Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim...
  • ULVİ HOCAM NURKUL HOCAM 4383 GÜN 12 YIL OLDU LÜTFEN GELİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİK.. İlimyuvası Yönetim İletişim ilimyuvasi.com@gmail.com

Forum Kutbu Hakkında

nurkul

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
İlim yuvası forum kutbu ilhami ilimleri ve ilhami ilimlerle beraber gelen tasarruf özelliklerini marifet zannederek kendini veya çevresindeki ilimden nasipsiz kişileri şeyh evliya zanneden insanların yanılgısını ortaya koymak için açığa çıkarılmıştır.
Maddi sıkıntılarınızın çoğunda ve manevi sıkıntılarınızın tamamında ilim yuvası forum kutbu imdadıma yetiş diye içinizden samimi bir istekle geçirdiğiniz zaman sıkıntınızın kısa zamanda kalktığını göreceksiniz.

Namus edep ahlak gibi kavramlara uymayan şeyler için istemeyin baışınız ağrır sadece. Forum kutbunun manevi etkisi tanıdığınız bildiğiniz yaşayan şeyhlerin manevi etki ve gücünden çok daha fazladır.

Fayda gördüğünüz olaylar karşısında teşekkür yazısı yazacaksınız.

İslam dini kendini ve etrafındaki insanları şeyh Evliya ilan ederek haram ve helallerini şeyh ilan ettikleri putlarının emirlerine göre belirleyen putperestlerin değil İslam'ın zahirine indiğini bilerek zahir ilimlerle Din'ini öğrenen, kişinin ilhamla helen ilminin sadece kendini bağladığını başkasını bağlamadığını, Hakiki Evliya'nın ise haramı helali kendinin belirlemediğini, Mezhep İmamlarının bildirdiği şekilde belirlenmiş olduğunu bile Asrı Saadet'e bağlı Ehli Sünnet insanlarınındır.

Her dediğimizin doğru çıktığını gözlerinizle gördünüz. Demiştik diyaloğ Müslüman'a karşı Müslüman gözüken köpekleri kullanarak Müslüman'ın başına Müslüman'ı muhafız dikmeye çalışma sistemidir.
Yaşandı

Demiştik diyalog insanları hırıstiyanlaştırma çabasıdır yaşandı kendini tarikatçı ilan eden diyalogçu şerefsizlerin ne kadar alçandığını, hal hareket olarak hırıstiyanlardan farkının kalmadığını, yalan ve iftiralarla insanları kandırmaya çalıştığını

Demiştik Osmanlıyı tarikatlar yıkmıştır diye, gördünüz kendini tarikatçı ilan eden bazı şerefsizlerin ne kadar alçalarak İslam düşmanı münafıklarla birlik olduğunu, kendi benlikleri uğruna şeref ve namuslarını sattıklarını anne babalarını hiçe sayarak namus pazarlayan şerefsizler olduğunu, ondan sonrada utanmadan İslam'dan bahsettiklerini

Atasözü bellidir arkadaşını söyle bana kim olduğunu söyleyeyim sana. Senki şerefsiz tarikatçı, tarikatçıların yüzkarası namussuz köpek Paygamberimize küfredenlerle birlik oldun o küfürlerin hepsi sana şeref sözü hayatın boyunca senin ve peşinden gelen namussuzların başına gelecektir.

Senki münafık haydarı ke..ar dünyalık uğruna İmanını pazarladın evladın ailen atan ceddein ihanet ehli olacaktır.

Şurda milletin gözü önünde sanada gavs diye insanları kandırmaya çalıştığın şeyhlerinide şeytanların tecavüzüne uğratırım da millet ne mal olduğunuzu anlar.
Önce şerefsizliğinizin açığa çıkmasaydı oldu, sıradakileri bekleyin. Bu arada aziz ne...in Türk Milletinin yüzde doksanbeşi aptaldır sözünün ispatınıda yapmaya çalıştın.

Tarikatların hak olanı iyidir ama şeytanların tecaavüzüne uğramış haydar köpeğinin ve şeyhi olan şerefsiz gibilerin gittiği tarikat ispatları ile görüldüğü üzere sadece şerefsizlik ve namussuzluktur.

Lan haydar köpeği mısırdaydım noldu yine Allah duanı kabul etmedi, senmisin Allah'ın nazlı kulu senden olsa olsa ancak hıyar bir kul olur diyeceğim ama onu bile olamazsın, sen hıyar kadar bile adam değilsin XD

Tarikatlar hakkında ise son söz şudur Tarikat iyidir ama hak olanı. Şeyh iyidir ama Evliya olanı. Bugünkü tarikatların yüzde doksanı ilhamını cinden şeytandan alan ruhani tarikatlardır hak tarikat değildir. Hak olmayan bir ruhani tarikatın rezilliğini haydarı k....ar köpeğinde zaten gördünüz.

