. Ulvi hocamın verdiği emir doğrultusunda sessiz ve sakin hareket etmeye çalışıyorum. Amacım kimseyi kırmak değil. Sadece eksik gördüğüm güzel bir konuyu sorularla incelemek.
İnternet aleminde çok yaygın bir laf vardır kapın açılır cinler devamlı rahatsız eder, o kapıdan gelirler. Sorulması ve düşünülmesi gereken bazı konular bulunan bir konu. Deniliyor ki bakımlardan, bir insan sıkıntısı varsa bakım yaptırır. Bu kişide musallat varsa, çarpılma varsa, yazı yada büyüye uğramışsa size göre bakımda açılmış dediğiniz kapı zaten çoktan açılmıştır. Yani ayrı bir kapı açılması için bakıma ihtiyaç yoktur. Ve bakımdan dolayı yeni bir kapı açılmış değildir. İnsana büyü yapan hoca bu insana bakım yaparak büyü yapmıyormu, o insan size gelmeden önce o zaman kendisinden habersiz bakımı yapılmış ve kapısı açılmış demektir. Bu insana yapılmış ikinci bakım başka bir kapı açmışmı oluyor. İnsana cin musallat olmuş, kapısı açılmamışsa bu cin nasıl musallat olmuş penceredenmi. Eğer kapısı açılmışsa bakımcının yaptığı bakımın ne suçu vardır.
Ulvi görevli dediğinde cindir sufli görevli dediğinde. bilemezsiniz hangisi ulvidir hangisi sufli. Cin Suresinin Ulvi hadimi Padişah Ebu Yusuf hırıstiyan cin padişahı olduğu iddia edilen padişah meymunun emri altında değilmi.
 
güncel
 
Üst Alt