Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Benden İnsanoğluna Hediye

F

Fethi

Guest
Bugünden sonra İnşaAllah geri çekilene kadar hergün temiz bir bardağa çeşmenizden yada damacananızdan saat 17.00 da dolduracağınız saat bir bardak suyunuz vücutsal ve manevi sıkıntı ve dertleriniz için benim tarafımdan Şifalı Suya dönüştürelecektir İnşaAllah

Bu Şifalı Suya dönüştürme İşlemi saat 17.00 ve 17.01 arasında bir dakika için geçerlidir

Vede bu sudan sadece Ehli Sünnet 'e düşman olmayıp, kalben bize dost olanlar faydalanıp şifa bulacaklardır

Diğerlerine faydada vermez zararda vede herkes sadece kendisi için su alabilecektir, başkası için aldığı su etkili olaz

Birde üç yaşından küçük kendi evladı için

Bu uygulama şu an için bir hafta kadar devam edicektir , bir hafta sonra uygulamayı kaldırabilir, saatini değiştirebilirim

Bizlere herhangi bir bilgi vermenize ve içmek için haber etmenize gerek yoktur

Dünyanın neresinde olursanız olun önemi yoktur

sadece saate dikkat edin kaçırmayın İnşaAllah

Suyun kullanım şekli içilerektir

F

Fethi

Guest
Bu Suları içtikten sonra

1- Baş, bel ve boyun, ense ağrılarınızın azaldığını ve hatta tamamen kaybolduğunu göreceksiniz İnşaAllah

2- Bacak Romatizmaları, varkosel ağrıları ve diz ağrılarının azaldığını ve kaybolduğunu göreceksiniz İnşaAllah

3- Gece korkularınızın ve karabasanlarınızın kaybolduğunu göreceksiniz İnşaAllah

4- Nefes problemi ve darlıklarının azaldığını göreceksiniz İnşaAllah

5- Ruhsal huzursuzluk ve sıkıntılarınızın azaldığını ve hatta kalktığını göreceksiniz İnşaAllah

6- Psikolojik bozukluk ve sıkıntılarınızın azaldığını ve kalktığını göreceksiniz İnşaAllah

7- Üzerinizdeki büyü ve sihirlerin, musallatların azaldığını, etkisini yitirdiğini ve hatta tamamen kalktığını görüceksiniz İnşaAllah

Ve daha çok sayılabilecek şey var , saymaya vaktim yetmez

Bu Suyun Adı İlmi İsmet Şifa Suyudur

Allah Razı Olsun cümlemizden vede evlatlarımızdan Amin, İnşaAllah

kalbinde art niyet ve bozukluk taşıyanlar asla en ufak bir etki göremez ve hissedemezler, su seçici geçirgen bir özelliğe sahiptir

Önemi Not : Cinlerle uğraşıpta cinderlik yapan insanlar, fal bakanlar, büyü ve sihirle uğraşanlar bu sudan içmesinler, cinlerinden ve fal bakma yeteneklerinden olurlar, büyü ve sihirleri tutmaz olur

sadece kalleşçe mücadeleye girmemiş olmak için söylüyorum

incinme

Uzman Çavuş
ALLAH,IM sizden ve bizlrden razı olsun inşALLAH sğlnz hocam çok tşkrlr
Eşhedu En La İlâhe İllâllah Ve Eşhedu Enne Muhammeden Abduhu Ve Resuluhu

incinme

Uzman Çavuş
nasıl teşk. edeceğimi bilemiyorm abim bu güzel hizmetiniz için rabbim teala razı olsun hakkımızda hayırlı olsun hepimize şifa olsun inşaALLAH
TEKRaR TEŞEKKÜRLER a R O

F

Fethi

Guest
Bu arada kise saatinin ayarıyla oynamasın , herkes gözü önündeki saate göre yada kullandğı saate göre 17.00 da alsın suyunu içsin

İsterse saatleriniz arasında 10 - 15 dakika fark olsun herkesin kendine göre saat 17.00 ını bulup Suyu Şifalı Suya Çevirmek Bana Ait İnşaAllah

Allah Cümlemizden Razı Olsun Amin, İnşaAllah

hanne

Uzman Çavuş
ALLAH razı olsun hocam .kardeşiminde bu ilminizden yararlanmasını istiyorum kendiside bu siteye üye fakat yurtdışında ve orası burdan 2 saat geri bu sudan yararlanabilirmi acaba suyu burdaki saat 17.00 göremi içsin ordaki saate göremi anlıyamadım kusura bakmayın.

F

Fethi

Guest
ALLAH razı olsun hocam .kardeşiminde bu ilminizden yararlanmasını istiyorum kendiside bu siteye üye fakat yurtdışında ve orası burdan 2 saat geri bu sudan yararlanabilirmi acaba suyu burdaki saat 17.00 göremi içsin ordaki saate göremi anlıyamadım kusura bakmayın.

Cümlemizden, evlatlarımızdan ve nesillerimizdende kardeşim

kardeşim farketmez ama İnşaAllah burdaki Türkiye 'deki saate Göre Olsun

Türkiye artık dünyanın başkenti ve İlim Kültür Merkezi Olucak İnşaAllah

Artık herşey Türkiye 'ye Göre Olucak İnşaAllah dünyada

sahra

Uzman Onbaşı
Allah Razı Olsun Hocam size ne kadar teşekkür etsek azdır Rabbim bizi sizden Hocalarımızdan hiç ayırmasın.amin.

canasu25

Çavuş
Allah c.c hu razı olsun Fethi hocam.oğlumada içirebilirmiyim.
Ayrıca Annem ve babam hasta onlarda bu uygulamadan yararlanabilirlermi.kendi evlerinde saat 17.00 su alıp içebilirlermi.onlarda inşaAllah şifa bulsunlar istiyorum fethi hocam.Allahın izniyle

Rabbim ilminizi artırsın hocam

polathoca

Uzman Onbaşı
Bugünden sonra İnşaAllah geri çekilene kadar hergün temiz bir bardağa çeşmenizden yada damacananızdan saat 17.00 da dolduracağınız saat bir bardak suyunuz vücutsal ve manevi sıkıntı ve dertleriniz için benim tarafımdan Şifalı Suya dönüştürelecektir İnşaAllah

Bu Şifalı Suya dönüştürme İşlemi saat 17.00 ve 17.01 arasında bir dakika için geçerlidir

Vede bu sudan sadece Ehli Sünnet 'e düşman olmayıp, kalben bize dost olanlar faydalanıp şifa bulacaklardır

Diğerlerine faydada vermez zararda vede herkes sadece kendisi için su alabilecektir, başkası için aldığı su etkili olaz

Birde üç yaşından küçük kendi evladı için

Bu uygulama şu an için bir hafta kadar devam edicektir , bir hafta sonra uygulamayı kaldırabilir, saatini değiştirebilirim

Bizlere herhangi bir bilgi vermenize ve içmek için haber etmenize gerek yoktur

Dünyanın neresinde olursanız olun önemi yoktur

sadece saate dikkat edin kaçırmayın İnşaAllah

Suyun kullanım şekli içilerektir
maşaallah barekaallah.

F

Fethi

Guest
Allah c.c hu razı olsun Fethi hocam.oğlumada içirebilirmiyim.
Ayrıca Annem ve babam hasta onlarda bu uygulamadan yararlanabilirlermi.kendi evlerinde saat 17.00 su alıp içebilirlermi.onlarda inşaAllah şifa bulsunlar istiyorum fethi hocam.Allahın izniyle

Rabbim ilminizi artırsın hocam

Allah Razı Olsun kardeşim tabiki tüm dünyadan tüm ırklar, tüm renkler, tüm din ve inanaış mensupları içebilir

Sayının önemi yoktur Allah 'a Şükür

K

katip

Guest
Rabbim sıkıntıdaki kardeşlerimize şifa kaynağı yapar inşaAllah ..Allah razı olsun ..

hey MAŞALLAH ALLAH (C.C.) Razı olsun

polathoca

Uzman Onbaşı
Bu Suları içtikten sonra

1- Baş, bel ve boyun, ense ağrılarınızın azaldığını ve hatta tamamen kaybolduğunu göreceksiniz İnşaAllah

2- Bacak Romatizmaları, varkosel ağrıları ve diz ağrılarının azaldığını ve kaybolduğunu göreceksiniz İnşaAllah

3- Gece korkularınızın ve karabasanlarınızın kaybolduğunu göreceksiniz İnşaAllah

4- Nefes problemi ve darlıklarının azaldığını göreceksiniz İnşaAllah

5- Ruhsal huzursuzluk ve sıkıntılarınızın azaldığını ve hatta kalktığını göreceksiniz İnşaAllah

6- Psikolojik bozukluk ve sıkıntılarınızın azaldığını ve kalktığını göreceksiniz İnşaAllah

7- Üzerinizdeki büyü ve sihirlerin, musallatların azaldığını, etkisini yitirdiğini ve hatta tamamen kalktığını görüceksiniz İnşaAllah

Ve daha çok sayılabilecek şey var , saymaya vaktim yetmez

Bu Suyun Adı İlmi İsmet Şifa Suyudur

Allah Razı Olsun cümlemizden vede evlatlarımızdan Amin, İnşaAllah

kalbinde art niyet ve bozukluk taşıyanlar asla en ufak bir etki göremez ve hissedemezler, su seçici geçirgen bir özelliğe sahiptir

Önemi Not : Cinlerle uğraşıpta cinderlik yapan insanlar, fal bakanlar, büyü ve sihirle uğraşanlar bu sudan içmesinler, cinlerinden ve fal bakma yeteneklerinden olurlar, büyü ve sihirleri tutmaz olur

sadece kalleşçe mücadeleye girmemiş olmak için söylüyorum
rabbim razı olsun can hocam ...

F

Fethi

Guest
Fethi abi allah razı olsun sizlerden ve sizleri yetiştirenlerden
rabbim islama Ümmet-i Muhammed'e olan hizmetlerinizi daim kılsın
karşılığını hem bu dünyada hem ahirette versin inşallah
Rabbim ilminizi makamınızı arttırsın

Acaba bu suyu o anda doldurup saklasak sonradan da içtiğimizde aynı etkide olur mu?
mesela bardak degil de, ssat 5 te, 1 lt siseye doldursak?
sonra hastalanınca da ,içsek?

Amin cümlemize Nasip Olsun kardeşim Amin İnşaAllah

Nakşigülü olmaz kardeşim su günlük etkilidir, 24 saat içinde etkisi içilmezse kaybolup su normale dönecektir

Üst Alt