İşlerine göre münafıkla birlik olurlar, başlarına yahudi bayrağı çekerler, cin ve şeytana karşı yine cin ve şeytan olan cin padişahlarından yardım isterler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

polathoca

Uzman Onbaşı
İlim yuvası forum kutbu ilhami ilimleri ve ilhami ilimlerle beraber gelen tasarruf özelliklerini marifet zannederek kendini veya çevresindeki ilimden nasipsiz kişileri şeyh evliya zanneden insanların yanılgısını ortaya koymak için açığa çıkarılmıştır.
Maddi sıkıntılarınızın çoğunda ve manevi sıkıntılarınızın tamamında ilim yuvası forum kutbu imdadıma yetiş diye içinizden samimi bir istekle geçirdiğiniz zaman sıkıntınızın kısa zamanda kalktığını göreceksiniz.
Namus edep ahlak gibi kavramlara uymayan şeyler için istemeyin baışınız ağrır sadece. Forum kutbunun manevi etkisi tanıdığınız bildiğiniz yaşayan şeyhlerin manevi etki ve gücünden çok daha fazladır.
İslam dini kendini ve etrafındaki insanları şeyh Evliya ilan ederek haram ve helallerini şeyh ilan ettikleri putlarının emirlerine göre belirleyen putperestlerin değil İslam'ın zahirine indiğini bilerek zahir ilimlerle Din'ini öğrenen, kişinin ilhamla helen ilminin sadece kendini bağladığını başkasını bağlamadığını, Hakiki Evliya'nın ise haramı helali kendinin belirlemediğini, Mezhep İmamlarının bildirdiği şekilde belirlenmiş olduğunu bile Asrı Saadet'e bağlı Ehli Sünnet insanlarınındır.
Her dediğimizin doğru çıktığını gözlerinizle gördünüz. Demiştik diyaloğ Müslüman'a karşı Müslüman gözüken köpekleri kullanarak Müslüman'ın başına Müslüman'ı muhafız dikmeye çalışma sistemidir.
Yaşandı
Demiştik diyalog insanları hırıstiyanlaştırma çabasıdır yaşandı kendini tarikatçı ilan eden diyalogçu şerefsizlerin ne kadar alçandığını, hal hareket olarak hırıstiyanlardan farkının kalmadığını, yalan ve iftiralarla insanları kandırmaya çalıştığını
Demiştik Osmanlıyı tarikatlar yıkmıştır diye, gördünüz kendini tarikatçı ilan eden bazı şerefsizlerin ne kadar alçalarak İslam düşmanı münafıklarla birlik olduğunu, kendi benlikleri uğruna şeref ve namuslarını sattıklarını anne babalarını hiçe sayarak namus pazarlayan şerefsizler olduğunu, ondan sonrada utanmadan İslam'dan bahsettiklerini
Atasözü bellidir arkadaşını söyle bana kim olduğunu söyleyeyim sana. Senki şerefsiz tarikatçı, tarikatçıların yüzkarası namussuz köpek Paygamberimize küfredenlerle birlik oldun o küfürlerin hepsi sana şeref sözü hayatın boyunca senin ve peşinden gelen namussuzların başına gelecektir.
Senki münafık haydarı ke..ar dünyalık uğruna İmanını pazarladın evladın ailen atan ceddein ihanet ehli olacaktır.
Şurda milletin gözü önünde sanada gavs diye insanları kandırmaya çalıştığın şeyhlerinide şeytanların tecavüzüne uğratırım da millet ne mal olduğunuzu anlar.
Önce şerefsizliğinizin açığa çıkmasaydı oldu, sıradakileri bekleyin. Bu arada aziz ne...in Türk Milletinin yüzde doksanbeşi aptaldır sözünün ispatınıda yapmaya çalıştın.
Tarikatların hak olanı iyidir ama şeytanların tecaqvüzüne uğramış haydar köpeğinin ve şeyhi olan şerefsiz gibilerin gittiği tarikat ispatları ile görüldüğü üzere sadece şerefsizlik ve namussuzluktur.
Lan haydar köpeği mısırdaydım noldu yine Allah duanı kabul etmedi, senmisin Allah'ın nazlı kulu senden olsa olsa ancak hıyar bir kul olur diyeceğim ama onu bile olamazsın, sen hıyar kadar bile adam değilsin XD:

Tarikatlar hakkında ise son söz şudur Tarikat iyidir ama hak olanı. Şeyh iyidir ama Evliya olanı. Bugünkü tarikatların yüzde doksanı ilhamını cinden şeytandan alan ruhani tarikatlardır hak tarikat değildir. Hak olmayan bir ruhani tarikatın rezilliğini haydarı k....ar köpeğinde zaten gördünüz.
İşlerine göre münafıkla birlik olurlar, başlarına yahudi bayrağı çekerler, cin ve şeytana karşı yine cin ve şeytan olan cin padişahlarından yardım isterler.
maşallah.

hanne

Uzman Çavuş

.
.
maşaAllah....Rab'bim razı olsun hocam...daha önceden de forum hadimi ve forum hüddamından faydalanabilmemiz için vesile olmuştunuz ve gerçekten faydalalarını görmüştük forum kutubunuda açığa çıkardıgınız için teşekkürler hocam bunlar hiç bir forumda bulunmuyacak büyük nimettir bizlere başta siz zaten bizim için büyük bir nimetsiniz ..sizlerin kıymetini bilmek dileğiyle Rab'bim razı olsun..

