dost-semihbaba4125
Asteğmen
1- Pazartesinin Padişahı Ebyad olup Cebrail isimli Meleğe bağlıdır. ( Bu vahiy meleği Cebrail As. mi değilde başka benzer isimli melekmi bilinmez. )
2- Salı gününün Padişahı Ahmer olup Semsemail adlı meleğe bağlıdırlar.
3-Çarşamba gününün Padişahı Bürkan olup Mikail adlı meleğe bağlıdırlar.
4- Perşembe gününün Padişahı Şemhureşin olup Sarfıyail adlı meleğe bağlıdırlar.
5- Cuma gününün Padişahı Zübeati olup Aynıyail adlı malağe bağlıdırlar.
6- Cumartesi gününün Padişahı Meymun olup Kesfiyail adlı meleğe bağlıdırlar
7- Pazar gününün Padişahı Mezheb olup Rukyail adlı meleğe bağlıdırlar.
Burada dikkat edilmesi gereken Padişah Ebyadla Padişah Zubuati birbirinden ayrı iki padişahtır. Padişah Mürre denilen Padişah Ebu Yusuf asıl olarak Padişah Bürkan'a bağlı olup bazen bu yukarıdaki Padişahların yerine vekil Padişahlık Yapar.
İmam Alim Celaludin Es-Seytuni İbn-is-Suyuti Ks. Buyururlarki Şeyhu'l Kebir Muhyiddin'ıl Arabi ve Şeyh İmam El- Gazali ve Şeyh Muhammed Bahauddin Mısri ittifakı kararları üzere şöyle buyururlarki :
............ gider ve....... Yalnız Sure-i Kul Uhiye okurken ta'rif eden ve evvelce Din-i İslam'la müşerref olan Ebu Yusuf ki cinnilerin musinni ve ruhanisidir. Bu Ebu Yusuf'un tabi bulunduğu Meleku'l Burkandır... .. der ve devam eder.
Yukarıda adı verilen Alim'lerin ortak kararlarından anlaşılacağı üzere Padişah Ebu Yusuf Padişah Burkan'a bağlıdır.
Bu yedi Padişahın üstünde Rüusu Erba 'da denilen dört büyük Padişah vardır.
1- Padişah Taykel
2- Padişah Kasveretin
3- Padişah Kemtamin
4- Padişah Marezin
Yapılan tüm davet ve dua'lar en son bu dört büyük yeryüzü ruhanisine ulaşır. Bu dört Ruhani dünyayı ve dünyadakilerin tamamını temsil eder.
Ebü'l-Hasen yoğun çalışmaları ve her ilim dalında okyanuslaşarak eriştiği velilik derecesi sonunda bu tasarruf yetkisine nail olmuş, o da bu ruhanilerle birlikte bütün ifritleri kendi tasarrufu altına almış, bütün şeytanlara her yerde boyun eğdirmiştir.
Bu dört ruhani reisin tasarruf alanları tüm dünyayı kapsamaktadır. Yapılan tüm tasarruf ve tertipler en son bu dört ruhaniye gelir ve bunlar tarafından semavi (gökyüzü ) ruhanilerine ulaştırılır. Onlarda derece derece bir üst kattaki ruhaniye ulaştırırlar.
Göklerde bulunan her Meleğin yerde bulunan bir Ruhani Hizmetçisi vardır. O hizmetçiler , emrinde bulundukları meleğin tasarruf işlerini yürütürler. Bu hizmet birinci kat gök meleği ve hizmetinde bulunan ruhani ile başlayıp ikinci, üçüncü.... yedinci kata kadar gider. Misal olarak dördüncü gök katındaki yetkili meleğin tasarruf işlerini Meytatarun adındaki ruhani yürütür. Beeşinci katta Mehyail. Meytatarun kendisinden bir üst makamda olan Mehyail'e ulaştırır. ordan altı, ordan yedi. Yedinci katın üstünde Sidretül Müntehana bulunur ve Meleği Cebrail As dir. Onun üzerinde Arş'ın altındaki Melek bulunur.
