Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Dinler Arası Diyalog Nasıl Gavurlaştırıyor!!

DİNLER ARASI DİYALOG NASIL GAVURLAŞTIRIYOR

Daha önce sizlere Türk ülkelerinde yani Asya kıtasında Dinler Arası Diyalog adı altında nasıl misyonerlik yapıldığını aktarmıştık BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ ( http://www.ilimyuvasi.com/forum/turk-milleti-dikkat/21237-dinler-arasi-diyalog-ve-asya-kitasi.html )

Şimdi bu ülkelerde ihanetin meyvelerinin nasıl toplandığını görüyoruz. Bütün vebal bu işi Papa ile el sıkışıp başlatanların boynundadır.

Video’dan alacağımız bir ders de şudur: Bizlere diyalog ve hoşgörü ile Yahudi Hıristiyanlık benimsetilirken, kafirler kendi inançlarından hiçbir şekilde taviz vermemekle birlikte yoğun bir misyonerlik faaliyeti içerisine girdiler…

Ayrıca videodaki kadının ifadelerinin diyalogcu kanaldan yılardır verilen mesaj ile aynı olduğunu göreceksiniz…

( ŞOK - DİYALOG NASIL GAVURLAŞTIRIYOR - İZLE - YouTube )

Papa II. Paul: “Birinci bin yılda Avrupa Hıristiyanlaştırıldı. İkinci bin yılda Amerika ve Afrika Hıristiyanlaştırıldı. Üçüncü bin yılda ise Asya’yı Hıristiyanlaştıralım.”

Üst Alt