Son düzenleme:
bilgilenmek

öncelikle böyle bir konuyu dile getirdiğiniz için ALLAHIM hepinizden razı olsun efendim
bu günki islamın ne kadar çarpıltığını esefle okuyorum işlerine geldiği gibi yorumlayıp bizleri (hele bizim yaşımızdakileri uyutmuşlar avutmuşlar yazıklar olsun onlara yer yatak bulmasınlar her iki cihanda inşALLAH
hele hadislerdeki çarpıklıklar ben yıllardır cevabı olmayan sorunun içinde bıraktı çok seneler önce takvim yaprağından hadis ezberlemeğe başlamıştım yalan olmasın o gece mübarek gecelerden biriydi kadir gecesi deyildi yanlız hadiste şöyle bir yazı vardı güya sevgili peygamber efendimiz sav demişki depremden en emin olduğum bu gece tesadüf yada güzel ALLAHIMIN lutfuyla uydurma hadisi yalanmak için o gece deprem oldu ben cahil biçare kendi kendime şunu söyledim demekki ALLAHIM o zamanın kullarını imanı bütün olduğundan bu geceyi onlara lutfetmiş
birde kuran kurslarına camilerde gidilmezdi saklı mahalle arasında namaz suresi için giderdik
hep bunları sebeb olanlar acaba hiç düşünmedilermi bu kadar vebal altında ezilip yok olacaklarını
mahallemizde cami hocası vardı saat saardı kaçak olarak bazen radyoda satardı o zaman yeni yetmeydim satış yapan hocaya dedimki hocam kuranda gündüz günah işleyip gece af etmesine sağlayan ayet sure varmı dedim hoca neden sordun dediğinde senin sattığın saatler ya bozuk çıkıyor yada kullanılmış haram deyilmi bu kazancın dedim beni başından kovmuştu
işte bu sitenin deyerli hocaları daimi burada olan evlatlar ALLAHIM doğrusunu bilir ama ne kadar eli öpülesi hizmetler yaptığınız huşu içnde okumak için girdiğimde katledilmiş islam katillerini ifşaa yazınızı okudum sizin adınıza çok gururlandım lakin dinim adına çok üzüldüm efkarlandım
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederken ilminiz hizmetiniz artsın her iki alemde kurtarıcınız olsun inşallah
saygılarımla :

zersin

Çavuş
Rabbim razı olsun buradaki tüm hocalarımdan, abilerimden ve ablalarımdan yaklaşık 42 aydan beri buradayım herzaman hocalarımızın bu hediyeleri ile bizleri mahcup bırakıyolar, Rabbim her iki cihanda karşılarına çıkarsın. birde az önce aldığım haberle çok canım sıkılmıştı bu yazıyı okumak vesile oldu, arkadaşımın 7 aylık bebeği olmuş sağlık acısındanda doktorlar çok umutlu konuşmamış, Rabbim tez zamanda o güzel meleğede şifasını versin, ilk form kutbunu bunun için dua etmeye nasip etti, mevlam inş. kabul eder... Allah razı olsun canım abilerim...

zersin

Çavuş
Rabbim razı olsun buradaki tüm hocalarımdan, abilerimden ve ablalarımdan yaklaşık 42 aydan beri buradayım herzaman hocalarımızın bu hediyeleri ile bizleri mahcup bırakıyolar, Rabbim her iki cihanda karşılarına çıkarsın. birde az önce aldığım haberle çok canım sıkılmıştı bu yazıyı okumak vesile oldu, arkadaşımın 7 aylık bebeği olmuş sağlık acısındanda doktorlar çok umutlu konuşmamış, Rabbim tez zamanda o güzel meleğede şifasını versin, ilk form kutbunu bunun için dua etmeye nasip etti, mevlam inş. kabul eder... Allah razı olsun canım abilerim...

çokkk çokkk tşk ederim, Arkadaşımın çocuğu pazartesi günü şükürler olsun çıktı ve çok zordu çıkması yani doktorlar öyle demişti önce burada form kutbunda dua ettim sonra akşamı hatem hocamla telde konuştuğumda onunlada paylaştım sağolsun oda suda verdi anneye hem form kutbundan hemde hatem hocama tşk. ederim...Rabbim razı olsun...

ulvi

Sayfa Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ulvi Hocalar
zersin kardeşim Rab'bim şifasını Daim Etsin, millete gavs kutup olanlar bizim kapımızda emireri olan hizmetçilerdir Elhamdulillah. Sırada cine şeytana oyuncak olupta inanlara şeyhlik Evliyalık yapmaya kalkan sahte gavs ve kutuplar var, iyi izlesin dünya :)))

rana1981

Çavuş
teyzemin 20 günlük çocugu devamlı aglıyordu yemekde yemiyordu forum kutbundan yardım istedim ve 10 dak sürmeden sustu çok şükür rabbim sizlerden razı olsun İNŞAALLAH amin

elvin

Çavuş
maşaAllah hocam yine ilim denizinizden bir damla hediye etmişiniz bize..Rab'bim sıkıntısı olanlara faydalanmayı nasip etsin..

Üst Alt