Arş-ı Azamın altınad ise Ruhani Reislerin en büyükleri bulunurki Bunlara Kurubiyyun denilir.
Şerli Padişahlar
1- Eba Leys İbni Seylub : Bu ve taifesi rüzgar gibi deniz, göl ve kuyu kenarlarında gezerler. Bulaştıkları insana sıtma, yüz göz şişmesi vs hastalıklar verirler.
2- Hitanuş B. Samsan : Rüzgar gibi yel ve sular eski viran yerler. Bulaştıkları insanda ateş, solgunluk ve felç oluştururlar.
3- Cabir B. Mervan Viran yerler ve değirmenler. Bulaştıkları insana sancı, baygınlık, halsizlik, takatsızlık, sara gibi şeyler verirler.
4- Meymun B. Zengi Viran yerler ve kiliseler İncil okur. Bulaştıkları insana sıtma solgunluk ve felç verirler.
5- Haksah B. Teymuz sarp dağlar ve ağaç diplerinde gezerler. Kulakta uğuldama ve çınlama tüy dökülmesi ve vücutta şişme gibi şeyler oluştururlar insana.
İnsanlar fazla korkmasın diye gerisini yazmıyorum.
Burda dikkat edilmesi gereken nokta şu : Gaybı Allah 'tan başka kimse bilmez. Verilen her bilgi gerek eski alimler gerek yenileri olsun manevi alemden alınmıştır. Alimler doğru olabilir ama bilgi aldıkları yer yanlış olabilir. Yani cin Padişahlarından hadimlerden hüddamlardan vs.
Onların ise bize verdiği bilgi ise salt doğru kabul edilemez onun için doğru yada yanlış demek iyi değildir. Din zahire indirilmiştir. Onun için Gayb Hakkında Alimlerin verdiği bilgi sadece akılda tutulur doğruluğu yada yanlışlığı kabul edilemez.
İkinci bir husus ise şimdiye kadar verilen Padişahlar yada diğerleri sadece görevli padişahlardır. Cinler Alemi gerçek Padişahlarını hiçbir zaman vermemiş ve açığa çıkarmamıştır. Mesela Müslüman Cinlerin Görevli Padişahı Padişah Ebu Yusuf ama gerçek Padişahı başkadır.
Padişah Ebu Yusuf'un dünya üzerindeki uğrak mekanını yani yerini kendinden gelen talep üzerine yazmıyorum. Ama insanların bahsettiği yerde değil.
Yine de her şeyin en iyisini Allah Bilir.
Ulvi Hoca / 2009
98.Her kim Allah'a, meleklerine, peygamberlerine, Cebrail'e ve Mîkâil'e düşman olursa bilsin ki, Allah da inkar edenlerin düşmanıdır.
Bakara Suresi'nden
Ne demek istediğim anlaşılmıştır İnşaallah.
Veysel Karani Hz. leri birgün kurdun birinin koyunun birini kovaladığını görmüş ve gözlerinden Ömer B. Hattab vefat etti bugün diyerek yaş dökülmüştür.
Benim şahsımca çıkardığım sonuç tabiki daha iyi bilenlerede sormak lazım sen gerçekten kulluğunun bilincinde olup hakkıyla Allah'a kul olmaya çalışıyorsan her mahlukat sana itaat ediyor.
Sure ve Ayet'leri Hadisi Şerif'lerde bahsedildiği Şekilde ve miktarda okumak gerekir ki benim buraya bunları yazmamam zannedersem insanları araştırmaya sevkedecektir.
