Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Cinlerin Eğitimleri

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
Cinler eğitimlerini cin okullarında alırlar, çoğu okur yazardır.

Çocukluk çağlarında kız erkek karışık okurken, ergenlik çağında ayrılır ve kızlar ayrı, erkekler ayrı okutulurlar

Asi olup okullarını bu şekilde dizyn etmeyen cin taife ve topluluklarıda vardır

Burda yazılan bilgiler yeryüzünde yaşayan zahir cinler için geçerlidir

Bunlar sadece bana ait bilgilerdir ille doğrudur demiyorum daha iyi bilenlerede sprmak gerekir

En Doğrusunu Allah Bilir

Ulvi ağbi,,musallat nedir..halk dilinde karabasn dedikleri var mıdır,,perde çekmek dedikleri nedir..bunlara engel olma yolu ilim olmadan yok mu,,peri denen varlık cinlerle bağlantılı mı,,belli süreler ile bunlar insandan uzaklaşamaz mı?detay soramıyorum,,umarım anlatabildim,,ayetel kürsü nün belli süresi ile korunma var mıdır,,teşekkürler,allah razı olsun

Z

zalim

Guest
medine gülü kardeş ulvi hocanın misafirleri ve Hocaları geldi .. ( nurer Hoca ) . Şu an Onlarla ilgilendiği ve misafir ettiği için foruma pek giremiyor.

Yerine ben cevap vereyim

Musallat bir cin yada bir kaç cinin yada cinler grubunun insanlara değişik yönlerde ve düzeylerde etkileşim içine girerek değişik etkiler oluşturması ve özelliklerini o kişinin vücudunda açığa çıkarması halidir ve vardır

Sayısız çeşidi vardır

Karabasan ise cin şeytan karışık bir grubun insan üzerine çökme halidir ve gerçekte faydalıdır. Bir tür temizlik gibi

Perde çekmek aralamaktır ve çok çeşitlidir

cinlere ilim olmadan engel olma yolu vardır
Takva ve arılık, arı ve duru bir insana eğer Takva Sahibiyse ve tetikleyici etken yoksa hayatta musallat olamaz ve güç yetiremezler

peri cin kökenli bir varlıktır, belirli süre yada ömür boyu uzaklaştırılabilirler

Ayetel Kürsi en önemli korumadır ama Ayetel Kürsi 'nin Koruması aktiflik içindedir , insanların bildiği gibi değil

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt