Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Büyü Bozma ve Bakımda Ücret Almak (Ulvi Hocadan Alıntı)

Sevgili arkadaşlar İlmin'in Hakkını tam veren bir hoca eğer masrafta gerektiren yani bohur ve tütsü bir İlim kullanıyorsa para alabilir

Ama insanı esir almışcasına iliğini sömürecek şekilde değil o insanın maddi durumuna göre

Kendi evinin rızkını tanımadığı insanlara harcıyacak hali yok ya

Olaya şöyle bakın adam sabahtan akşama kadar çalışacak akşam oluncada istirahat etmiyecek, hanımıyla çoluk çocuğuyla ilgilenmeyecek, dinlenmeyecek insanlara yardımcı olacak

Hanımı ne der çocuğu ne der

Yada çalışmayacak çalışma saatlerinde insanlara yardımcı olacak ve para almayacak kendide aç kalacak çoluk çocuğuda olmaz

Bu insan bu seviyeye gelene kadar ne aşamalardan geçti ne uğraşılar verdi düşünmek lazım

Ömrünü adamış insanlar var bu işlere

Bakın şöyle diyeyim benim tanıdığım insanlar içinde 50.000 hastayla uğraşmış insanlar vardır 20-25 senede

Ve bu kadar insandan ve bu kadar seneden gelen toplam hediye miktarı 1000 ytl yi geçmez

Yani 25 senede 50000 insandan gelen toplam yardım miktarı 1000 ytl civarıdır

Sene başına 25 ytl kazanmış bu insan

Ama bu insanlar bir işsiz kalsınlar kimse kapısını çalıp sormaz açmısın susuzmusun demez

Yada kimseden borç dahi bulamaz yine sahip çıkan ben ve benim arkadaşlarım olur

Bakın insanlar ömürlerini mahveden sıkıntılardan kurtuluyorlar zaten bu kurtuluşu ararken çok masraf ediyorlar Hocaya gelincemi cimrilikleri tutuyor

Ama sizin kafanızı karıştıran şu

Bu işi meslek edinmiş sahtekarlar var para kazanmanın kolay yolu olarak görüyorlar bu işi

Ve milletin iliğini sömürüyorlar ırzıyla namusuyla oynuyorlar

Bilirbilmeden İlmi kullanmaya çalışıp, kitaplara bakarak yazıyorlar

Ortalığıda mahvediyorlar

Ondan sonra insanlar tepki veriyor

Aslında Hoca kisvesi altında görüken bu şeref yoksunu insanlar Hoca değil Hoca olsalar bu kadar fitne çıkarmaktan kaçarlar, yalandan kaçarlar, kul hakkından kaçarlar

Ama adları Hocaya çıkmış bu sahtekarlar yüzünden bizim insanlarımız savunma olarak Hocalar para almaz diyor

Bakın size şöyle bir örnek vereyim ben yaklaşık 2000-3000 insana bir geliri olmayıpta çocuk besleyen yaşlı bir teyze vardı ona yardım edeceksiniz dedim gönlünüzden ne koparsa 50 ytl yada 100 ytl olmazsa daha az ve bu dediğim insanların hepsinin maddi durumu bu parayı bir kereliğine mahsus vermeye yetecek düzeyde

Ve sonuç nedir biliyormusunuz teyzeye yardım edeceğine dair 3000 söz

Ve teyzenin aldığı yardım miktarı 0 ytl

Bir tek Allah Kulu kuruş yardım etmedi kimse ne acıdı, ne merhamet eti

Kendini kurtaran işi biten kaçtı yaşlı bir kadını ve sabi çocuklarının aç kalmasına müsade ettiler ki bunlar kurtulacağız diye milyarlar döken insanlardı

Yani Aykırı arkadaşımızın şu sözlerine katılıyorum kim şimdiye kadar fayda gördüğü yada görmediği bir hocaya ne iyilik yaptı yada fayda verdiki

Elbette numune olarak bir yada iki insan çıkabilir ama gerisi boş

Bir Hocanın çocuğu hastanelik olsa şifa bulmuş olanlardan kim koşar kimse koşmaz çünkü ben arkadaşlarımda gördüm bu durumu yine koşan biz meslektaşları oldu o da bir kişi sadece ben

Bunun için bu devirde bir hoca isterse para alır

Ben para almasına karşı değilim

Sadece haksız ve yalan yere para almasına karşıyım

Ve kişinin kaldıramayacağı meblayı taleb etmesine

Ve parası yok diye bir insanı ortada bırakmasına

Zaten sıkıntı ordan kaynaklanıyor

yüzde doksanbeşi yalancı belkide daha fazlası

Ne Demiş Atalar

Kork Allah' tan korkmayandan

Unutma gerçek bir Hoca asla kesinlik kispetmez yani sende büyü var şu var bu var demez

Sende büyünün varlığı gözüküyor ama yinede Allah Bilir der

Kesinlikle çözerim bozarım demez

Çözmeye çalışırım, bozmaya çalışırım, kaldırmaya çalışırım, emek eder uğraşırım gerisini Rab'bim Bilir der

Ama yinede bu şekilde konuşan ve hitab eden sahtekarlarda vardır

Ayrıca onunda bilinmesi lazım

Ulvi Hoca / 2009

Üst Alt