Bakın Ayet'ler bir Nur'dur günahlar bataklık. Hem bataklığın içinde yüzüp hem de bataklıktaki tehlikelerden kurtulmak için Nur'a sarılmak istenildiği şekilde verim vermeyebilir. Ama yine de doğrudur. Asıl olan o bataklığın pisliğinin üzerimizden temizlenmesi için Nur'a sarılırken bataklıkta yüzmeyi bırakıp onun içinden çıkmaya çalışmaktır.
Hadimler'le görüşebilmeye Evliyalığın Veliliğin bir parçası saymak hatadır bilemezsin
İşin gerçeği Hadimler'in çoğuda şeytanidir benim bildiğim
Birde şu var birinin müridi olmakla o Padişahlar asla senle haşır neşir olmazlar
Cin Padişahı dediğin kim oluyorda insanın ne olduğunu ve hangi seviyede bulunduğunu anlıyor
Dikkat edin onlar Allahu Teala'nın Sevgisi'nin Kimler Üzerine Olduğunu Bilebilecek Kadar Güçlü Değiller
1-Sadece cesaret değil abim başka etmenlerde var
2- Gelir abim o an gelemezse bile yerine bir görevli yada vekil gelir
3- Manevidir abim bazıları maddi özellikte gösterip zahir alemde varlık oluşturabilir
4- Anlaşma devam ettiği müddetçedir bozmadığın zaman ömür boyu gider
5- Abim onu bilemem ancak Allah Bilir
Ama bu dediklerimi daha iyi bilenlere de sormak lazım en iyisini Allah Bilir
2- Salı gününün Padişahı Ahmer olup Semsemail adlı meleğe bağlıdırlar.
3-Çarşamba gününün Padişahı Bürkan olup Mikail adlı meleğe bağlıdırlar.
4- Perşembe gününün Padişahı Şemhureşin olup Sarfıyail adlı meleğe bağlıdırlar.
5- Cuma gününün Padişahı Zübeati olup Aynıyail adlı malağe bağlıdırlar.
6- Cumartesi gününün Padişahı Meymun olup Kesfiyail adlı meleğe bağlıdırlar
7- Pazar gününün Padişahı Mezheb olup Rukyail adlı meleğe bağlıdırlar.
Burada dikkat edilmesi gereken Padişah Ebyadla Padişah Zubuati birbirinden ayrı iki padişahtır. Padişah Mürre denilen Padişah Ebu Yusuf asıl olarak Padişah Bürkan'a bağlı olup bazen bu yukarıdaki Padişahların yerine vekil Padişahlık Yapar.
İmam Alim Celaludin Es-Seytuni İbn-is-Suyuti Ks. Buyururlarki Şeyhu'l Kebir Muhyiddin'ıl Arabi ve Şeyh İmam El- Gazali ve Şeyh Muhammed Bahauddin Mısri ittifakı kararları üzere şöyle buyururlarki :
............ gider ve....... Yalnız Sure-i Kul Uhiye okurken ta'rif eden ve evvelce Din-i İslam'la müşerref olan Ebu Yusuf ki cinnilerin musinni ve ruhanisidir. Bu Ebu Yusuf'un tabi bulunduğu Meleku'l Burkandır... .. der ve devam eder.
Yukarıda adı verilen Alim'lerin ortak kararlarından anlaşılacağı üzere Padişah Ebu Yusuf Padişah Burkan'a bağlıdır.
Bu yedi Padişahın üstünde Rüusu Erba 'da denilen dört büyük Padişah vardır.
1- Padişah Taykel
2- Padişah Kasveretin
3- Padişah Kemtamin
4- Padişah Marezin
Yapılan tüm davet ve dua'lar en son bu dört büyük yeryüzü ruhanisine ulaşır. Bu dört Ruhani dünyayı ve dünyadakilerin tamamını temsil eder.
Ebü'l-Hasen yoğun çalışmaları ve her ilim dalında okyanuslaşarak eriştiği velilik derecesi sonunda bu tasarruf yetkisine nail olmuş, o da bu ruhanilerle birlikte bütün ifritleri kendi tasarrufu altına almış, bütün şeytanlara her yerde boyun eğdirmiştir.
