dost-semihbaba4125
Asteğmen
ALLAH Ulvi Hocam'dan Razı olsun iyiki varsın iyiki bizimlesin Sen bize yetersin
SELAMÜN ALEYKÜM abi bakıyorum da seni tanıyalı nerdeyse 2 sene olmuş yani milli piyango bana 2 sene önce vurmuş
abi senle tanıştımdan beri hayatım sanki böle nasıl diyim ya bir el atıldı bir dur dendi semih nere gidiyosun gibi... senle ilk tanıştım da kendimi şizofren sandım böle bir insan varmı yoksa hayalimdeki bir insan mı böle bir insan olamaz melek melek diyodum saatlarce msn de bekliyorum o kadar şey yazıyordum ama bir kere yeter demiyordun bir kere MAŞALLAH bir insan bu kadar Sabır lı olamaz melek olabilir ancak
Yemin ediyorum Seni geceleri bekledimde konuşmasam bile ahh ahh sabah daha dinç daha mutlu oluyodum sesini telde duyunca böle kalbim küt küt yerinden çıkıyo du o gün en kötü günümde olsa sesini duyunca dünyalar benim oluyodu
hiç kapatmak istemiyodum ki hiç ne güzel sesin vardı MAŞALLAH sebebi eee melek le konuşuyorum olsun o kadar ne güzel anlar yaşamıştık abi senle ne güzel günlerimiz olmuştu ben hep arıyodum rahatsız ediyodum bazen çekmiyo du tel bazen zalim abi çıkıyodu çok korkmuştum zalim abiyle konuştumda ama bazen talebeler uyuyodu ne güzel di be abi keşke o günler olsa o günlerdeki gibi temiz olup senin sesini bir daha duyma şerefine nail olsam.. sonra bana yaptıkların kerametlerin meleklerle görüşmen Hz.Mevlana ve Hz.Şems ile görüşmen kolumun kırılmasını Duanla önlemen senle tanıştıktan sonra sanki biri beni hep takip ediyodu böle sebepsiz yere içime neşe etrafıma neşe saçıyodum bir 1 saat konuşuyodm bir hafta geçmiyodu neşesi hele o Mevlana Hz. konuştumuz gece kendi kendime gülmekten evdekileri uyandırmıştım uykudan uyanan insan sinirli olur onlar da benle gülmeye başlamıştı neşen onlarada geçmişti abim
yengemin taaaa doğduğunda abisinin adının konulmasını istediği ama koyulmadığı ismi bilene kadar büyük tü ilmin sınıfta arkadaşlarıma, sokakta insanlara anlattımda deli diyolardı bana deli deli deli evet deliyim senin delin...sonra o 59 gün gidişin yokmuydu bizi mecburen bırakışın neydi o ayrılık ateşi 590 gün gibiydi hergün senin yolunu beklemek bugün gelir demek bugun gelicek demek ahhh ahhh ALLAH' ım demek sonra bir gelişin vardı ne güzeldi ya o 59 gün sanki bir anda bitti bir saniye oldu konuştun benimle sesini duydum yine ahhh ahh sonra annemin kanserden kurtulmasına vesile oluşuna ne demeli hatta ağlıyarak annemin oğlum Ulvi hocana söle yardım etsin kötüyüm diyip teli açıp sonra gülerek kapatmasına vesile olmaların nasıl unutulur ki nasıl o huzura vesile olmaların bir ailenin bir toplumun hatta tüm insanlığın nasıl unutulur çoğu geceler başımı yastığa koydum da sana kavuşcam günün hayali ile yatıyorum bazen ölüm hayalleri kuruyorum bazen belki savaşta karşılaşırız diyorum belki beni gelir alır diyorum bir gün hatta bi gün bizim evin en üst balkondan seni bizim sokakta görürsem diyodum atlayıp hadi atla tutucam seni demeni istoydum balkonda görüp okadar merdiven koşamam zaman bekliyemem diyodum ya hemen balkonda kucana atlarım yada ona kavuşma uğrunda ölürüm diyodum gidersen die abim ahh abim ahhh Sen benim hayatımın Işığısın,Talihisin, Şanşısın, Sevincisin, Nefesisin, Herşeyisin be abi ALLAH' ıma Şükürler olsun Seni benle tanıştırdığı için böle bir şeyi hak etmiyorum ama Şükürler olsun Seni benle tanıştırdığı için istesen de istemesende ben senin yolundan ayrılmam İNŞALLAH abi çünkü sen Yanlış değilsin ki tam tamıyla doğrusun Tertemiz Doğrusun abi MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH ilk başta ONA(CELLE CELALÜH)'A Kul RESULÜ (SALLALAHÜ ALEYHİ VE SELLEM) EFENDİMİZ' E Ümmet Evliyaullaha evlat Sana da (biliyorum hiç birine layık değilim ama) hizmetçin olma şerefini nasip etsin bana İNŞALLAH ALLAH senden ve seni yetiştiren Nurer, Edebalı daha ismini bilmedim hocalarından RAZI OLSUN İNŞALLAH ABİ ALLAH Salih Kullarından Eylesin Cennette CEMALİNİ Görüp Şereflenenlerden Eylesin ALLAH Sizi Sevsin hemde çok ALLAH(CELLE CELALÜHÜ) Razı olsun.......
SELAMÜN ALEYKÜM abi bakıyorum da seni tanıyalı nerdeyse 2 sene olmuş yani milli piyango bana 2 sene önce vurmuş
Moderatör tarafında düzenlendi: