Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Zaman Ahirzamanmıdır ve Kıyamet Yakınmıdır

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
Öncelikle İslam Aleminde bir kıyamet curcunası almış başını gidiyor. Kıyamet tellalleri, sahte Mehdiler, kıyamet zamanı kurtarıcıları hepsi avazları çıktığınca bağırıyor.

Herkese kendilerini kurtaracak bir Mehdi Hazretleri bekleyişi aşılanmış. Zannediyorki insanlar Mehdi Hazretleri gelicek İslam yeryüzüne hakim olucak, yanlış Mehdi Hazretleri gelicek kıyamet kopucak tabi İslam yeryüzüne Hakim Olduktan sonra.

Mehdi Hazretlerini bekleyen insan ne demektir önce bunu bir incelemek lazım. Mehdi Hazretlerini bekleyen insan artık tutar dalı kalmamış, ezilmeyi hazmetmiş, mücadele gücü bulunmayan zavallı demektir.
Beklerki bir mucize olsun Hazreti Mehdi gelsinde böyle zavallıları kurtarsın :))))

Bre gafil, bre düşüncesiz sen dünya hayatında bekleyene kadar kendi iç dünyanda kendine Mehdi olsana.
Bu tembellikle, bu zavallılıkla ömrü dünyaya karşı mücadele içinde geçecek Mehdi Hazretleri'nin Ordusuna nasıl katılırsın O Ordu zavallıların değil dünyaya kafa tutanların ordusudur.
Nasrettin Hoca'ya sormuşlar kıyamet ne zaman kopuyor diye cevap vermiş Hazret öldüğün zaman diye.
Ölüme hazırlığın nedirki dünyanın yok oluşunu dört gözle beklersin. Öldüğün zaman toprak altında seni Mehdi Hazretleri kurtarmaz.
Kimi zamanı fetret ilan eder, kimi ahir zaman, kimi kıyamet hesap eder Peygamber Efendimiz Zamanında Yapılmayan işler.
Bırakın kıyametide kendinize bakın. önce bir titreyin ve kendinize dönün hepiniz birer Mehdi Hazretleri olun önce iç dünyanızda ve dış dünyada.
Gerçek Mehdi Hazretleri Geldiği Zaman Zaten Görevini yapıcaktır, O'nun size ihtiyacı yoktur.
Bu sebep iledirki

Tüm Ulvi Talebelere ve Misafir Talebelere Kıyamet ve Hazreti Mehdi Hakkında Konuşmak ve kıyameti ve Hazreti Mehdiyi Beklemek Yasaktır.
Varsa bir beklediğiniz eceliniz olsun, kıyamete ve Mehdi Hazretlerine Hazırlık Göreceğinize Kabrinize Hazırlık Görün.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Fecir

Onbaşı
Tüm Ulvi Talebelere ve Misafir Talebelere Kıyamet ve Hazreti Mehdi Hakkında Konuşmak ve kıyameti ve Hazreti Mehdiyi Beklemek Yasaktır.
Varsa bir beklediğiniz eceliniz olsun, kıyamete ve Mehdi Hazretlerine Hazırlık Göreceğinize Kabrinize Hazırlık Görün.

güncel

Üst Alt