Bu dört ruhani reisin tasarruf alanları tüm dünyayı kapsamaktadır. Yapılan tüm tasarruf ve tertipler en son bu dört ruhaniye gelir ve bunlar tarafından semavi (gökyüzü ) ruhanilerine ulaştırılır. Onlarda derece derece bir üst kattaki ruhaniye ulaştırırlar.
Göklerde bulunan her Meleğin yerde bulunan bir Ruhani Hizmetçisi vardır. O hizmetçiler , emrinde bulundukları meleğin tasarruf işlerini yürütürler. Bu hizmet birinci kat gök meleği ve hizmetinde bulunan ruhani ile başlayıp ikinci, üçüncü.... yedinci kata kadar gider. Misal olarak dördüncü gök katındaki yetkili meleğin tasarruf işlerini Meytatarun adındaki ruhani yürütür. Beeşinci katta Mehyail. Meytatarun kendisinden bir üst makamda olan Mehyail'e ulaştırır. ordan altı, ordan yedi. Yedinci katın üstünde Sidretül Müntehana bulunur ve Meleği Cebrail As dir. Onun üzerinde Arş'ın altındaki Melek bulunur.
Arş-ı Azamın altınad ise Ruhani Reislerin en büyükleri bulunurki Bunlara Kurubiyyun denilir.
Şerli Padişahlar
1- Eba Leys İbni Seylub : Bu ve taifesi rüzgar gibi deniz, göl ve kuyu kenarlarında gezerler. Bulaştıkları insana sıtma, yüz göz şişmesi vs hastalıklar verirler.
2- Hitanuş B. Samsan : Rüzgar gibi yel ve sular eski viran yerler. Bulaştıkları insanda ateş, solgunluk ve felç oluştururlar.
3- Cabir B. Mervan Viran yerler ve değirmenler. Bulaştıkları insana sancı, baygınlık, halsizlik, takatsızlık, sara gibi şeyler verirler.
4- Meymun B. Zengi Viran yerler ve kiliseler İncil okur. Bulaştıkları insana sıtma solgunluk ve felç verirler.
5- Haksah B. Teymuz sarp dağlar ve ağaç diplerinde gezerler. Kulakta uğuldama ve çınlama tüy dökülmesi ve vücutta şişme gibi şeyler oluştururlar insana.
İnsanlar fazla korkmasın diye gerisini yazmıyorum.
Burda dikkat edilmesi gereken nokta şu : Gaybı Allah 'tan başka kimse bilmez. Verilen her bilgi gerek eski alimler gerek yenileri olsun manevi alemden alınmıştır. Alimler doğru olabilir ama bilgi aldıkları yer yanlış olabilir. Yani cin Padişahlarından hadimlerden hüddamlardan vs.
Onların ise bize verdiği bilgi ise salt doğru kabul edilemez onun için doğru yada yanlış demek iyi değildir. Din zahire indirilmiştir. Onun için Gayb Hakkında Alimlerin verdiği bilgi sadece akılda tutulur doğruluğu yada yanlışlığı kabul edilemez.
İkinci bir husus ise şimdiye kadar verilen Padişahlar yada diğerleri sadece görevli padişahlardır. Cinler Alemi gerçek Padişahlarını hiçbir zaman vermemiş ve açığa çıkarmamıştır. Mesela Müslüman Cinlerin Görevli Padişahı Padişah Ebu Yusuf ama gerçek Padişahı başkadır.
Padişah Ebu Yusuf'un dünya üzerindeki uğrak mekanını yani yerini kendinden gelen talep üzerine yazmıyorum. Ama insanların bahsettiği yerde değil.
Yine de her şeyin en iyisini Allah Bilir.
