Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Yem Etmeyin (Ulvi Hocadan Alıntı)

Bakın burası Ehli Sünnet manevi yardımlaşma platformu, bu böyle biline. Buraya sıkıntısı olup muzdarip olan insanlar gelir ve istedikleri manevi konularda yardımlarını alırlar.

Biz böyle yapıyoruz diye, ne müşterileri ellerinden kaçıyor diye parasal kaybının acısını taşıyan sahtekar medyum, şarlatan hocaların düşündükleri önemli, bizler için.

Ne de insanların manevi alemin gücünü ve ispatını açıkça gördükleri için inançları yeniden canların endişesi taşıyan, gördüğünü inkar eden zavallı nefsinin esiri şeytanın oyuncağı ateist ve bunların artıkçısı inanca düşman olan sosyalist kesim ilgilendirir bizi.

Nede kendi anne bacısını unutarak karı kız peşinde dolanan zavallı şerefsizlerin düşündükleri

Üçüde önemli değil

Zaten halkçı sosyalistlerin ne kadar halkçı olduklarını olaylar açığa çıkardılar, kendi fikirleri uğruna tüm halkın menfaatini kesmeye çalıştılar. Sosyalist rejim kurulduktan sonrada rusyada yirmibeşmilyon Müslüman Türkün katledilmeside kesinlikle halkçı olduklarındandır canilerin. Bunlar gerçekte halkçı değil insan düşmanı şeytan oyuncağı, insan olduğuna düşman hayvansal varlıklarda hadi kalsın yine susalım bakalım.

Bakın burdaki üyelerimizi kimseye yem etmeyiz, ne ateist görüşünden dolayı gelip pislik yapan gavurlara, nede param gidiyor diye yanan sahtekarlara

Burda özel bilgiler istemek, msn adresi istemek ve vermek, camda görüşme istemek, bayan üyelere samimi olmaya kalkmak, adres ve telefon istemek ve vermek kesinlikle yasaktır.

Bu kurallara uymayan olursa direk benim tarafımdan yasaklanacak ve uzaklaştırılacaktır.

Kimse buraya art niyetle gelmesin, sadece zarar görür. Bizler elimize düşüpte kapımıza muhtaç olan kapımızı çalan misafirlerimizi hiçbir şerefsize ve sahtekara yem etmeyiz.

Burası aslan ini, çakallar uzak dursun

17.10.2010 Ulvi HocaEkran görüntüsü 2026-04-16 105906.png
 
Üst Alt