Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Berat Kandili- Cübbeli Ahmet Hoca

F@lsefe

Uzman Onbaşı
Mustafa Islamoglu kadere inanmiyor hocam ama Allah herseyi daha iyi bilir cok güzel ve kaliteli bir sohbet . Yine bilmedigimiz - ama sohbetlerinizden* ögrendigimiz cok sey var , Allah razi Olsun Paylasim icin de tesekkürler...

evet burda mustafa islamoğlu kadere imanı inkar ediyor - YouTube
Mustafa İslamoğlu
* Mezhepleri ve mezhep imamlarını tenkit eden,
* Şefaati inkâr eden,
* Mehdi a.s.’ın inişini inkâr eden,
* Sahih hadisleri inkâr eden,
* Üç talağı bir sayan (İbni Teymiyenin fetvası),
* “Hayızlı kadın camiye girebilir” diyen ve “Giremez!” diyen Ehli Sünnet âlimlerine de “Yahudilere meyl etmiştir.” diyen,
* Hz. Ebubekir, Hz. Osman, Hz. Ömer, Hz. Aişe vâlidemize ve Hz. Muâviye (r.a.)’a hakaret eden şiileri konuk eden, onların hakaret vari sözlerini sessiz bir şekilde dinleyen ve konuşmalarına izin veren,
* Üç Muhammad diye bir kitap çıkarıp Efendimiz s.a.v.’in mucizelerini inkar eden ve “Sıradan bir peygamberdir.” diyen,
ve daha buna benzer akla zarar ne fetvaları olan bir şahsiyet!!!

burda Cübbeli Hocamız ona uzun bir reddiyesi var Cübbeli Ahmet Hoca | Batıl Mustafa İslamoğlu'na Reddiye [2] | 23 Nisan 2009 - YouTube

:52:

Üst Alt