Ulvi Hoca / 2009
Ulvi Hocanın Cevabı: Olduğu havas Alimleri tarafından rivayet edilir. Ama kesinlikle öyledir denilemez ispatı yoktur. İnkarda etmemek iyidir. En güzeli doğru yada yanlış diyemem bilgi beni aşar Allah Bilir demek. Belkide bu Padişahların hepsi İman dahili olmuşlardır belki bir kısmı belkide zararları belli bir seviyenin üstüne çıkmasın diye bu şekilde zaptolunmuşlardır ..vs sebepler dahada çoğaltılabilir. Ama benim anladığım kadarıyla bu padişahlar genelde insanları kollar ve korurlar ( bunu derken İmani Konuları demiyorum ) zararlı cin taifelerine karşı. Ve cinler alemindeki cahilliğe karşı. Bunlardan korkmaya gerek yok.
Ulvi Hocanın Cevabı: Allah Razı Olsun kardeşim.t yazdı:
Bilgilendirmen için sağol.Açıklaman ikna ediciydi.
--------------------
Burada dikkatimi çeken bir hususu dile getirmek isterim.
'...'belki bir kısmı belkide zararları belli bir seviyenin üstüne çıkmasın diye bu şekilde zaptolunmuşlardır '' gerçekten düşündürücü ve mantıklı bir cümle. Herkese çıkacak ders var bu cümlede. Demekki melekler ne kadar güçlü.
98.Her kim Allah'a, meleklerine, peygamberlerine, Cebrail'e ve Mîkâil'e düşman olursa bilsin ki, Allah da inkar edenlerin düşmanıdır.
Bakara Suresi'nden
Ne demek istediğim anlaşılmıştır İnşaallah.
Ulvi Hocanın Cevabı: Allah Razı Olsun kardeşim bilindiği kadarıyla insan eşrefi mahlukattır. İnsan Rab'bine kul olursa herşey kendine boyun büker ve itaat eder. Anlatılır ki bir rivayette ( yalnız bunu okumadım kulaktan duydum aslı varmı yokmu bilemem. )tayfunn yazdı:
Mesaj alınmıştır.İnsanoğlunun gücü bunlara karşı ne kadar etkili acaba? veya sureleri (ayetel kürsi,nas,felak....) nasıl okumak lazım veya sayı adeti şartmıdır?![]()
![]()
Veysel Karani Hz. leri birgün kurdun birinin koyunun birini kovaladığını görmüş ve gözlerinden Ömer B. Hattab vefat etti bugün diyerek yaş dökülmüştür.
Benim şahsımca çıkardığım sonuç tabiki daha iyi bilenlerede sormak lazım sen gerçekten kulluğunun bilincinde olup hakkıyla Allah'a kul olmaya çalışıyorsan her mahlukat sana itaat ediyor.
Sure ve Ayet'leri Hadisi Şerif'lerde bahsedildiği Şekilde ve miktarda okumak gerekir ki benim buraya bunları yazmamam zannedersem insanları araştırmaya sevkedecektir.
Bakın Ayet'ler bir Nur'dur günahlar bataklık. Hem bataklığın içinde yüzüp hem de bataklıktaki tehlikelerden kurtulmak için Nur'a sarılmak istenildiği şekilde verim vermeyebilir. Ama yine de doğrudur. Asıl olan o bataklığın pisliğinin üzerimizden temizlenmesi için Nur'a sarılırken bataklıkta yüzmeyi bırakıp onun içinden çıkmaya çalışmaktır.
Ulvi Hocanın Cevabı: Melekler'e bağlı değiller ama Melekler'in kontrolü altındalar diye rivayet edilir amma illa böyledir diye kural yokD.. yazdı:
Hem cin ve iblisler var ve hem de meleklere baglilar oyle mi ?buna akil erdiremedim !!
