Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Bir milyon hasena,bir milyon günah silme duası. Iman tazelemek

incinme

Uzman Çavuş
SABAHLARI 11 DEFA:
LAA İLAAHE İLLALLAAHÜ VAHDEHÜÜ LAA ŞERİYKE LEH LEHÜ'L MÜLKÜ VE LEHÜ'L HAMDÜ YUHYİİ VE YÜMİYTÜ VE HÜVE HAYYÜN LAA YEMÜÜTÜ BİYEDİHİ'H HAYR VE HÜVE ALA KÜLLİ ŞEY'İN KADİYR.

PEYGAMBER EFENDİMİZ:BUNU OKUYANA CENEB-I HAK BİR MİLYON HASENA VERİR,BİR MİLYON GÜNAHINI SİLER,DERECESİNİ DE BİR MİLYON YÜKSELTİR.

OKUYAN MÜ'MİNİN İMANI TAZELENMİŞ OLUR.
alıntı...

ebruli04

Çavuş
sabahları 11 defa:
Laa ilaahe illallaahü vahdehüü laa şeriyke leh lehü'l mülkü ve lehü'l hamdü yuhyii ve yümiytü ve hüve hayyün laa yemüütü biyedihi'h hayr ve hüve ala külli şey'in kadiyr.

sabahları 11 defa:
Laa ilaahe illallaahü vahdehüü laa şeriyke leh lehü'l mülkü ve lehü'l hamdü yuhyii ve yümiytü ve hüve hayyün laa yemüütü biyedihi'h hayr ve hüve ala külli şey'in kadiyr.[/b][/QUOTE]

sahra

Uzman Onbaşı
SABAHLARI 11 DEFA:
LAA İLAAHE İLLALLAAHÜ VAHDEHÜÜ LAA ŞERİYKE LEH LEHÜ'L MÜLKÜ VE LEHÜ'L HAMDÜ YUHYİİ VE YÜMİYTÜ VE HÜVE HAYYÜN LAA YEMÜÜTÜ BİYEDİHİ'H HAYR VE HÜVE ALA KÜLLİ ŞEY'İN KADİYR.

PEYGAMBER EFENDİMİZ:BUNU OKUYANA CENEB-I HAK BİR MİLYON HASENA VERİR,BİR MİLYON GÜNAHINI SİLER,DERECESİNİ DE BİR MİLYON YÜKSELTİR.

OKUYAN MÜ'MİNİN İMANI TAZELENMİŞ OLUR.
alıntı...

kubra8784

Çavuş
Allah razı olsun..

sabahları 11 defa:
Laa ilaahe illallaahü vahdehüü laa şeriyke leh lehü'l mülkü ve lehü'l hamdü yuhyii ve yümiytü ve hüve hayyün laa yemüütü biyedihi'h hayr ve hüve ala külli şey'in kadiyr.

Üst Alt