Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 3700 GÜN 10 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Astral Seyahatçi Çıplak Soytarılar (Ulvi Hocadan Alıntı)

Kardeşler güleceğim çok komik bir yazı okudum bir yerde

Arkadaşlar astral yapmak için çıplak soyunuyorlarmış

Bu arkadaşlar daha öncede suya sabuna karşı çıkmıştı, hatta ter kokusu insanları cinlerden korur terinize saygı duyun ter kokusuyla gezin demişti

Şimdide astral için çıplak olun demişler

Ve ne iştir ki anlayamadım, bu kafayı yemiş akıllı deli ruh hastası arkadaşlar bizlere şeytanlarla çalışıyor demiş

Ki Bizlerin Asrı Saadet 'ten Vazgeçmeyin, Abdestsiz gezmeyin , Takva Sahibi Olun, Haramdan Uzak Durun Dediğimizi bile bile

Hani Hadisi Şerif Vardır Ya '' Mümin Aynadır , bakan kendini görür '' diye

Bu arkadaşlar bize baktıkça kendilerini görüyorlar çünkü, cinin şeytanın oyuncağı olmuşlar

Şimdi şu trajikomik soruların cevabını merak ediyorum

Bir çıplak çıktığınız astral seyahat sırasında sokakta gezerken sokaktaki insanlar sizi görmez çünkü gezen ruhunuz diyorsunuz

Güzel peki diğer astral seyahate çıkanlar seni görür mü yada sen onları görürmüsün

Eskaza sen diğer astral seyahatçileri görüyorsan çıplaklar kampı gibi olur bu iş

Eskaza diğer taraftan annen yada kız kardeşinde senle aynı gün aynı saat tesadüf bu ya astrale çıktı, şimdi sen anneni ve kızkardeşini anneden doğma çıplakmı görüceksin

Ve annen yada kızkardeşin seni anadan doğma çıplakmı görmüş olacak

hadi bunu geçelim senin anne yada kızkardeş anneden doğma çıplak sen görüyorsun ama o an astrale çıkmış diğer çıplak insanlarda senin anne ve kızkardeşi çıplak görecek

Ve onların senin anne ve kızkardeş çıplakken seyretmesine sen göz yumacaksın ses çıkaramayıcaksın yoksa ruhlarınız kavgamı edicek

Demekki hanımın astral seyahat yapıyorsa seni boynuzluyor demektir

Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim
wink.png

Eskaza bayansın, babanda senle aynı anda astrale çıktı ikinizde çıplak karşılaştınız o ne baba sana bakarken astrale çıkmış el oğlu geldi sana bakıyor bayan

Ya arkadaşlar bu kafayı yemiş eşek takımının yazılarına hala itibar ediyorsunuz ya sizleri anlamıyorum

Eşeğin arkasındaki Deve Olmak hoşunuzamı gidiyor

Unutmayın eşeği yardan uçuran bir tutam ottur Atasözü

peşinden gittiğiniz eşekle beraber yardan aşağı uçmayın

Artık röntgencilik yapmak isteyen astral seyahata çıksın

çıplaklar kampı gibi

wink.png

Herkese Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Sanki ruha elbise engel olabilir, kardeş ruh elbiseden geçemiyor ve çıplaklık gerekiyorsa eğer odanın kapısı kapalıysa o odadan dışarı çıkamaz

Onun için sen çıplak yatarken odadan odanın ve evin dış kapısını açık bırakman gerekir

Sen öyle yatarken ya tecavüz ederse sokaktan geçen bir insan görüpte

Yok eğer kapıları açık bırakmaya gerek yok, ruh geçer diyorsan astral seyahat için çıplak yatmaya gerek yok demektir çünkü duvardan geçen ruh incecik elbisedende geçebilir

İkiside madde sonuçta

O zamanda su sonuç çıkar sen insanları çıplak olmaya ikna etmek için yalan söylüyorsun

Acep foyan açığa çıkınca şimdi bu çıplak olmak gerekli yazını paylaştığın arkadaşlarının yüzüne hangi suratla bakacaksın

Allah senin gibilerin şerrinden tüm insanlığı emin eylesin o zaman Amin

yada üçüncü bir şık sen daha neyin ne olduğunu düşünebilmekten aciz her denilene yada işine gelene inanan bir cahilsin ve bu cahilliğinede insanları kurban ediyorsun

Yine o zaman Allah cahillerin ve cahilliğin şerrinden Emin Eylesin tüm insanlığı Amin

Arkadaşlar akıllı olun bu kadar deli saçması şeylere hemen inanmayın ve paylaşmayın lütfen

Bakın tüm dünya güler size

Ulvi Hoca / 2010

Üst Alt