Ulvi Hocanın Cevabı: Bakın hata nerdedir biliyormusun Hadimler'i ulvileştirmedeR.. yazdı:
Bende haddimi asarak bir iki sey solucem size ufak ama yararli bir bilgi;Genelde insanlara gelen hadim sanilan varliklar ifrittir Ve Siz Hic Anlamazsiniz Cunku Onlar Coktan Sizin Bedeninizi Zihninizi ELe Gecirmistir...
Ama Isin ustadi Ledun Ilmini Bilenleri bu soledigimden uzak tutuyorum...
Eger Cok Paraniz Varsa Ve Bos Zamaniniz Ve Insanlara Yarali Olucaksaniz (Insanlardan Ucret Talep) Etmicek Kadar Bulasin AMA Isi ALIMINDEN Ogrenin 2tane capulcu haci hocadan Degil !
Sunuda Belirtmek Isterim Bu Ilim Yanliz Insanlara Faydali Olmak Ve ALLAH katinda Sevap Kazanmak Icindir...
Ya sende Cok Seymi Biliyosun Ben Giderim Birinden Ogrenirim Su Sozleri Soluyunce Su Uygulamalari Yapinca Hadim Zaten Gelir Sonra Ohh Derseniz Ve Yaparsaniz Birakin Yurumeyi Sizofreni Olursunuz Sonra Bakirkoy Ruh Hastaliginda Yatarsiniz Oyuzden Bir ALimin Yaninda Yetismenizi Ama GERCEK bir ALim Tavsiye Ederim ki Gercek Ilim Bole OGRENILIR ..
Siz Hala Su basligi acim bilenlerden hadim cagirma sozlerini arastirin ALLAH KORUSUN Delirirsiniz !!! Canli Tanidigim var artik ne kadar canliysa...![]()
Sunuda Solim Birakin Bu Isleride Gidin Bir EVLIYA'nin yanina Muridi Olun Belli Bir NOktaya Gelince Zaten Padisahlar Sizle Hasir Nesir Olucaktir ...
En Guzeli ALLAH katinda Yukselmek Gerisi Yalan ...
Hadimler'le görüşebilmeye Evliyalığın Veliliğin bir parçası saymak hatadır bilemezsin
İşin gerçeği Hadimler'in çoğuda şeytanidir benim bildiğim
Birde şu var birinin müridi olmakla o Padişahlar asla senle haşır neşir olmazlar
Cin Padişahı dediğin kim oluyorda insanın ne olduğunu ve hangi seviyede bulunduğunu anlıyor
Dikkat edin onlar Allahu Teala'nın Sevgisi'nin Kimler Üzerine Olduğunu Bilebilecek Kadar Güçlü Değiller
Ulvi Hocanın Cevabı: Abim Allah Razı OlsunAlıntı
sağolasın abim bulmuşken birkaç soru daha sorayım
1-ruhsal gücü toplamış diyosun bu ruhsal güç cesaret mi yoksa başka etkenlerde dahil mi içine
2-hadimlerle anlaşma olduktan sonra hadim her çağrılışında gelir mi
3-bir emanetten bahsediliyo hadimin insana verdiği bu maddi mi yoksa manevi bir emanet mi ve bu emanetle kişi her istediğini yapabilir mi
4-bu emanet insana belli bir süre için mi verilir yoksa ölünceye kadar kişi de kalır mı
5-kişi öldükten sonra hadime ne olur biraz komik olucak ama insanlar gibi Allah cc ya ben bu kulundan hakkımı istiyorum filan der mi
1-Sadece cesaret değil abim başka etmenlerde var
2- Gelir abim o an gelemezse bile yerine bir görevli yada vekil gelir
3- Manevidir abim bazıları maddi özellikte gösterip zahir alemde varlık oluşturabilir
4- Anlaşma devam ettiği müddetçedir bozmadığın zaman ömür boyu gider
5- Abim onu bilemem ancak Allah Bilir
Ama bu dediklerimi daha iyi bilenlere de sormak lazım en iyisini Allah Bilir
Son düzenleme: